Mandelaeffekten, och ditt osäkra minne

Skärmavbild  kl

Skärmavbild  klVi skapar absolut vår egen värld via våra tankar, och därför vill bad people skrämmas och vi ska helst hållas i rädsla jämt. Jag skrev i ”Könskriget”, tror jag det var, att kärlek och rädsla kan inte kännas samtidigt. Det ifrågasattes då, men jag har sett citat ur den boken till och från sen den kom ut.

Våra hjärnors minnesbank är inte speciellt pålitlig, och du kan testa det själv genom att återkalla minnet av din lekplats som barn, din första skidbacke, den första skogsdunge du minns och återvända dit för att finna att lekplatsen är pytteliten i verkligheten och skidbacken kan knappast kallas för en skidbacke ens och ”den stora skogen” visar sig vara fem träd… Testa själv!

Ny forskning: ”Alla våra minnen är falska” | SvD

Lita inte på dina minnen från barndomen | Metro

I den pratkultur vi lever i är ett verbalt”vittne” megastor, och det ställer till det för om du har en misshandelsrättegång, och tar in tre vittnen, en efter en och de hör inte vad de andra har sagt, får du i princip tre helt olika historier. Det är fullständigt hopplöst med vittnen som är tvärsäkra och minns så väl, så väl…

Jag personligen avskyr vittnen som pesten
I framtiden tror jag att man kommer ta bort vittnen helt ifrån rättegångar, och enbart luta sig mot teknisk bevisning. Det sker då hjärnforskare får oss rent allmänt att förstå på allvar hur våra hjärnor spelar oss spratt och att energin ”som du ropar får du svar” existerar. Man kommer också att ompröva terapier som går ut på att rota i en barndom som i många fall inte ens existerade.

En bekant till mig plågades av minnet av hur hans far jagade modern som skrek… och tack och lov tog han upp minnet med först sin mor och sen sin far, och det visade sig att det stämde att pappan hade jagat mamman, runt runt i lägenheten, och hon hade mycket riktigt tjutit som en stucken gris. De hade vunnit pengar, och kunde köpa ett eget hem.

Skärmavbild  klEtt av mina barn tog upp med mig för en 10-15 år sen att han mindes att han fallit ner för en marmortrappa, och skulle han ha återsett den hade han insett att ingen ramlar ner för just den branta trappen med livet i behåll.

Jag tror att ”minnet” härstammar ifrån en händelse då han fick en usel IKEA-barnstol kallad ”Dino” i gungning. Den stod två meter ifrån den trapp han mindes. Han blev livrädd, och skrek rakt ut, men vi vuxna, som flög upp i flock, fick snabbt stopp på gunget. Han togs upp ur stolen och tröstades, och det tog tid för han blev verkligen livrädd. Stolen slängdes och en ny införskaffades samma dag.

Vuxna och barn var ofta separerade
Jag tillhör den generation där det inte var självklart att man fick vara i ”finrummet”, där vuxna höll till, och de var absolut inte våra kompisar. På Marieberg hade vi barn ett eget Skärmavbild  klmatrum varför jag har sluppit enorma mängder vuxenmiddagar som för ett barn kan bli olidligt svårt att tolka de intryck som väller över en.

I vår kultur ska föräldrar dessutom älska sina barn, oavsett vad de än hittar på dvs. villkorslöst, och i de flesta kulturer är det tvärtom att barn ska älska sina föräldrar, så de vill ha med dem att göra, och för att den vägen lära sig hur man ger ut kärlek.

Vi har därför gott om folk som SKA HA kärlek, men färre som kan ge, så ser det ut som det gör också. Sverige kallas ofta för världens kärlekslösaste land, och det blir givetvis effekten.

Det talas om Mandelaeffekten
Skärmavbild  klOrdet kommer ifrån Nelson Mandela, som var Sydafrikas första svarta president, och då han tillträdde mindes folk hans begravning på 80-talet… se video nedan.

De flesta minns författaren Anna Wahlgrens dotter som gick till storms, och som kallades för ”barn” trots att hon bör vara 50 år nu, och som ”barn” ska man ha tolkningsföreträde i vår kultur vilket är rent vansinne för att inte säga galenskap. Den ordningen strider mot precis all forskning runt våra hjärnor.

Hon plutade med munnen, och sa saker som att ”vi fick inte gå på dagis!!!” – underförstått att barnen hade isolerats. Få eller ingen gick på nått dagis i Stockholm på 70-talet. Många gick på lekis, och det gjorde även Wahlgrens ungar.

Skärmavbild  kl
Klicka

Med lite illvilja kan allt misstolkas
Via en dramatisk röst fick vi veta att (hemska) män klev bara in i huset, och de tog sig in genom en altandörr. Det gjorde de flesta, även jag, därför att terassingången var nog den ”naturliga” om du inte ville gå runt hela det stora hyreshuset.

TV-program efter TV-program kablades ut, och det blev bara värre och värre för varje som sändes… och i en tid där alla intellektuella ska sänkas passade det bra.

Skärmavbild  klVi fick också veta via media att precis alla inom hela kultureliten visste precis hur hemskt allt varit, men ingen sa nåt, för alla var rädda för Anna och hennes berömmelse. Dvs kvinnor som jag själv satt där och skakade som asplöv. Troligt? Inte det minsta. Inte en siffra rätt. Men i en tid där alla intellektuella ska sänkas passade det också bra.

I det fallet var det väl dottern som hade förlorat vårdnaden om samtliga sina barn till nån pappa, om nu jag minns rätt vilket alltså inte är tvärsäkert, och projiceringar känns som svensk vardagsmat. Svensken slurpar i sig sensationer som en uttorkad kamel.

Det var inte enbart denna författare som stöp då i sociala skandaler; Per Wästberg, Slas, Kerstin Torwall…

https://www.youtube.com/watch?v=fGS827vqCQ0

 

Den fascism som byggs nu har sina egna arkitekter, murare ochs snickare födda från 1970
Skärmavbild  klFolk behöver inte heller konsumera speciellt mycket alkohol eller narkotika för att det ska bli fullständigt galna ”minnen” samt total kortslutning, och den konsumtionen är i Sverige helt outstanding.

Det hör man talas om rätt ofta i TRNC eftersom många faktiskt har flytt sina ”vuxna” europeiska barn där britternas anses i särklass värst. De vill inte ha kontakt med barnbarn heller, eftersom de används som vapen och det blir känslomässigt för farligt att knyta an till dem, eftersom umgänget dras in om gamla morfar ska straffas.

Rekordet i straffa-gammel-mormor innehas av en 30-årig svensk man som gjorde slut med sin nära nog 100-åriga gammelmormor för hon hade använt n-ordet vilket den generationen gör. Hon utsågs som rasist och måste alltså straffas. Inget umgänge med barnbarnsbarn!

Som vi ser till höger orkar den PK-generationen inte ens med varandra så hur ska då den äldre göra det? Och en konsekvens blir givetvis att folk frågar sig hur man kan skydda sina pengar  – arvet – från de elaka, förtryckande och straffande ”barnen”.

De känner förmodligen inte heller till att familjesplittring liksom historielösheten ingår i NWO:s handlingsprogram, där åldersföraktet är det viktigaste, eftersom äldre lättare kan se igenom fascistbygget. Det förklarar möjligen varför precis allt är ”socialt och psykiskt” idag inklusive tungmetalls-mögelförgiftningar samt parasiter.

Skärmavbild  klDen som ”minns” bäst är förmodligen den som skriver dagbok och som antecknar direkt och i lugn och ro i realtid.

Igår skrev jag om de själlösa och har du identifierat såna ska de matas med falska minnen eftersom allt du säger dem vänder de emot dig längre fram.

Har du då medvetet matat dem med falska, och helst riktigt smaskiga sensationer, kan du lätt fälla dem därför att du med enkelhet kan bevisa att de yrar. Dvs du använder samma taktik som de gör.

https://www.youtube.com/watch?v=vB7Xv6gG5_0

https://www.youtube.com/watch?v=lMC33TcGCV4

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.