Trump räddar Europa?

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

FB-vän: Här är hon. Hon som imorgon ska förklara det motsägelsefulla i:

– att först peka ut Ulf Kristersson som sin statsministerkandidat men som sen inte vill rösta på honom

– att under mer än åtta år ta stöd av SD i flera beslut (senast när statsminister Löfven röstades bort) men som helt plötsligt inte vill ha deras stöd

– att först gå till val med ”Centerpartiet – ett borgerligt parti/ett Alliansparti” men som sen föredrar en socialistisk regering framför en borgerlig.

 

Djupt kriminella människor styr för mycket just nu på jorden
Det beror dels på att vi har en rent fascistiskt ekonomi, människoliv är ingenting i jämförelse med profit, och dels för att vi saknar verktyg att läsa av folk hyfsat rätt och i tid.

Men det handlar också om oss själva, och oviljan att ta eget ansvar där den processen kan leda till att man säger;
– Nej, tack!

Egenvärdet måste vässas
Man ska inte behöva vänta på att en auktoritet av typen Riksrevisionen påpekar uppenbar galenskap.

En UMS-medlem, som hade opererats, tackade nej till piller-smärtlindring med orden; ”Jag använder ananasjuice!” och läkarna gapade, och hon påpekade förmodligen att stocken ska vara med då man pressar för att man ska få i sig bromelin.

En annan, som inte heller behövde och tackade nej till pillersmärtlindring efter en stor operation, blev anmäld (!) till socialtjänsten…

Man blir det rätt snabbt om man inte uppför sig PK och dit räknas att vräka i sig jättefarliga smärtstillande tabletter. Vanliga värktabletter kan ge dig en stroke. De borde alltså förbjudas…  men, men profiten går först och får folk stroke är det lysande för då kan man sälja ännu fler piller!

Toktillståndet kan jämföras med att du inte får ta med dig en nagelfil på flyget men vi släpper in tusentals främlingar vi inte vet något om vars packning aldrig genomsöks…

Vi måste ompröva vad som är farligt och inte, och vi måste försvara oss t.ex. mot livsfarliga smärtstillande piller. Smärtstillande kan vara mycket farligt. Vi måste lära oss att bota huvudvärk med gurka och Himalayasalt, och en bok om sånt kommer jag att skriva förmodligen nästa år.

Om vi ska klara själva ligorna bakom behöver vi manipulationsexperter
Statsvetaren: ”Agerar obegripligt”
– Det vi ser är ett uttryck för att det politiska systemet just nu är på väg att implodera, säger Tommy Möller.
Läs mer

Men om man känner till Agenda 30:s plan att regeringar ska upphöra är det inte ”obegripligt”.

Om man känner till Lööfs kopplingar till Bilderbergruppen är det som sker logiskt, om än djupt bedrägligt dvs kriminellt.

När såna får makt kommer slutligen lagar, som tvingar dig att äta livsfarliga smärtstillande medel, och gör du inte det kommer socialtjänsten och utreder om du verkligen är en bra förälder… och det är precis vad som menas med ”en fascistisk ekonomi”.

Jag tror att 100% av mina läsare håller med mig
Det är hela tiden manipulationer vi ser, inget annat, och i klass med de som vilka bedragare som helst håller på med. 

Löpet till höger kan läsas på tre sätt; ”Så hyllas AL av Löfven” eller ”Så hyllas Bilderbergaren av en Bilderbergarkollega” eller ”Sveket är totalt eftersom pressen spelar med”, och för det ska ansvariga i sinom tid ha livstid för landsförräderi.

 

 

Metro har tagit fram en bra bild
Staplarna gestaltar antalet KU-anmälningar mot statsministrar, och jag vet inte om du ser vad jag ser?

Jag ser var det började på allvar… med Herrgårds-Persson som år 2002 skänkte bort hela riket till EU.

Efter honom kommer nissen som avlönas av bankmaffian numera, och slutligen gossen som anses ha sina miljoner utomlands.


Men nu händer plötsligt nånting väldigt stort och helt otippat
Europa ställs utan försvar…  samtidigt som ryssarna talar om att The Deep State tänker starta ww3 inom kort och Putin har redan meddelat att Europa blir slagfältet.

Krigsindustrin vill ha krig…
Det blir svårt om kontinenten saknar försvar… det har de nog inte räknat med.

Genom att meddela att USA inte tänker betala Europas försvar kan Trump ha skjutit hela den planen i sank. Det är vapen man vill sälja…

Och då ramlar vi på, ett för mig solklart faktum, att motståndet mot Trump handlar inte det minsta om höger – vänster.

Nedan en video om vänster – höger, och under den två om de energivapen som många anser har använts av The Deep State, för att koka den egna befolkningen, och folks reaktioner på det.

Det började med skolan
Den offentliga sektorn startade i princip 1842; bönder slog sig samman för att avlöna en lärare till barnen, de skulle lära sig läsa, skriva och räkna, och Folkskolan var ett faktum. Idag är vi många som undrar varför inte ”alla” ser Bilderbergspelet och att statsministerposten är kapad.

176 år senare är ”alla” i princip analfabeter

Första chocken kom när eleverna fick i uppgift att göra en skriftlig redovisning. De hade många timmar på sig, men att fylla två A4-sidor med text var i deras ögon ett Herkulesarbete. Insikten att tonåringar knappt kan formulera begripliga meningar, för att inte tala om komponera en sammanhållen text, slog till som en knytnäve i magen.

[…]

Om två år är dessa ungdomar myndiga, men de kommer inte att vara förmögna att formulera ett begripligt skriftligt meddelande till en myndighet. Hur ska man som medborgare i en demokrati kunna stå upp för sina rättigheter om man inte ens kan for­mulera vilka dessa är? Hur ska man över huvud taget kunna delta? Läs mer

 

 

 

 

 

 

 

 

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

Böckerna finns i alla de former hos Bokus!

Om Lena Holfve 787 artiklar
Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

4 kommentarer

  • Om jag har fattat rätt är planen att alla valutor ska väck och bytas ut mot en världsvaluta. Sist det brakade hade folk skaffat guld, och i USA fick du tio års fängelse om du inte lämnade in ditt guld. Köpa mark är ju ingen idé eftersom planen är att ingen ska tillåtas äga nått alls. Det går inte att säga, med andra ord.

   https://abcnews.go.com/Business/story?id=7168919&page=1

   Den här mannen har ofta rätt

   https://www.armstrongeconomics.com

   Liksom denne:

   https://www.schiffradio.com

  • In all honesty, throughout my career, there have been places that are in turmoil and it was crystal clear where capital would move. I honestly have to say I have NEVER witnessed a period quite like this. There is no place that is a safe haven at this point. The entire world is just coming unglued.

   https://www.armstrongeconomics.com/international-news/politics/beware-of-political-uncertainty/

   Kanske man ska ta och köpa en båt och bosätta sig på, sen är det bara att lätta ankaret o omgruppera när det barkar utför. Fastigheter och mark, lyckas dom sjösätta agenda 30 och börjar införa fastighets och land mark skatt och på det sättet tvinga folk att överge sina egendomar så sitter folk i en rävsax. Armstrong har skrivit om vad som sker i en del stater i USA som är bankrutt, höjningar av fastighetsskatter som folk inte har råd att betala och som inte kan sälja sina fastigheter när ingen vill köpa dom och fortfarande tvingas betala fastighetsskatt, dom sitter i en rävsax.

   Martin Armstrong: “By 2020 or 2021 you’re going to see a currency reset.

   https://www.youtube.com/watch?v=DFRuRoqLKZU

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.