Studera spelets gång!

afs
deadlock
Klicka 2 ggr, skriv ut, studera schemat

Bloggaren Jan Milld, som fick en stroke i november för två år sedan, har inte plitat ner ett ord sen dess.

Men idag kom ett kort meddelande och en video, se nedan.

Jag har inte sett Janne sen han var här år 2016. (De som tror att vi två pratar politik dygnet runt då vi ses tror fel. Jag är inte ens intresserad av partipolitik men det är Janne.)

Vi har här i bloggen studerat hur man bygger en fascism, och den skapas alltid på slutet under folkets jubel, och man manipulerar tills precis ”alla” längtar efter den starke ledaren. När den längtan är som starkast dyker den starke ledaren upp som gubben ur lådan.

Jag har tidigare noterat att sd har en utbrytargrupp, och ena delen kallas nu för ”Alternativ för Sverige” och det kan visa sig vara just ”den starke ledaren” vi ser här.

Främsta vapnet är ”deadlock” – handlingsförlamningen – som kan göra vem som helst galen till slut. Ett annat vapen är ”vänstern vägrar att kompromissa”. Klicka på schemat ovan två gånger, skriv ut det, pricka av vad du känner igen, och kolla om du kan se vad som återstår. Roar ämnet dig klickar du på taggen fascism.

I mina ögon representerar Janne mer än väl ”folket” och tycker han att man ska rösta på uppstickarna lär det finnas fler.

Jag ska äta upp min solhatt om inte även denna brytning – nu är vi osams – är en manipulation därför att om musik ska byggas utav glädje kan jag försäkra att facismen byggs av manipulationer.

2011 var Jan och Karin nere första gången; Hemma bra, men borta bäst? | Jan Millds blogg och de kom åter 2016.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=35&v=aLxOYc5qLPc

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.