En smart läsares syn på det aktuella läget

Skärmavbild    kl

trump1)  Trump och hans gäng av hederliga (konstitutionsförsvarare, nationella) håller på och avväpnar, sätter dit, den kriminella eliten. Trump behärskar NSA, och det blev internet som vart det avgörande vapnet för att fälla eliten på eget grepp.

2) Trump är den kriminella elitens handplockade anti-man (som Åkesson) för att införa fascism med folkets gillande. Medvetet uppbyggd till folkhjälte genom att säga raka sanningar men bli förtalad i media. När fascismen sen införs kommer alla dessa omtalade arresteringar ske, men bara av ”nyttiga idioter” som det ändå var dags för eliten att nacka. Och muren byggs såklart för att stänga in, inte ut

Ytterligare frågeställningar:
-Är icke-väst utanför detta (Ryssland/Kina), eller behärskar den kriminella eliten även resten av världen i kulisserna?
-Finns ovan detta det ännu större, Guds plan? Att de kriminella med sin NWO också är nyttiga idioter som fått skapa det globala, vilket sedan kan bli ett lyckorike. Då de kriminella enligt förutsägelsen koncentrerats i Jerusalem för att där förgöras?

Mitt svar:
Skärmavbild    klDet är solklart så att media mobbar fram folkhjälten Trump och muren byggs för att stänga in. Sd är byggt på exakt samma sätt liksom s före dem, med start i slutet av 1800-talet. Lööf låtsas avsky Åkesson osv… bla, bla, bla.

På samma sätt som det svenska folket kommer skrika;
-Stäng gränserna! Det har slutligen inte mycket annat att skrika, och de stängs för att just stänga in folket, och sen blir det DDR på allvar.

Om det stämmer
OM Kina, Ryssland och Indien dumpar dollarn nu måste de vara med i spelet. Den nyheten kom nyss.
Skärmavbild    klKina har kommit långt i sina byggen av ”Smart Citys” (NWO:s nya övervakningsstäder) och sist jag var i Indien noterade jag att Modi jobbade häcken av sig för att få folk att sätta sig i skuld.

Knappast nån tillfällighet…
Ryssland och Indien har redan sina folkkära starka ledare, USA fick sin sanningssägare nyss.

modiModi blev megapoppis då en minister greps och hårda tag utlovades mot korruptionen. Sen kom, som blixten från en klar himmel, förbudet mot 500-1000 INR sedlarna som helt säkert avlivade många fattiga. Jag ställde in min planerade resa till Indien då, och jag vet att det var extremt rörigt.

Kinas president uttalade sig igår i kinesisk press

Skärmavbild    kl
Klicka

Chinese President Xi Jinping gives army its first order of 2019: be ready for battle. Armed forces must be ready for a ‘comprehensive military struggle from a new starting point’, leader says.

Skärmavbild    klMöjligt att han menar ett krig mot Indien.

Indien meddelade i sin lokalpress
India is preparing for war
Russian warships team up with India

De ska ha ihjäl massor med folk
Frågar man Bibelfolket är det så; NWO genomförs av Gud själv, som använder alla NWO-globalister och övriga bad people som sitt verktyg, sen nackas de – alla på en gång, och vi får sen 1000 år av manna och honung. Det finns hur många kanaler som helst som håller koll, ur ett bibliskt perspektiv, se video nedan. Stämmer deras syn måste vi inta en helt ny attityd mot mord t.ex.

Det är inte vi utan ondskan som ska gå under, enligt 2,6 miljarder kristna
Harmageddon kommer att betyda slutet för dem som ställt sig på våldets, vapnens, förtryckets, utnyttjandets, hatets och egoismens sida – de som burit ansvaret för, och de som ställt upp för, de politiska och ekonomiska maktbildningar och arméer…Källa

https://www.youtube.com/watch?v=Vr9UwaKA9p0

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=FTP6OPw4qfk&t=30s

 

 

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.