Är barn allt?

Är barn allt? – En bok om barnlöshet


För mig är det så. Jag hade inte skrivit den här boken om jag inte i djupet av mitt hjärta ansett att barn är allt och livets mening. I linje med detta ser jag en stor betydelse i min egen födelse och död. Mor födde mig. Jag gav min dotter Sofie livet. Hon föder kanske en Helena. Jag dör för att Helena ska få plats. Min mor dör för att Sofie ska få plats. Så är det. Redan som små flickor får många av oss höra att det är fint, speciellt och en av våra stora fördelar att vi kan föda barn. Hur det är för dig, vet jag inte. Men jag vill tro att barn är den enda sanna rikedomen även för dig.

I annat fall undrar jag med fog vad du har i min bok att göra? Om du inte står på barnens sida föreslår jag att du kliver ur min bok redan nu.

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1991, och hon var en av regeringens ambassadörer för kvinnors företagande under 2009-2010. Under 80-90-talet gav hon ut ett tiotal uppmärksammade böcker i Rabén&Sjögrenhuset. Efter 25 år med IT är hon nu åter.

Latest posts by Lena Holfve (see all)

Translate »