Utmattad – Fri från hjärndimma!

Så här står det i baksidestexten till boken som finns hos Adlibris med flera men är billigast hos Immun.se
Den finns i mjukband och e-bok i Internetbokhandeln och den kommer som ljudbok på Saga Egmont.

Omslag kopia”Dåligt minne, svårt att förstå information, konstant hjärndimma och en förlamande trötthet är bara några av alla de symptom som kännetecknar utmattning. Allt fler människor drabbas, trots det finns fortfarande ingen hjälp att få i den svenska sjukvården, men hjälpen finns utomlands.

Lena Holfve drabbades av akut utmattning och var nära att mista livet. Med hjälp av indiska läkare och ayurvedisk medicin tillfrisknade Lena igen och startade UMS, Utmattningsskolan.se, som är ett handlingsprogram för hur man med de asiatiska metoderna kan läka kroppen från utmattning.

Utmattad – Utmattningsskolan del 1: Fri från hjärndimma! är den första boken i en serie som kommer att omfatta hela UMS handlingsprogram.

Under 80-talet skrev Lena Holfve en lång rad böcker som fick stor uppmärksamhet, bland annat; Älska lagom, Häktad på sagolika skäl, Fyy 17, Könskriget och Botten upp. Efter att ha varit verksam i IT-branschen i 25 år är hon nu tillbaka med sin tolfte bok, denna gång om det brännande heta ämnet hälsa och sjukvård.

Lena Holfve kallar Sverige för en pratkultur och menar att det inte går att prata bort hjärndimma, fysiska sjukdomar kräver fysiska åtgärder.”

Boken har en egen hemsida; www.utmattad.net  där återställda talar ut.

SparaSpara