En vettig svensk har skådats!

mb

isis girlsDen rödgröna regeringens förringande av islamismens effekter måste nu ersättas av handling. Annars kommer dagens allvarliga utveckling att fortsätta, skriver Lars Adaktusson (KD). Källa

saudi
Baskettjejer i Saudi

Det är första gången jag ser i svensk press ordet ”hotet” i samband med Muslim Brotherhood, och du har säkert läst och hört talas om ”muslimer” som KRÄVER att flickor inte ska få visa knäna, inte ha idrott, och man får inte fira jul och bla, bla, bla.

Alla sånna påbud, allt som låter fullständigt vanvettigt i princip, eller ens viljan att isis ptibestämma hur alla ska leva, kommer ifrån Muslim Brotherhood som agerar fritt i Sverige och som till och med har tillgång till SvT och SR. Helt otroligt!

Jag slipper dem helt därför att de kommer inte ens in på Norra Cypern, gränsbevakningen är förstärkt sen flera år tillbaka för att hålla ISIS-folk ute.

Den organisationen är klassad som en terroristorganisation i den här regionen, och tillhör du den i t.ex. Saudi eller ens hjälper dem åker du in på 20 år. Försöker de ta sig in här grips de direkt.

Hur kan man vara 100% stensäker på att de inte är äkta muslimer
isis – De säger ju att de är det! De företräder muslimer!

Jag har ställt den frågan till säk-polischefen på Norra Cypern, som är ett muslimskt land, och han svarade mig att det kan man vara helt säker på därför att de har dödat runt 100 000 muslimer, och en muslim får aldrig döda sin broder. Det är också skälet till att de inte får sätta sin fot här. De är massmördare. En äkta muslim ”hör” också på dem att de är ISIS-folk.

Över hela världen ger äkta muslimer uttryck för sin avsky,och ni får aldrig veta det sexdärför att svensk press tiger liksom man tiger om de 40 ländernas samlade aktioner.

No One Wants to See ISIS Defeated More Than Muslims | HuffPost

Terrorism kills more Muslims than anyone else

ISIS-folk är givetvis muslimernas absolut värsta fiende
Väst klarar inte av det här, och det tror jag är orsaken till att 40 muslimska länder gick samman i november förra året för att oskadliggöra ISIS-folket över hela världen, och var de än befinner sig.

slVi har t.ex. en minister som vill skaka fram miljoner till sexualundervisning som om det skulle bita på krigsvåldtäkter utförda av skymningskrigare. Den rampanta sexualiseringen går bra långt då man sexualiserar skymningskrigares krigsvåldtäkter.

Statsministern vill bygga rena och snygga bostadsområden, och tror att det biter på skymningskrigare.

FN har meddelat för länge sen att endast 3-5% av de som tagit sig upp kan betraktas som flyktingar. Den gruppen eldar sig inte fram!

Medan våra ministrar bygger bostäder och delar ut kondomer samlar sig nu världen för att lösa problemet; våldsverkare ifrån fängelser i Irak, Libyen, Syrien har anställts som legosoldater för att attackera Europa.

Det är ett mål de har, och som de offentligt har meddelat att de har.

Det andra målet är att få hela väst att hata muslimer så mycket det bara går
Jag personligen tycker att det är mycket klokt av de 40 muslimska länderna att slå sig samman nu därför att västledare kan aldrig nånsin lösa detta problem. Det är bara att kika på de lösningar regeringen nu kommer med; rena snygga bostäder och sexundervisning. Läcker det ut lär vi bli världsberömda som nuts för tusende gången.

Jag själv gissar att det är muslimhets på grund av deras helt suveräna banksystem och förra gången var det judar.

Vi kan i vart fall konstatera att västledare och t.ex. Saudis ledare ser olika på hotbilden

isisindia
Jihadister gripna i Indien

Nedan är en film om den 600 mil långa mur Saudi bygger för att slippa dem.

Vem vet mest om ISIS-folk?
Regeringarna i den region jag befinner mig i eller sociologimarinerade människor i Stockholm?

Där jag befinner mig räcker det med förstärkt bevakning vid flyget och i alla hamnar därför att det är som säkpolischefen sa mig:
n– En ö! Vi hittar folk fort! Mycket fort!

Till och med jag, som inte kan turkiska, vet vilket telefonnummer jag ska ringa om jag ser nån som står, går, uppför sig eller rör sig som en krigare.

Kasoulides: ISIS suspects deported from Cyprus in last year | News

Cyprus deporting French ’terrorists’ to Switzerland

 

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.