Oron driver på emigrationen från Sverige

isis

Skärmavbild  klKvinnan som intervjuas nedan i Svensk Webbtelevision är i mina ögon ”typisk” så långt att hon ser ett islamiserat Sverige framför sig, våldet leder till att makarna vill skydda barnen, man vågar inte ens gå ut, folk blir överfallna då de är ute och springer.

Man har inte kunnat tala om problemen ens, utan att bli kallad för r*sist, men nu börjar folk vakna och alla bör skaffa sig en exitplan. (”Vakna” i Sverige betyder att man just ser det kvinnan uttrycker, och samma ord utomlands beskriver ett själsligt uppvaknande.)

Hon och maken planerar emigration, och intervjuaren konstaterat att då blir ju ni utlänningarna, och det vet hon om. Men de ska lära sig språket, barnen ska in i skolor, de ska också lära sig språket.

Men det är inte enbart språket de måste lära sig
aaaaajihadDet svenskar har svårast för är ärlighetskravet, lägga ner feg- och falskhet, samt att vara artiga, och få in i huvudet att det inte finns någon allemansrätt, sociologi, genus-, och rasisttjafs, ateism, tokfeminism och det är inte supermodernt att förtala precis alla inklusive sina föräldrar – mer än i Sverige – och de får lägga ner att man ska göra allt själv och skapa ungdomsarbetslöshet den vägen.

Men hon nämner aldrig till vilket land de tänker bege sig men flera av hennes vänner ligger också i startgroparna. Jag gissar att de tänker sig en ny tillvaro inom EU eller i USA. Det är det vanliga, som jag har hört i fem, sex år. De som sätter sig i Portugal och Spanien, mycket vanligt, tycker jag synd om eftersom de lär hamna ur askan i elden.

Artikeln fortsätter under filmen

https://www.youtube.com/watch?v=q9SJKpNtHZ4

Jag har genom åren talat med kanske 250 svenskar som låter ungefär som så
De vet om att de blir ”utlänningarna” men de säger aldrig, och jag menar aldrig, att ”jag vet att jag blir omgiven av 99% utlänningar”. De vill flytta ifrån Sverige, som de uppfattar har tagit emot för många utlänningar, och de vill bosätta sig där det bara är utlänningar.

Det blir jättekonstigt i mina öron
Ofta har de enormt ambitiösa barn, som det går riktigt bra för i skolan, och de får en chock då deras barn, som är t.ex. 15 år, erbjuds en plats bland 11-åringarna. Här i TRNC har det hänt flera gånger därför att de kan inte mer engelska, matematik, fysik eller kemi än just 11-åringarna.

En läsare tog upp alternativmedia häromdagen
Skärmavbild  kl

Kvinnan nämner att det finns grupper på nätet ”där man får säga vad man vill” dvs. utan att bli kallad för r/sist. (Jag måste skriva ordet r/asist så för att undvika att FB:s robotar slår ner på mig.)

Så, nu får jag förklara mig!
Jag har skrivit förr att de som t.ex. åtalas nu för hets mot folkgrupp arbetar gratis åt såväl ”eliten” som deras ISIS. Varje gång det sker överfall av något slag och man kallar förrövarna för flyktingar, utlänningar, män, muslimer osv hjälper man till. 


Jag har åtminstone en läsare som förstår min tankegång:
lb

Tack en som vågar säga sanningar utan att rycka undan för löjeväckande kommentarer. Jag vet att det är sanningar som gör ont och därför vill folk ha dem mer harmsna, tyvärr. Angående Lars Bern håller jag med fullt ut och detta gäller även många Alternativmedia som kallar sig för just detsamma? De deltar omedvetet  eller medvetet i hjärntvätten där vi ska tänka rätt men som är fel för oss. Tack Lena.

isisindia
Jihadister gripna i Indien

Man jobbar de facto gratis åt ”eliten” och ISIS
Ett av ISIS största mål är att få alla att hata muslimer, och propagandan är intensiv för att inte säga vansinnig. Den kriminella grupp som oftast kallas för The Cabal utomlands, se film 1, har på motsvarande sätt i uppgift att spä på judehat. Båda vill få oss att tro att dessa två religioner ligger bakom allt eller ”det ser du väl att de mördar folk jämt” / ”Men man får ju inte ens säga det, det mörkas!”

De är smarta som kallar sig t.ex. för ”Muslim brotherhood” eller för Islamic state för då ska vi tro att de är just muslimer. Men om de vore det skulle de inte mörda muslimer och de skulle heller inte skjutas ner här.

Cabalen jobbar nästan på samma sätt
Dem får du inte kritisera för då är du sionist! Men om Skärmavbild  klprecis alla slutade peta in dem i dessa två religiösa grupper, och kallade dem för kriminella / legosoldater, med uppdrag att invadera Europa, så kanske man kunde lösa problemet även i Europa.

Indierna som griper dem på löpande band skulle näppeligen kalla dem för ”ny-indier” eller ”invandrare”.

Grundproblemet är att allmänheten och pressen inte känner igen soldater utan tror på blodigt allvar att ”utlänningar” våldtar sig fram och alternativmedia sköter om den saken väl.

ISIS / Muslim Brotherhood är förbjudna i de flesta muslimska länder 

isisDet är en terrorgrupp. Dels är de förbjudna därför att det är deras uppgift att få alla att hata muslimer, plus att de har dödat i runda slängar 100 000 muslimer. ISIS / Muslim Brotherhood är inte tillåtna t.ex. i TRNC liksom i de 40 länder som jagar dem.

I Egypten, Saudi med flera länder får du 20 års fängelse om du tillhör dem, och runt 10 år om du hjälper dem. Egypten med flera har skjutit ner dem på gatan, och enligt uppgift skjuts de ner på gatan även här i TRNC om de skulle komma in och vägra låta sig gripas. Men de kommer inte hit därför att de har inte i uppgift att invadera TRNC.

isisDe är legosoldater
Med uppdrag att mörda, råna, bränna ner, misshandla och våldta. Det vet ”alla” utom möjligen européerna. Det finns nog inga människor utanför Sverige som förstår den svenska staten, enda staten i
isisvärlden, som har legalisera deras flagga t.ex. Eller som förstår att de ens får verka där uppe. Ni debatterar dem som alla andra låser in.

Vill man slippa ISIS-folk ska man sätta sig i något av de 40 länder där de är förbjudna.

De är inte förbjudna inom EU och heller inte i USA 
isisMuslim Brotherhood används som konsulter av den svenska regeringen, som jag har förstått det. Det är som om Olof Palme hade samarbetat med Bader Meinhofligan  som också sprängde byggnader i luften.

Det är många svenska tjänstemän t.ex. som ska in på kåken längre fram, sker när regimen faller, och det som kallas för ”skyddande av brottsling” övergår mycket lätt i landsförräderi i skarpt läge, och som kan ge livstid.

Samarbeta med ISIS ger just nu tio års fängelse där jag befinner mig.

https://www.youtube.com/watch?v=K8iOOE9RQ7U

 

Om ”eliten” skrämmer skiten ur dig är denna film nedan som en gratis terapi
Skärmavbild  klDet mesta, för att inte säga allt, är teater dvs. iscensatt. Det bestämdes senast 1975 att du inte ska kunna jogga utan att bli överfallen.

Korten jag använder anses vara NWO:s handlingsplan och de skapades 1982 men är inspirerade av en bok som kom ut 1975.

Vad som än händer är de ute efter Skärmavbild  klatt skapa rädsla, bygga nationalism  samt leka med oss:

115 Ja – 153 Nej till Löfven. (77 avstod) = Löfven vald till statsminister
Det hade krävts minst 175 nej-röster för att förslaget skulle falla.

153 mandat av 349 motsvarar 44%.
115 mandat av 349 motsvarar 33%.
44% som var emot Löfven är alltså fler…

o

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

2 kommentarer

 1. Det är ingen som tycker illa om utlänningarna FÖR ATT de är utlänningar. Man tycker illa om de för att de är kriminella eller uppför sig allmänt illa. Emigrerande svenskar är kloka nog att förstå att de flesta utlänningar i landet de flyttar till är civiliserade nog att bo bland.

 2. Jodå, jag har talat med flera, och argumentet har varit just ”för många i Sverige”. Jag har frågat om det, och får svar av typen; ”de passar inte in där”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.