Dags att ta farväl av feminismen

lh
Lena Holfve

bennyDet finns väl inte en enda vettig kvinna i hela väst, som kan stötta dagens feminism, och det börjar bli hög tid att ta tillbaka kvinnorörelsen.

Feminismen av idag är snarlik nazismen, förmodligen därför att det är samma människor som har dragit igång båda, och byter du ut ordet ”män” mot ordet ”judar” ser du snart likheten.

Reaktionerna runt om i världen mot metoo-rörelsen är nog kraftigare än vad man kan ana därför att media tiger om den än så länge.

Inte bara för att man hängt ut folk a´la vansinne utan också för att den tydligt ska dölja stora problem t.ex. de krigsvåldtäkter som uppenbarligen sker på europeisk mark. Bara i England lär det ha skett en miljon.

skulinVi ska studera i en ny artikelserie vad som händer, och se om vi kan få fram vad vi skulle behöva istället för denna galenskap.

Feminismen har aldrig handlat om att några kvinnor ska få det bättre. Den handlar om att feminisera männen. Varför ska vi komma in på längre fram.

Jag har tidigare skrivit om konsekvenser som i princip skulle kunna bli vår undergång 
När man feminiserar män ryker också maskulin energi, och att det har hänt ser man övertydligt i Sverige.

Vi förlorar rent kollektivt beskydd, styrka, initiativtagande, service, närvaro och resursrikedom.
Vi har idag knappt en poliskår, ett halvt dussin bataljoner som det sägs inte kan hålla Stockholm ens i några timmar.

Det finns ingen som helst kraft i ledarskikten, service är raderad, folk glor i sina mobiler och få är närvarande och resursrikedomen har bytts ut mot fattigpensionärer som blir hemlösa och vi anses vara näst fattigast i hela väst.

När ”alla” ser ett direkt samband mellan feminism ,och det faktum att vi saknar skydd, styrka o.s.v. då ryker denna ideologi all världens väg.

Vi ska undersöka saken här i bloggen i nån vecka, och via videos kommer du att få möta kvinnor som inte är helt marinerade i propaganda.

https://www.youtube.com/watch?v=71TsgQavVkM

 

https://www.youtube.com/watch?v=ROKrjpdZVXE

 

https://www.youtube.com/watch?v=vLqHv0xgOlc&t=6s

 

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.