Har du fantasi? Hyfsad IQ?

o e

Skärmavbild  klLena Holfve, författare till Utmattad, Mögelförgiftad, Parasitfri, Är barn allt?, Häktad på sagolika skäl, Mordet på TörnrosaDe kort jag använder utgavs 1982 men är inspirerade av en bok som kom 1975. Ser man samtliga kort, se sista videon, känner man igen mycket som redan har hänt.

Ett av korten; vi blir anfallna av meteroiter 
Det har inte hänt ännu men video 1 visar att det är klappat och klart nu för att dra igång den showen.

När det sker är det lämpligt att gäspa…

Artikeln fortsätter under filmen

https://www.youtube.com/watch?v=OMNVNNFbV-A&t=1s

”Alla” vet vem som ska få Nobelpriset i litteratur
Skärmavbild  kl
Okey, du har IQ och fantasi, då tänker vi oss tanken att jag är medlem i Akademien, och du har daglig kontakt med mig, och först travar jag upp en massa utländska författares böcker, som jag lusläser. Efter ett tag finns det bara tre, fyra utländska författares böcker på mitt bord, och kanske 20 volymer av dem vardera.

Plötsligt ser du en enda stor trave böcker på mitt arbetsbord skrivna av en och samma person. Precis allt som denne har skrivit finns där! Allt större som har skrivits om den författaren i pressen ligger också på mitt bord… Jag lusläser och lusläser…

Vem tror du får Nobelpriset i litteratur? Gissa!

Skärmavbild  klDet är därför märkligt att Akademien fortsätter att lyfta fram sekretessbrott som den främsta invändningen mot Frostenson. Det framstår som ett spel för gallerierna och en ovilja att tala klarspråk. Läs mer  (SvD)

Uteslutningen av Frostensson innebär att män inte är vuxna män utan våra barn. Frostensson har uppenbarligen gjorts ansvarig för vad hennes man har sysslat med men det döljs i  ett påstått ”sekretessbrott”, som hon nekar till. Målet är att sänka intellektuella över lag, ingår i schemat hur man bygger en fascism.

Man bygger också internationellt på en mycket allvarlig företeelse som startade för några år sen; Projektet ”Sverige behöver hjälp!” En sa igår att ”danskarna tror inte att svenskar är kloka”. Det är inte bara danskar som börjar bli helt övertygade om den saken.

Är du emot Trumps mur?
Skärmavbild  klDet ska du vara, och du ska tro att den byggs för att stänga ute folk. Den byggs för att stänga in amerikanare.

Skärmavbild  klNär du ser att all media, på en och samma gång, skriver samma sak och speciellt då människor blir världsberömda i västmedia över en natt ska man se upp.

Gretas klimatprotest ger eko över världen … har också ett kort kallat ”Global Warming”.

 

Det är inte konstigt att det säljs psykpiller
Skärmavbild  kl
Den som sväljer all smörja kommer givetvis att må uselt, och vi kan år 2019 förmodligen dela upp västs befolkning i två olika generella grupper.

De som sväljer dyngan, och de som inte gör det, och nedan lägger jag två videos med två energimänniskor som talar om energibytet som blir nu söndag – måndag.

På måndag får vi väl se en ministerlista och vi får se om Mona Lisa är med på den. Hon har börjat tala ut i pressen, som vanligt alltid oskyldig, så det finns tecken…

Vi tänker oss att vi blir anfallna av meteroiter…
Då kommer vi att gäspa och möjligen mumla nått om att det är det där japanska bolagets ”meteroitermen runt oss springer folk omkring helt hysteriska och panikslagna. Vi lever alltså i två helt olika världar redan och självmorden bara ökar och ökar, säger läkare till mig. Självmordsstatistik går inte att uppbringa längre som är dagsfärsk.

Du har IQ och fantasi men hur hjärntvättad är du? Den jag utsatts för påbörjades 1953…

https://www.youtube.com/watch?v=SbOI7ZqnloQ&t=219s

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=tnmyTKkhd-0&t=2s

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

2 kommentarer

 1. Hej Lena.
  Jag blir mer andlig när jag gick i pension, vilket väl är naturligt. Man hinner ju med att meditera på frågor och känslor som aldrig förr. Och därför fann jag denna dikt, vilket jag inte hade gjort annars, tror jag?

  Konsten av de små stegen

  Jag ber inte om mirakel och visioner, herre.
  men kraften om vardagen.
  Lär mig om de små stegen.

  Gör mig säker på rätt tid dimension.
  Ge mig instinkt för att ta reda på det
  som är första klass och sekundär.

  Ge mig det nyktra förverkligandet
  av svårigheter, nederlag, misslyckanden, motgångar
  är ett naturligt tillskott till livet,
  genom vilken vi växer och mognar.

  Erinra mig från
  hjärtat som ofta slår mot sinnet.
  Skicka mig någon i rätt ögonblick
  vem har modet
  vem har rädslan
  att säga sanningen i kärlek.

  Du vet
  hur mycket vi behöver vänskap
  Ge mig det här vackraste, svåraste, riskablaste
  och den livligaste gåvan av livet.

  Ge mig den nödvändiga fantasin,
  i rätt ögonblick en livspakt
  med eller utan ord på rätt ställe.
  Rädda mig från rädslan
  Jag kunde sakna livet.

  Ge mig inte
  vad jag önskar
  men ge det,
  vad jag behöver
  Lär mig om de små stegen

  ”Okänd författare”
  Och maskinöversättning med min hjälp?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.