Jag tror inte ett dugg på det Lars Bern säger

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.


Vår situation är enormt mycket allvarligare än vad Bern beskriver.

Jag har lyssnat på Lars Bern, och han drar den förväntade analys man vill att vi ska dra om vi opponerar oss.

Det han säger sig se är det vi ska se
Vi ska t.ex. se att den osynliga handen vill globalisera. Jag är med så långt att de stora multiinternationella bolagen vill sälja varor överallt samt att de vill införa tvångslagar så att regeringar måste köpa ditt eller dutt. (Ekonomisk fascism.)

Jag är med på att man vill ha en enda världsregering, inga nationella regeringar alls är ett mål,  och ett möjligt säte har ev. byggts nyligen nämligen USA:s nya ambassad i Irak som är många fotbollsplaner stor, och ingen begriper varför. Men en världsregering betyder inte att man vill ”globalisera”. Den betyder mer att man vill centralstyra med järnhand. Det är FN som vill ha mer makt helt sonika. Hur de ska få den självutnämnde diktatorn på livstid i Kina att stiga åt sidan vet vi inte än. Eller Modi i Indien? Putin i Ryssland?

Vi är kända utomlands för att vara knepiga och marigaLena Holfve, författare till Utmattad, Mögelförgiftad, Parasitfri, Är barn allt?, Häktad på sagolika skäl, Mordet på Törnrosa
Men om man ville globalisera skulle man inte införa stopp för arbetskraftsinvandring till yrken utan särskilda kvalifikationer. Näringslivet har skrikit i minst 15 år att de saknar kompetenser. Det flödar ut bolag ur landet pga bland annat det. Var femte företagare överväger lämna Sverige | SvD

Det är svårt och knepigt att få VISA till Sverige
En turist från Pakistan eller Nigeria har små möjligheter att få turistvisum till Sverige, medan turister från England eller Kina nästan alltid får det, visar siffror från Migrationsverket. Källa  Entreprenören tvingas lämna Sverige efter nio år…

Det är tidskrävande, struligt och snudd hopplöst för en utlänning att ta in nya varor och landet känns nästan helt stängt plus att vi är duktiga på att slänga ut duktigt folk för absolut ingenting. Folk som har varit i landet i tio år kan åka ut med omedelbar verkan snudd om de tjänat några kronor för lite.

De enda som har lätt att komma in är illegala
Den enda väg som är vidöppen är den och då ska man uppge t.ex, att man är flykting. De är så många, debatterna går höga, så de är de enda utlänningar man ”ser”.

Men jag får intrycket att Sverige inte på nått sätt vill ha med utländsk arbetskraft att göra t.ex. Man välkomnar inte ens turister nämnvärt. Nya rön utifrån kan ta sextio år på sig för att ta sig in. Det man tycks ha velat ta in är 99% män i vapenför ålder.

Finns absolut ingenting som tyder på att Sverige vill eller ska ”globaliseras”. Inte ens att de 99% männen ska slå sig ner i Sverige för gott. De lär inte kunna bilda familj i vart fall därför att mansöverskottet kommer att bli helt absurt. De är som de flesta av oss brickor i spelet.

Lena Holfve, författare till Utmattad, Mögelförgiftad, Parasitfri, Är barn allt?, Häktad på sagolika skäl, Mordet på TörnrosaMan vill bygga nationalism
Bern säger att det pågår protester överallt mot globaliseterna dvs folken reser sig exp i Frankrike. Visst, det finns massor med filmer som visar gula västar, som skriker och gapar. Vi har sett tidigare att någon tog domänen ”gula västarna” samma vecka som presidenten vann valet vilket tyder på planläggning.

Upproret är planerat, och inte spontant, för i annat fall skulle inte den kortlek som anses vara NWO:s handlingsplan innehålla de gula västarna i kortleken kallat för The Yellow Card. Korten kom ut 1982, skapade av Steve Jackson Games, inspirerade av en bok som kom 1975, The Illuminatus! Trilogy, av Robert Anton Wilson and Robert Shea.

Lena Holfve, författare till Utmattad, Mögelförgiftad, Parasitfri, Är barn allt?, Häktad på sagolika skäl, Mordet på TörnrosaBern; protester har skrämt globalisterna
Inte troligt eftersom det är planerat att det ska bli protester, gula västar och revolution. Det finns åtminstone fem kort i NWO:s kortlek om denna iscensatta revolution. Man måste motivera polisstaten som ska lösa ”problemet”.

Nationalism är ohyggligt viktigt att skapa
Eftersom man bygger en kommunism i botten med en ekonomisk fascism på toppen, och det bygget kräver nationalism som en av grundstenarna, ser jag inget annat än ett bygge av en stark nationalism.

I väst får man ta i eftersom många nationers befolkningar inte är – har inte varit – det minsta nationalistiska. Så man sätter grupp mot grupp, och provocerar och provocerar…
-Nu förbjuder vi svenska flaggan i skolan!

Bern; Reinfeldt misslyckades att stoppa sd
Ingen har varit ute efter att stoppa sd. Alla har byggt sd genom att mobba dem. Man bygger Trump på samma sätt genom att media mobbar som vansinniga. Man byggde s på samma sätt, deras ledare fängslades, och ”alla” statsvetare känner väl till att om man vill bygga ett parti snabbt ska man mobba det.

Man tjatar och tjatar om att sd är ett högerparti, de är fascister, men det är den nuvarande regimen som är det och fascistbygget började synbart runt 1975. Sweden: Fascism in slow motion – John Ray Sd är förvisso ett högerparti, också, men en kontrollerad opposition. Om inte skulle de inte ha röstat i sakfrågor som de har i riksdagen.

De är inte så osams som vi ska tro

Men det är inte sd som utsätter svaga grupper stenhårt nu t.ex. de som behöver assistans, 250 000 pensionärer, sjuka, gamla.

Bern talar också om partier och mediafigurer som om han tar dem på allvar. Dvs liberalerna skulle inte ha förstått att de slaktar sig själva. MP skulle inte ha förstått att en massa nyckelpersoner skulle lämna. C fattade inte heller att de slaktar sig själva.
Målet är ju en enpartistat så då måste de försvinna, se schemat längst ner.

Bern uppger att Reinfeldt ”förlorade” makten
Lena Holfve, författare till Utmattad, Mögelförgiftad, Parasitfri, Är barn allt?, Häktad på sagolika skäl, Mordet på TörnrosaMen det visste han tidigt att han skulle göra eftersom han köpte en bostadsrätt i Täby långt innan valet, och han slutade även som m-ledare, aldrig hänt förr vad jag vet, och han fick sitt amerikanska bankjobb.

Reinfeldt  jobbade häcken av sig för att förlora valet, och han lyckades göra sig av med flera hundratusen väljare de sista veckorna.

Lena Holfve, författare till Utmattad, Mögelförgiftad, Parasitfri, Är barn allt?, Häktad på sagolika skäl, Mordet på TörnrosaNär FR lämnade förstördes alla hårddiskar, vilket är synnerligen olagligt, på regeringskansliet. FR är den ende statsminister jag känner till som haft en livvakt som ”tog livet av sig” på toaletten ungefär i samma tid som vår kung fick en bil intryckt i sidan på sin.


Bern; Löfven regerade med stöd av alliansen

Lena Holfve, författare till Utmattad, Mögelförgiftad, Parasitfri, Är barn allt?, Häktad på sagolika skäl, Mordet på TörnrosaSd har i princip röstat med s. De planer som iscensätts är med stor sannolikhet uppgjorda ganska direkt efter kriget.

De ”arbetar” på samma sätt hela tiden. Vill de att vi ska bli rsister säger de att vi får absolut inte bli rsister. Vill de få fram en stark nationalism säger de att vi får absolut inte bli nationalister.

De skapar ett problem, vi själva kommer med ”lösningen” och de löser problemet… Murbygget i USA är rätt typiskt; den byggs inte för att stänga ute, den byggs för att stänga in amerikanarna. Man kommer driva svensken så att ”alla” skriker;
-Stäng gränserna!
-Visst!

Sen kommer inte en enda svensk ut förutom de med diplomatpass möjligen. Det har försvunnit
trillioner bara ifrån Pentagon så de har resurser till alla sina skådespel. Världen styrs av en superkriminell psykopatliga sen länge, som idkar democide i parti och minut, men det är först nu vi har sett det tydligt.

Det finns inga ”partier”, de är mer skådespelare
SL, som påstås ha sina miljoner utomlands,  är expert på att se ut som en byfåne men ibland lyckas de fånga hans själ på bild. Manuset skrevs för länge sen bland annat av folk som har djupa, djupa insikter i det mänskliga psyket så de vet hur vi reagerar.

Hur kan de ge ut en kortlek som visar upp planerna?
Det är klassiskt att psykopater gör så och när du inte fattar direkt får det dem att känna sig än mer överlägsna. Det är deras frukost, och lunch och middag är din rädsla. Så sluta vara rädd! Ställ till med fest!

Det Lars Bern säger är exakt den analys vi ska göra.

 

 

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

Böckerna finns i alla de former hos Bokus!

Om Lena Holfve 787 artiklar
Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

6 kommentarer

  1. Sverige riskerar att bli ett nytt Rotschildbaserat protektorat, byggt på rädsla och med stängda gränser. Detta skedde redan förra århundradet i Israel där alla med högre politiska positioner genom decennier varit östeuropeiska bolsjeviker eller terrorister. Albanien är ett annat exempel. Idag styrs svenska politiker av samma gangstervälde, ingen nämnd-ingen glömd. Bra idé förresten, stäng av ång-tvn med propagandapladdret, använd DN som väggisolering och lev ett liv istället. Möjligheterna är oändliga för den som vill se.

  2. Tack en som vågar säga sanningar utan att rycka undan för löjeväckande kommentarer. Jag vet att det är sanningar som gör ont och därför vill folk ha dem mer harmsna, tyvärr. Angående Lars Bern håller jag med fullt ut och detta gäller även många Alternativmedia som kallar sig för just detsamma? De deltar omedvetet eller medvetet i hjärntvätten där vi ska tänka rätt men som är fel för oss. Tack Lena. Jag lägger in många av dina inlägg på https://vk.com/feed

    • Tack, jag bryr mig aldrig om vad en ev. omvärld tycker, inte sen andra klass ungefär 🙂 Du har helt rätt i att många inom alternativmedia jobbar gratis åt t.ex. ISIS.

  3. Jaaa , utan att veta ,,, så köper jag det du säger lena ,,, aha känslan infinner sej ,,, lars bern jobbar på bra men jag tror inte att han vet vad som pågår fullt ut ,, gula västarna som du säger är med all sannolikhet planerad ,,, fast lars bern tror att globalisterna inte räknat med detta motståndet ,,, det är självklart att dom har ,,, förstår inte att han inte begriper detta ,,,

1 trackback / pingback

  1. Jag tror inte ett dugg på det Lars Bern säger – Life, Death and all between

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.