Läsarbidrag om hjärntvätten, och en av de största hjärnorna

Klicka, SvD låst

lb

 

 

 

 

Väldigt aktuellt!

I detta museum så borde man även ha en alldeles egen avdelning som visar vårt Svenska fullhjärtade stöd åt Ukraina-nazism och hur tydligt vår cancel-kultur gaslightar närtidshistorien i Donbas.

judarDet var Judar+ andra ”ohygieniska element” som diskriminerades och bespottades på 1930-40-talet. Det är etniska ryssar som får precis samma behandling nu på 2010-20-talet.

Om man skulle påstå det i Sverige idag, så blir det inte någon diskussion, utan man antingen gaslightad, eller så blir man behandlad som ett ”ohygienisk element” – en ryssvänlig Putinkramare.


Disney torde vara den smartaste av samtliga amerikanska nassar 
Vi såg slutet av en historia där en vuxen man skadade en 14-årig flicka bland annat, och en enda svensk tycks ha reagerat. Tösen fick två frakturer…

Ställ dig utanför Coop, och spöa upp en kattunge på 14 veckor, så får du se själv att jobbet att överföra mänskliga rättigheter till djuren, och ta bort dem från människan är helt i hamn.

Det är till stor del Disneys verk, och det krävs inför alla massavrättningar.

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.