Sovjetunionen bakom mordet på Kennedy?

sovjet

Det är inte helt otroligt, till och med troligt, bland annat p.g.a. Kubakrisen 1962 men också en ww2-replik. Sovjetunionens folk led helvete under ww2, se bild ovan. Putins mamma var mkt nära att svälta ihjäl.

Sovjet är inte samma sak som nuvarande Ryssland. Men ryssarna säger egentligen samma sak nu; Vi bombar Vita huset, om vi måste, för att rädda världen undan kärnvapenkrig.

Kennedy mördas 1963, tar ett tag att organisera ett presidentmord.
Kennedy har alltid varit en hjälte i väst. Jag ser lång väg att han var kraftigt förgiftad, ser man under ögonen, njurarna led, och det torde bero på ett intensivt drogmissbruk. Många tror att han beordrade mordet på Marilyn Monroe. Inte otroligt eftersom knarkare är gränslösa.

Västerlänningen  gillar uppenbarligen narkomaner som ledare. Det kollektiva medberoendet blir vår död om inga mirakler sker.

Symptom medberoende

https://youtu.be/ZJfNsw_4fG8

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.