Bli medlem i studiegruppen

Klicka

Jag tar in nya medlemmar
Längst ner kan du fylla i ett formulär så blir du kontaktad.

Om du har frågor eller problem; support@lenaholfve.se


Hej igen Lena,
Tack för din inbjudan att dela med mig av mina tankar om vad din kanal betytt och betyder för mig.
Dina erfarenheter, dina upplevelser och din förmåga att delge oss läsare helt osminkade och ärliga tankar är för mig mycket värdefullt.

Du har givit mig så många nya infallsvinklar och överraskande iakttagelser och slutsatser, att jag med tiden kommit att förändra stora delar av min uppfattning om vekligheten.

[…]

Dina tankar om öst och väst, om djur och natur, om jorden och universum, om vetenskap och konst, politik och livsåskådningar, islam och kristendom har jag allteftersom tagit till mig och många gånger kunnat införliva med mina egna. Jag ser t.ex. att västvärlden är dysfunktionell och på väg att gå under medan den övriga världen bygger upp ett ökande välstånd. Jag ser hur detta leder till stor oro, förvirring och fascism i väst.
Din kanal uppfattar jag som genuint generös, att läsa dina artiklar känns som att lyssna till en klok och förnuftig person, som står stadigt då världen skakar.

När du beskriver skillnaderna mellan öst och väst, kan det minska risken för missförstånd kulturerna emellan. Förståelsen för urgammal visdom och kunskap om universum ökar.

Du förklarar outtröttligt hur vi skall kunna föstå samtida obegripligheter och hur stora förändringar visar sig i smärre skeenden och sammanhang, och att allt sammantaget ger den stora bilden.
Du är helt enkelt en frisk och klar röst i en orolig tid.
Jag är mycket tacksam över att jag fått lära känna dig lite grann och därmed kunnat ta del av dina rika erfarenheter.
Du känns som en vän med stark integritet.
Med vänlig hälsning

NN


 


Om du har frågor eller problem; support@lenaholfve.se

”For every minute you are angry, you lose sixty seconds of happiness.”