Samåkning med en berömd turkisk författare

Vi har samma chaufför, och kollegan ville bli körd till hamnen i min närmsta stad, han befann sig i Nicosia.
-Går inte, upptagen, ska köra Lena till ambassaden.

Det löstes så här; Chauffören hämtade mig i en hyrbil, vi körde och mötte den turkiske författaren, och som fick ta över hyrbilen, skulle göra nått ärende, och min/vår chaufförs dotter kom och hämtade mig och chauffören, och vi körde mot syd… Och när vi kom åter hämtade författaren upp oss, vi körde till hamnen, han skulle ta färjan över till Turkiet.

Alla fick som de ville, vi två författare har en sak gemensam; vi byter ogärna chaufför. Han är tät som ett kassaskåp, jag har inte haft en aning om att han är denne mans chaufför, sen tio år, och kollegan har inte haft en susning om att jag är stamkund, sen fjorton år.

Vi ska ses över en middag längre fram, han och frun bygger hus uppe på nordspetsen i Karpaz.

Hemsidan

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.