Vad som än händer behöver du inte bli rädd

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

Three different studies, done by different teams of scientists proved something really extraordinary. But when a new research connected these 3 discoveries, something shocking was realized, something hiding in plain sight.

Human emotion literally shapes the world around us. Not just our perception of the world, but reality itself. Läs mer

Det är därför de kör terror…  de vill skapa den för dem viktiga rädslan och till vänster gör de det i en Hollywoodstudio.

Och denna forskning förklarar varför det t.ex. är lugnt i TRNC, och att det lugnet sprider sig som ringar på vattnet, och den förklarar också uttrycket ”våld föder våld”.

”Alla” har väl noterat att det körs med terror i alla de former; de försöker stjäla folks skog… och lyckas väl jämt därför att ingen vinner mot den stat vi har.

Ett stort skäl till att jag håller järnkoll är för att jag vill ha nån form av (falsk) kontroll och det håller också ev. rädsla stången. Om du sätter dig in i Agenda 30 och därefter läser namnkunniga skribenters texter om samhällsförändringar ser du direkt att de vet inte.

Du ser också tydligt att de drar helt felaktig slutsatser t.ex. att man måste debattera med Länsstyrelsen, eller vända sig hit eller dit, och de tror i 99 fall av 100 att det rör sig om svenska beslut. Svensk självbestämmanderätt är i princip helt borta, och det våra politiker gör är att de säljer in EU eller FN-beslut.

Läser man folks texter på FB, vilket jag gjorde igår där jag valde ut mamman till en bedragartyp, och mammans slutsats avseende ”allt” var att det är klimatet som bränner skog i USA och många texter gick ut på att håna Trump, som med stor sannolikhet räddade Europa och hennes rumpa ifrån ett ww3 häromdagen. Jag tror hon kallas för PK i Sverige men i verkligheten var hon så vilse i pannkakan som man någonsin kan bli. De som agerar är alltså skickliga manipulörer, som vilka bedragare som helst.

Ett tydligt exempel var då Reinfeldt gick ut och sa att ”vi ska bygga ut järnvägen!” och alla hurrade men det blev inte så därför att hela EU-projektet kallat Green Line blev försenat.

Inte en enda journalist frågade Reinfeldt hur han ämnade finansiera sitt tågbyggeri…

Vi fick ett maktskifte, och Löfvén gick ut, se video ovan, och sa; ”vi ska bygga ut järnvägen!” och inte heller han fick någon fråga hur han skulle finansiera sitt tågbyggeri…

Green Line har inte riktigt kommit till Sverige än men då de sätter spaden i marken kommer den statsministern att säga, ”vi bygger ut järnvägen!” Garanterat.

De är mer skådespelare än politiker men de har vansinnigt mycket mer betalt än en skådis och är väsentligt farligare.

Sverige upphörde som egen nation år 2002.

Under filmen om Agenda 30:s skogsstöldsprogram – ingen privatperson ska tillåtas att äga någonting alls så det här är bara ett genrep – kommer en intressant film som vi ska testa om vi kan tänka ”nytt” runt det som sker för att bli kvitt just rädsla.

Om du spelar filmen nedan från branden i USA kommer du att få se att en del hus bland många är precisionsbombade och man ser tydligt att de som är jämnade med marken är utvalda.

Vi vet inte vem som ligger bakom mer än att det är några med stora resurser
Det kan alltså var den extremt rika knarkmaffian i Sydamerika som markerar vad som händer om man inte gör som de vill. Det kan var ISIS som ligger bakom eller US:s The Deep State eller främmande makt som vill markera. Det kan vara de 40 muslimska länderna och det lär inte västfolk ens tänka den tanken. Svensk press har t.ex. aldrig meddelat att Saudi byggt en 600 mil lång mur för att hålla ISIS-folket, världens största problem, utanför.

Vi ska nu backa bandet till ett mord, nämligen det på ”journalisten Jamal Khashoggi”, och som svensk press hela tiden sätter i samband med Saudi och kronprinsen.

Om du läser tio artiklar om Jamal Khashoggi skrivna i väst kommer du att se att analysen är; en amerikansk journalist dödades av kronprinsen för att skribenten var kritisk mot Saudi.

Kronprinsens aktion kan på sikt rädda även Europa, vi får se
Sätter du dig in i det faktum att 40 muslimska länder gått samman, för att utrota ISIS från jordens yta, med kronprinsen som ledare, vilket västpressen aldrig meddelar, och att Jamal Khashoggi var vapenhandlare förändras bilden radikalt.

Då är det plötsligt en stor ISIS-man som avlivades precis som man har bestämt ska ske inom de 40 länderna. Jag har sett en artikel om saken nämligen den om att polisen i Egypten sopade iväg 19 av dem. De dödas överallt här och nu i alla de länder som ingår i aktionen och dödstraff aktiveras i land efter land eller som man har sagt mig;
– Finns inget annat man kan göra med drogat folk som mördat kanske 1000 personer, våldtagit 5000 kvinnor, rövat bort 10 000 kvinnor och barn.

Vi måste tänka helt nytt runt mord t.ex. istället för att blir rädda måste vi inför dem tänka:
– Se där, grattis! En Harmageddon-nackning till!

Harmageddon kommer att betyda slutet för dem som ställt sig på våldets, vapnens, förtryckets, utnyttjandets, hatets och egoismens sida – de som burit ansvaret för, och de som ställt upp för, de politiska och ekonomiska maktbildningar och arméer…Källa

 

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

Böckerna finns i alla de former hos Bokus!

Om Lena Holfve 788 artiklar
Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

4 kommentarer

 1. Den 11-e (!) december kommer en svensk statskuppsrepresentant (Margot?) att skriva på Sveriges definitiva dödsdom i FNs skyskrapa. Allt blir verkligen åt alla. 3 eller 30 miljoner ”ny”svenskar? Allt på mångfaldens altare. Folk säger bara att det är ”konstigt”. Jag frågar de varför är de inte helt ursinniga men de flesta är nog skrämda till tystnad. Tänk om man blir kallad rasist….

  • Enligt de dokument vi grävt upp här i bloggen förr, EU-papper, så ska de trycka upp en miljard afrikaner i väst, sök på ”en miljard” längre ner i sökrutan till höger så hittar du det. Svensken kommer aldrig protestera eftersom vi har en offerkultur.

 2. Nu är polisen ute och jagar folk som jobbar nattskift och åker till eller från jobbet i egen bil. ”Man ska vara hemma mellan 22 och 06 om du inte har tillstånd till annat” När man frågar var man söker sånt tillstånd säger de bara ”håll käften annars åker du in”. Allt fler trafikböter bedöms i högre instans som oskäliga där förelägganden saknar stöd i svensk lag.

 3. Jäss. Lena, så hittade du …

  Sök youtube Portugal 2017 fire och du finner vad som egentligen hände.
  Jag minns en video där bilar på en landsväg var ’markerade och brända’ men skogen intakt. Samma gällde hus där de omgivande träden svajade gröna. Men portugiserna tänker lika lite som svenskar o/e törs inte andas …

  Såg du översiktsvideor på den svenska brandhärden häromsistens? Som en ringlande orm av eld genom skogen … En äkta brand ringlar inte miltals utan att breda ut sig. Eller?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.