En sluten privat sfär och en studiegrupp är inget offentligt rum
Det finns olika medlemsnivåer du kan välja och alla nivåerna har tillgång till exakt samma textmaterial som redan finns producerat. Du avgör själv vilken nivå du vill tillhöra. Förnyar gör du här.

Vi använder Paypal – Fakturering, etc, se nedan
SILVER MÅNADSPRENUMERATION 25:-
SILVER EN MÅNAD, FÖRNYAS EJ 25:-
GULD KVARTAL 140:-
DIAMANT HALVÅR  550:-
PLATINA 1 ÅR 950:-

En författares personnummer är i sig som ett bolag avseende texter.

Domänen är enbart till för medlemmar
Vi lämnar det offentlig rummet helt avseende artiklar. Krävs det blir vi en förening längre fram och föreningsrätten är stor.

Vi är helt slutna då nya lagen antas

Vårt syfte har inte förändrats utan handlar om att förstå vad som händer i Sverige, Europa och i världen, och det gör vi i form av studier och målet är att ta bort all rädsla.

Många medlemmar har meddelat redan att våra studier ger den efterlängtade effekten. Elitens – psykopaternas främsta vapen är att skapa just rädsla.

Eller kalla det för generationsöverföring
Vi räknade ut en gång att jag har studerat 50 000 timmar förutom skolan… En läsare kallade mina texter för ”utanförvy” och det är nog precis vad de är. Andra har skrivit att jag har ett ”heikopterseende”.

Det finns en anledning till att internetpionjärer som world wide web-skaparen Tim Berners-Lee och ingenjören Vint Cerf protesterat starkt mot EU-lagen. I ett öppet brev beskriver de och ett 70-tal andra tongivande personer artikel 13 i synnerhet som ett stort steg mot att ”internet blir ett verktyg för att automatiskt övervaka och kontrollera sina användare”.

Precis vad jag också har räknat ut
Istället för att låta EU ha tillgång till domänen via sina robotar så kan man utveckla Internet istället och bygga bort den kommande EU-lagstiftningens krav som avser offentliga bloggar t.ex.

Välkommen in till min privata sfär där vi saknar troll helt!

Författare Lena Holfve

Öppna ett Bitcoinkonto:
Vill du bli fakturerad, betala med Transwise, Payoneer, Bitcoin, etc så fyller du i formuläret längst ner.

För dig som vill bli fakturerad en Platinaprenumeration t.ex:

[contact-form to=”lena@holfve.se” subject=”Ang medlemsavgift”][contact-field label=”Namn” type=”name” required=”1″][contact-field label=”E-post” type=”email” required=”1″][contact-field label=”Jag vill betala med:” type=”text”][contact-field label=”Bolagsnamn:” type=”text”][contact-field label=”Organisationsnummer:” type=”text”][contact-field label=”Adress” type=”text”][contact-field label=”Postnummer och postadress:” type=”text”][/contact-form]

 

The following two tabs change content below.
Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär.

Latest posts by Lena Holfve (see all)

Böckerna finns i alla de former hos Bokus!