Vad är verklighet, och stämmer Bert Karlssons?

Skärmavbild  kl

Skärmavbild  klOm man, som författare, skriver fyra böcker om samma händelser – men ur fyra olika människors perspektiv – är man begåvad alternativt ett geni.

Jag är inte det minsta förvånad över att författaren som gjort det är uppväxt i Indien.

Lika lite som det förvånar mig att författaren Anna Wahlgren befinner sig där nu, och sen ett par år tillbaka. (Jag gillar att hon lär ungarna att äta kräftor. Det har jag missat helt.)

Åter till Durell… jag gissar att han aldrig hade kunnat skriva Alexandriakvartetten utan sin tid i Indien därför att vi tänker som en linjal och de tänker mer som i en cirkel.

Vem som helst, som tänker efter, inser att om fyra människor vistas t.ex. i ett rum eller land, och de upplever samma sak, kommer alla fyra att berätta helt olika historier.

Vittnen uppvisar samma fenomen, har du tre vittnen till en och samma misshandel får du in tre helt olika berättelser. Eller som jag alltid har sagt; jag avskyr vittnen. Tacka vet jag teknisk bevisning!

Alexandriakvartetten (Justine / Balthazar / Mountolive / Clea)
av Durrell, Lawrence  rekommenderas!

Lawrence Durrell har med sina fyra romaner ’Justine’, ’Balthazar’, ’Mountolive’ och ’Clea’ skapat ett av de märkligaste romanverken i den moderna litteraturen.

Det är en mångfacetterad berättelse om livets och kärlekens olika ansikten strax före andra världskriget i staden Alexandria.

I centrum står Justine, en lidelsefull, erotiskt vidlyftig judinna och hennes män och vänner. De fyra romanerna utspelas i stort sett vid samma tid, berör samma händelser och samma människor, men infallsvinklarna växlar. I ’Justine’ försöker L.G. Darley återhämta sig från sin nyligen avslutade affär med Justine. I ’Balthazar’ återberättar Darleys vän dokton Darleys erfarenheter från en filosofisk och intellektuell ståndpunkt. ’Mountolive’ är en rak berättelse om hur det hände och i ’Cleo’ berättas om när Darley har återhämtat sig, mognat och träffat den kvinna han var förutbestämd att möta, Cleo Montis.

Bert Karlsson får nu tjäna som arketyp
För att lura en svensk måste man använda speciella tekniker, under en lång tid, och det är nog vad som har skett brett sen efter kriget.

Bert tänker som man ”ska” dvs. som efter en linjal, och referenserna är svensk press.

Han debatterar gärna, och det är inte märkligt alls eftersom vi lever i en pratkultur där handlingsförlamning råder.

Lyssnar man på alla Berts filmer märker man mycket fort att han inte känner till att viktiga beslut inte Skärmavbild  klfattas i Sverige.

Han uppmanar partier hit och dit att göra ditt eller inte göra datt, och skulle de ”lyda” lär det inte förändra någonting alls, eftersom besluten fattas i Bryssel, på Wall Steet och i FN-skrapan.

Det är helt säkert miljoner människor som grälar om just partier, som i verkligheten inte existerar eller de har i vart fall inget att säga till om.

Inte minst är han irriterad över att ingen vill tala med sd vilket givetvis är teater, det också. Ett mål ”eliten” har är att inga länder ska ha regeringar alls om 11,5 år och det är väl den manipulationen man håller på med just nu; Spanien, Belgien har stått utan regering och nu gör vi det…

Skärmavbild  klHan känner inte till Agenda 30, eller ens 21, och han har aldrig läst in EU:s dokument om att en miljard afrikaner ska tryckas upp i väst.

Han sa nyligen att om Sverige skriver på FN:s migrationsavtal kommer det 300 000 till Sverige. Han får nog lägga på två nollor men bara ett tag för på sikt ska nog hela Norden bli ett avfolkat naturreservat.

Skärmavbild  klHela hans värld är vad som står i den svenska tidningen varför han inte har en susning om att Putin meddelat att Europa blir krigskådeplatsen och han vet inget om de andra stora världshändelserna, t.ex. Trumps vägran att betala Europas försvar, som jag hittar minst en gång i veckan.

Det ryktas dessutom om att Trump kommer att rebota dollarn under år 2019, vi får se.

Bert kan heller inte se, eftersom han tänker som en linjal, att allt som sker föregås av genrep. Vanliga drönare med sprängämnen användes i mordförsöket på den venezuleanske presidenten Nicolás Maduro och då vet vi att det är morgondagens metod om vi börjar tänka som en cirkel.

Skärmavbild  klJag vet inte om Karlsson anser att det är klimatet som har tänt på skogar i USA men jag ser vi nätet att många svenskar gör det.

Man kanske har tuttat på av just den anledningen; backa upp klimathotet så att man kan införa klimatskatter, som aldrig går till nån miljö…

Konsekvens 1:

Rosling: Svenskarnas världsbild är helt skev

Politikernas skeva världsbild

Skev världsbild får svenska bolag att missa affärer

Konsekvens 2:
Bert Karlsson ”vet” däremot att staten Saudi är skurkar, vilket ”alla” svenskar vet. Saudi anses i Sverige ligga bakom ISIS, och vi vet att det stämmer så långt att en gigantiskt stor vapenhandlare var född där.

Här sägs att rika fanatiker, som Bin Laden t.ex, och som är födda i Saudi ställer till med mycket. Just Bin Laden befann sig i landsflykt men den extremt rika familjen är nu i princip störtad helt; As a Saudi prince rose, the Bin Laden business empire crumbled.

Bert Karlsson vet inte att 40 muslimska länder, som påstås vara 54 nu, är i färd med att döda ISIS-folk på löpande band och aktionen leds av Saudis kungahus. Om inte annat är Saudi skurkar för att de könsseparerar ofta och det byggs nu varuhus enbart för kvinnor.

Den hjälpen får ju inte svenskan så det stör
Och lär inte få den heller inom de närmsta hundra åren – hon får gå under istället och är på god väg. Bara vi slipper skrota politiska modeller som förvägrar alla att var den man är; kvinna t.ex.

Skärmavbild  klVi lever idag i ett väldigt mansdominerat samhälle där många kvinnor fått gått in i en maskulin energi, en presterande energi som gjort att många kvinnor tappat kontakten med sin feminina energi och därmed tappat bort sig själva.

Skärmavbild  klManlig energi handlar mycket om närvaro, styrka, säkerhet och medvetenhet. Den är givande, logisk, action, givande, penetrerande och kraftfull, logisk tänkande m.m.
Att vara en ”doer” är typiskt för manlig energi.

Kvinnlig energi handlar om stark strålglans, det är en mjuk och skinande vacker energi och den mottagande, öppen, sårbar, mjuk, mottagande, intuitiv, omhändertagande, känslomässig närvaro, healing, kreativitet, avslappnad, lekfullhet m.m.

När kvinnor tappar sin kvinnliga energi och kliver in i den maskulina styrkan och ”doer”energin så lägger hon automatiskt på sig ett maskulint skydd, ett ”klarar mig själv” skydd och energin blir då svårgenomtränglig och ej så mottagande.

Skärmavbild  klHon tappar sin rätta essens och vibrerar därmed i fel energi och det är ofta här som det uppstår problem i relationer eftersom plus och minuspolen inte längre är rätt, attraktionen/dragningskraften har tappats.
Läs mer

 

Ny studie visar: Unga kvinnor mår allt sämre – PBM

femininNu sexuliserar vi allt varför ”alla” tror att Saudi t.ex. separerar av sexuella skäl… energi?

Sånt skit håller vi inte på med.
– Det går inte, det har vi aldrig gjort förut.

https://www.youtube.com/watch?v=E4PQ-WB9miA

Bhutan har gått ännu längre, de skyddar inte bara kvinnor utan hela sitt land.

Vill du besöka landet får du betala 250 dollar per dag och person i besöksskatt.

 

 


Skärmavbild  klOch i videon nedan sägs att det enda sanna är kärleken, och den är så förtryckt som något ens kan bli.

Se dig om!
Sverige är idag helt säkert världens mest kärlekslösa land alla kategorier.

Hänger ihop med att den feminina energin förtrycks och smulas sönder?

Jag bjöds på middag av en svensk nyligen som just konstaterade rätt snabbt hur kärlek, Skärmavbild  klvärme, ömsinthet, ödmjukhet och vänlighet fullständigt strömmade emot oss där vi befann oss på en strandkrog i TRNC.

Samma bemötande hade skett på hotellet där vederbörande bor, och det är helt normalt, och genuint.

Jag kan bara gissa men det känns som om de har utfört en massa sociala experiment, inte minst i Sverige, och de gick åt helvete varför hela väst nu ska förintas.

Det stämde, det där budskapet; En familjepolitik som gör barnen psykiskt sjuka – avfyrat av Göteborgs Posten.

Den stora vågen drog igång runt 1965, för att maxas runt 1975, och idag är de psykiskt sjuka barnen beslutsfattare, handläggare, vårdare, politiker, och 1,6 miljoner äter psykpiller och känner, handlar och fattar beslut därefter.

Skärmavbild  klOm vi överlever kommer det en dag då svensken måste avprogrammeras, och den dagen tror jag att Alexandriakvartetten kan vara ett verktyg.

Det finns bara en bild, Karlssons
Lyssnar du noga på Karlsson utövar han det urtypiska västerländska alkoholistsymtomet ”ha rätt”.  Det finns bara en väg, hans. Det finns bara en kunskap, hans, som är hämtad ifrån Aftonbladet. 

Din uppgift är att säga; Han har rätt! Sen är problemet löst… ups, problemet är inte löst!
Det är bara debatterat. Eller som säkerhetspolischefen här på ön har sagt mig:
– Vi löser problem, ni i  Europa samlar på dem.

Bert Karlsson kommer aldrig att skjuta ner ISIS-soldater
Skärmavbild  klEn metod som här anses vara enda möjliga lösningen på världens största problem därför att en enda drogad soldat kan ha dödat 2-10 000, våldtagit tusentals kvinnor, rövat bort och sålt lika många.

Skjuta ner dem lär saudier, egyptier etc få göra. Karlsson kommer med stor sannolikhet att fortsätta förtala andra länder, och speciellt de som räddar rumpan på honom, eftersom han inte ens vet om att det är exakt vad de gör.

Svensken kommer att fortsätta förtala t.ex. Saudi – och deras HEMSKA könsseperationer – MEN prinsessan, till höger, som är deras ledare avseende kvinnofrågor ser piggare ut än vilken svenska som helst som du ser på T-banan, som Skärmavbild  klför övrigt ser ut som en akutmottagning för deprimerade.

Det gör alla jag känner som är ifrån just Saudi. Tyvärr känner jag ingen ifrån Bhutan men det går väl att ändra på längre fram.

 


How to Break OUT of the Matrix and Go INTO the Rabbit Hole

 

 

 

 

 

 

 

How to Escape the Matrix: Spiritual Ascension of Humanity

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.