Ni debatterar med folk som alla andra fängslar

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

Ledaren: Ett samhälle döms efter hur pensionärerna behandlas och Cyperns pensionärsindustri är stor. Klimatet hägrar men främst den rena luften, vattnet, nolltoleransen mot våld samt matkvalitén och matpriserna liksom attityden mot äldre.
– De äldre är Guds gåva till oss unga, som asiaterna säger ofta.

På Norra Cypern bör det finnas 80-90 olika nationaliteter, och du ser skillnaderna tydligt då det är, som igår, festival. Alla har sina egna folkdräkter, och ett skäl till att det aldrig är bråk är väl att man inte sätter grupp mot grupp. Det gör man i Sverige, och det ingår då man bygger en fascism. Ett annat skäl är att ingen lägger sig i ditt privatliv. Det gör man i Sverige vilket också ingår då man bygger en fascism.

MSM spyr ut just nu vad ISIS-folk / Muslim Brotherhood anser om julfirande, fläskkött med mera och jag bara gapar.

Vi har dem inte här eftersom de är olagliga
Det är inte ens lagligt att hjälpa dem vilket svensk MSM gör dagligen. Föra ut deras propaganda kan lätt ge 6 års fängelse i den här regionen. Medlemskap i deras organisationer kan ge 20 år. Det finns ingen här som förstår sig på Europas synsätt att ISIS skulle röra sig om nån stat eller religionsutövning.

Sveriges främlingar har rollen som scapegoats vad det än gäller
Skribenter på nätet och i MSM är koncentrerade på 9000 afghaner. Man släpper in vuxna män utan asylskäl, och som har ljugit om sin ålder. Ett sånt tilltag brukar ge omedelbar utvisning i normala länder.

Nog ruttnar fisken från huvudet alltid
Ljuga är ingen stor grej;  Varför ljuger Stefan Löfven?   Man kan ljuga både som asylsökande och som statsminister i Kulturen Bortom Räddning. 

Statsministern har meddelat att demokratin dör på grund av närhat. Han ljuger igen. ”Alla” statsvetare känner till att den dör – förvandlas till en oklokrati – då domstolar körs över vilket sker rutinmässigt numera.

Sällan har det politiskt varit så enkelt att lista konkreta och förödande invändningar mot en ny lag. Saken blir än värre eftersom också landets ledande jurister riktar skarpare kritik än någonsin mot ett lagförslag och hur det är utformat.

Det är ett rättsligt haveri. Lagrådet, alltså domare i Högsta domstolen, har riktat förödande kritik mot hur lagtexten formuleras: ”Gränsen har nåtts för vad som är acceptabelt i fråga om hur lagstiftning kan utformas.” Sverige riskerar att bli en bananrepublik där lagarna slutar fungera. Läs mer

Vi har idag politiker och tjänstemän som går mot lagrådet och domstolar
Det börjar bli vardagsmat att man kör över lagrådet och då är man de facto en bananrepublik.

Genom åren har man sett hur statens folk allt oftare kör sitt eget race förutom att vi dessutom saknar förvaltningsdomstolar.

Jag hittar bara ett EU-land som fällts för att man struntat även i EU-domstolens dom. Sverige fälls i EU-domstolen – struntade i att följa tidigare dom. Då är man helt gränslös.

Katastroflagstiftning
Är man en bananrepublik kan man genomföra den typ av katastroflagar som samtyckeslagen, och som lär leda till att enorma mängder våldtäkter aldrig kommer att varesig utredas eller åtalas.

Vi kommer snart få se rubriker av typen; Våldtäkter har minskat radikalt! 
England har denna lag liksom Kanada, och i England har viljan att anmäla sjunkit radikalt. Statistiken för Kanada är ännu värre. Feministerna, som är de nyttigaste idioter vi har, jublade och förstod inte alls varför lagrådet motsatte sig denna nya lag. Denna nya lag bekymrar mig mer än något annat vansinne jag har grävt i.

Jag skulle bunkra för minst sex månader
Staten har gett ut en skrift som handlar om vad du bör bunkra och ”alla” antar att regeringen är skraj för ryssen, se film nedan med Putin som håller igång i fyra timmar.
Den gamle US Armykaptenen meddelar nedan att det är undantagstillstånd på gång i USA, och det som händer i USA tenderar att även hända i Sverige med en kort tidsförskjutning.

Vad jag förstår av såväl fransmän, tyskar och engelsmän som flytt till Norra Cypern brinner det i deras länder, och de väntar samma sak och av samma skäl; de har ISIS-legosoldater inne.

Artikeln fortsätter efter kaptenen

Europa ska krossas
Eller som ”alla” säger på Cypern; irländare, engelsmän, afrikaner, danskar, norrmän, svenskar, fransmän, indier, italienare, araber, pakistanier, finnar, ryssar, thailändare, spanjorer, tyskar;

”Europa är kört”
Det är givet då ni ger ISIS-folk / Muslim Brotherhood religions- och politiskt skydd. För mig är det helt obegripligt men det svenska nätet är översållat med texter om muslimer / islam. De har marinerat ”alla” i en propaganda som får mig att bara gapa – men de är smarta. De tar med ord som islam / muslim i sina organisationsnamn, ”alla” går på det, och sen kan ni inte sätta emot dem för då går hets mot folkgrupp in.

Då får de religionsskydd
Börja tala om legosoldater, skymningskrigare, krigsvåldtäktsmän, massmördare, galningar istället.

Ett av ISIS / Muslim Brotherhoods största uppdrag är att få hela väst att tro att just muslimer är skogstokiga. Snart finns det bara 40 ISIS-fria nationer i världen nämligen de muslimska länderna. Här grips de, direkt. Så, vi saknar bråkstakar som vill lägga sig i vad man äter, som ger sig på folk, med mera. Europa har inte ens demonstrationer mot dem eftersom ”alla” har gjort om dem till religionsutövare.

Ni debatterar med de som alla andra fängslar
I de flesta länder häromkring får du 20 års fängelse om du ens är deras medlem. Du får 5-6 år om du hjälper dem. Det beror på att de har dödat i runda slängar 100 000 muslimer samt att de hotar med att döda i princip hela världen.

Snart sagt alla programledare i svensk TV och chefredaktörer på tidningarna skulle in på 6 år för medhjälp om ni hade samma lagstiftning som här.

U.S.-Yemeni Youth Faces 20 Years in Jail for Belonging to ISIS …

Woman Gets 7 Years Jail For Helping ISIS Recruits In … – NDTV.com

French Woman Sentenced to Life in Jail by Iraqi Court for Belonging to …

ISIS operative Yasmin Mohammed gets 7 years in jail for recruiting 15 …

Cheerleader gets 12 years in jail for trying to join ISIS


Statsministerns viktigaste samtalsämne var näthat
Ni har folk – som häktas direkt här – i den svenska statsradion, i tidningarna, på gator och torg och så länge som man tror att de utövar religion när de hotar, mördar, bränner ner, våldtar sig fram lär de kunna fortsätta. Så länge de har tillgång till media kommer vanligt folk att explodera så statsministern borde fråga sig varför de gör det.

Här vet man att de inte utövar religion, och här vet man att Europa kommer att gå till världshistorien som en kontinent som tog emot flyktingar som har lämnat eller kommer att lämna Europa. Det var ISIS-folk de flydde ifrån. Nu är Syrien och Irak ISIS-fritt och folk började vända hem år 2016.

IS dödar flest i Syrien och Irak – Nyheter (Ekot) | Sveriges Radio

Riksdagen vägrar erkänna pågående folkmord av kristna

Christian refugee returns to Syria because Europe is flooded with ISIS …

Europe flooded with over 1,700 ISIS terrorists primed to attack – EU …

ISIS threatens to send 500,000 migrants to Europe as a ’psychological …

How ISIS Threatens Europe | Time

 

Fyra timmar Putin som är statsministerns största problem
Resten av världen tycks vara enade om att ISIS är världens största problem.

Islamic State flag is legal in Sweden, prosecutor rules – The Local

Löfven: ”Ryssland är det största hotet” – Dagens industri

How Sweden is preparing for Russia to hack its election

Commentary: Why neutral, peaceful Sweden is preparing for war

Historically neutral Sweden prepares citizens for war amid renewed …

New government leaflets tell Swedes to prepare for war

 

Kryon; den nya energin som kommer in nu leder till att mänskligheten får en ny instinkt
New research reveals how energy dissipates outside Earth’s magnetic …

Vi får hoppas att han har rätt.

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

Böckerna finns i alla de former hos Bokus!

Om Lena Holfve 788 artiklar
Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

2 kommentarer

  1. Österrike stänger sju moskéer och utvisar flera imamer i ett tillslag mot ”politisk islam”, meddelar landets förbundskansler Sebastian Kurz.

    -Parallella samhällen, politisk islam och radikalisering har ingen plats i vårt samhälle, säger Kurz.

    • Ja, ordet ”politisk islam” kanske kan fungera??? De lär inte komma hit, de är förbjudna här liksom i de flesta länder.

3 trackbacks / pingbacks

  1. Ni debatterar med folk som alla andra fängslar – Lena Holfve – Life, Death and all between
  2. Varför håller eliten på som den gör? - Författare Lena Holfve
  3. Det finns inga krig, så vad bråkar alla om? - Författare Lena Holfve

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.