Två läsare om den fascistiska ekonomin och fattigdomen som medföljer

lbKlickaHej Lena

Städade ur gamla datorn och flyttade över bilder till nya datorn nyligen och hittade två bilder jag sparat sedan många år, vill dela dem dig och vår studiegrupp om intresse finns.

Minns att det var en artikel på engelska jag läste om HDI som görs av något FN organ? det var med diagram/förutsägelser om många länders HDI från 2010 – 2030? hajade till då jag läste att Sverige hade halkat ner rejält och beräknades då redan 2010 att , 2030 vara ett Uland.

Med facit i hand så kan vi ju se att det tyvärr går åt det hållet med stormsteg. Kan inte hitta just den artikeln,kanske är borttagen? men du är ju en fena på att gräva fram saker så kanske du kan hitta den om den finns kvar på nätet.

Fanns även en annan artikel på engelska med en bild föreställande ett svenskt fattigt smutsigt och hungrigt barn där det stod att Sverige kommer bli ett Uland. Hittar inte heller den artikeln,minns att det var en rätt känd engelskspråkig tidning som skrev detta.Omvärlden verkade veta redan för många år sedan att Sverige skall bli Uland men svenskarna själva vet ingenting/fattar inget, tror att vi är rikast och bäst i världen på allt,fortfarande ,skrämmande!

Bifogar bilderna
NN


lbDet bästa dagens unga generation kan göra är att INTE skaffa barn, och de lär inte göra det heller pga den skenande inflationen. Unga människor kommer det att bli akut brist på. Det går inte att se det på något annat sätt än att Sverige kommer att totalhaverera och upphöra som nation.
https://www.dagensps.se/bors-finans/makro/barnfamilj-53-000-kronor-fattigare-pa-inflationen/

Sverige kommer att tvingas plåga ut det sista nu av gamla utslitna arbetare på arbetsplatserna men sedan är det totalkört.

På detta sätt går det när ett land behandlar sina medborgare illa – nationen går under.


Det kan vi vara säkra på, tre videos förklarar, och jag kände det direkt då ”arbetarledaren” Mona Sahlin fyllde 50 år och inte en enda arbetare var närvarande.

Det har varit så länge att S föraktar såväl arbete som arbetare, och numera är rosen borta, och ersatt med flaggan. De är nationalsocialister.

Man kallas nog snabbt för ”svenskfientlig” om man ens andas om sån´t här. Jag la ner ”Rädda Sverige nu” år 2015 för jag insåg att det går inte ens.

Det är så; bara främmande makt som kan ändra på systemet, och om vi gör revolution i nuläget lär det enbart leda till kanske livstids fängelse alt. internering på ett mentalsjukhus.

Det stora problemet, lite längre fram är att många länder lär vägra ta emot svenskar, de som vill fly -ismerna  längre fram, och jag hörde det idag ur chaufförens mun;

– Du vet väl om att jag var turistguide förr, jag älskade det jobbet, då var turisterna fina människor, nu är det främst idioter, och de kommer hit för att dricka billig sprit, så jag vägrar jobba med det.

För nu tio år sen ungefär tog han bort taxiskylten, går inte att ta honom på gatan, tar inte okända, nån måste rekommendera dig först.

 

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.