Den nya världen tittar fram och den gamla dör

Skärmavbild    kl

Skärmavbild    kl

Vilken av dem vill du tillhöra?

Vi är fortfarande världsledande avseende innovationer men innovatörerna och deras uppfinning lämnar snabbt landet förmodligen därför att jantelagen är så stark?

Moder Jords nöd har fått många uppfinnare att tänka till, och väldigt unga genier har uppfunnit lösningar avseende en hel del miljöproblem.

Längst ner lägger jag en del filmer om riktigt tuffa nya uppfinningar men av annat slag.

Videon beskriver hur Moder Jord upplever situationen:
Ska vi verkligen lyssna på hur Moder Jord upplever saker och ting?!? Tja, tre minuter utan luft, tre dagar utan vatten, tre veckor utan mat, och sen är det god natt. Finns ju skäl att lyssna på producenten av det viktigaste vi behöver.

https://www.youtube.com/watch?v=JJsHZO1M1Ws

Det är enorma mängder varor och tjänster som aldrig når just Sverige, och jag har försökt ta reda på varför.

Energimässigt har vi haft ett tydligt skifte, och det du fokuserar på får du mer av. Det du har, men inte uppskattar, får du mindre av.

Nästa video:
Amazing news on the Earth transition. Here is what will happen as we transition and how it can effect you. Which Earth will you participate in? Spirituality, enlightenment, the fourth dimension symptoms and more explained.

 

svenskarEtt skäl att nya varor och tjänster inte når Sverige beror nog på att det är en enorm byråkrati om man ska ta in något nytt, de måste nog anlita advokater, och det är kostsamt då språkområdet är litet och allt ska skrivas på svenska. De motarbetas helt säkert och många jävlas med dem i mobbarnas land.

Ett annat skäl är befolkningens egen attityd mot nyheter, och inte minst pressens som aldrig skriver om något nytt, eftersom det betraktas som ful reklam. Det tror jag är helt unikt för just Sverige att de tiger som muren om nyheter, och ägnar sig främst åt aktivism.

Ett skäl är attityden mot hela omvärlden och jag gissar att 9 av 10 svenskar tror på att alla hatar julen utom där uppe. Det är inte vad jag ser för det jag både ser, hör och upplever är nått helt annat än julhat:

Ett skäl är att svensken är fattig, men vet inte om det själv, och ska man sälja något dyrare måste man erbjuda avbetalningsmöjligheter och krediter, och i många kulturer är det fult att sätta folk i skuld. De kan inte sälja på Sverige med andra ord.

Ett skäl är att svensken stjäl och svinnen är extremt höga
Leif GW tar upp detta faktum i Måndagsbörsen från 1981 nedan och på det örat vill aldrig någon svensk lyssna. Tar jag upp sånt brukar få dela artikeln för att inte tala om då jag använder uttrycket ”eget ansvar”.

tjuvarMen, det är så; svensken stjäl, fort och lätt, och jag själv köpte en gång en stuga i Hudiksvalls skärgård som var ett rent stöldgods. Varje spik var snodd på Iggesunds bruk.

Som 19-åring vakade jag på sjukhus, och på morgonen bar damerna ut halva avdelningen; kaffe, fil, lakan, handdukar, såpa, toapapper, pennor, block, osv.

Numera måste man kedja fast oträdgårdsmöblerna… och det här skylls alltid på främlingar dvs såna jag bor med nu. Jag är omgiven av utlänningar och inget rörs.

Jag har lämnat terrassen i gatuplan i TRNC obevakad i månader, och det försvinner aldrig nått och ett stort skäl är att du åker in på upp emot ett år om du stjäl, och upp emot det dubbla om du stjäl ifrån någon som litade på dig.
Ingen som vågar ta risken plus att mentaliteten saknas.

När man stal spik, verktyg, trä, tegel från bruket på 50-talet fick man bevisligen ihop ett sommarhus, det lönade sig stort att stjäla, vilket då leder till att tjuvar ifrån andra länder föredrar att sätta sig i Sverige, och inte här där polisen tar dem. Det förvånar mig jämt att inte samtliga Tellus bankrånare åkt upp dit men en del av dem kanske tycker att det är för kallt?

Sverige värst på svinn i handeln – ett problem vi haft länge.Skärmavbild    klEtt annat skäl är den barnsliga sexualisering, som främlingar helt säkert finner rent sinnessjuk och enormt störande speciellt som det alltid lyser igenom att aktörerna tror själva att de är moderna.

Sverige är tvärtom ett omodernt land, och  världsbilden är rent galen, och vi är det enda landet i världen som saknar en kontrollerad sexhandel vilket märks för den är istället helt okontrollerad och utspridd precis överallt inkl. i P3.

Skärmavbild    klEn som kommer med något nytt, UMS t.ex. är för många ett stort hot, och då ska man attackeras och idag tycks det ske sexvägen eller så kör man med vanligt ”normalt” svenskt förtal som är straffbart i andra länder eftersom du är ute efter att skada någon.

Slutligen; regimen irriterar fler och fler på klotet och först ut var Schyman som eldade pengar och Margots alla förtal av andra nationer kan mycket väl leda till ett krig slutligen när omvärlden inte tar mer skit. Margot är ett mycket större problem än vad allmänheten förstår, tror jag, därför att svensken är så van vid en hånfull, oförskämd och elak stil.

bennySvenskar – världens otrevligaste folk?  – som omvärlden vill isolera? Kan vara så nu. Man avstår Sverige medvetet eller som VD för General Motors sa då han la ner i Sverige:

”Jag tar hellre ett par månaders helvete än ett helt liv.”

Han talade om det faktum att Sverige är den enda nationen i hela världen där du kan förtala folk och bolag offentligt, och komma undan med det.

Hur ska vi komma ur det?
svenskorJag personligen tror att hela befolkningen måste avprogrammeras, och man måste börja uppfostra unga, få hejd på droger, piller och sprit, och hitta på metoder som får stopp på äldre sursvenskar och det kan helt säkert ta fem generationer för så illa är det.

Flera länder talar om, och enskilda hotell har börjat, att helt vägra ta emot svenska unga och jag förstår dem.

Svenska staten vill ha de unga i detta skick sen 70-talet, åldersföraktet måste byggas om en fascism ska kunna skapas, men omgivningen sätter ner foten.

Förakt mot all form av vett och kunskap ingår då man bygger en fascism:
”Det största hotet mot PK-ideologin kanske inte är den nyvaknade nationalismen, högerpopulistiska partier eller ens Donald Trump, utan klassisk bildning inom filosofi, psykologi och naturvetenskap.

Det kan i så fall vara en förklaring till varför ”lärdomsförakt” blivit en så vanlig företeelse i Sverige, och letat sig ända upp i den feministiska regeringen.” Läs mer

Nya uppfinningar som är ute eller på G ut:

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

1 kommentar

  1. Den praktiska implementering av demokrati ideal tjänar endast populasens ägare. Politiker babblar på och kör diverse agendor utan att ens fråga oss, deras väljare (haha) om våra önskningar. Jag känner instinktivt den unkna lukten av lögner och hyckleri på långt håll sen mina erfarenheter i det röda paradiset. Redan kort efter min ankomst till Sverige undrade jag VAR finns den fantastiska friheten och demokratin i Väst. https://www.youtube.com/watch?v=a4Q0EnVwDHE

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.