Vi kommer inte att lägga ner u-hjälpen

kenya

Bilden ovan är ifrån Kenya.

siwert eOch om det nu pågår ett hybridkrig, som dessutom har kommit rätt långt i sin utveckling, hur kommer det sig att ingen annan skriver om det?

Får vi tro Siwert beror det på energin, och jag är inte inne i landet och påverkas inte av den som är just nu i Sverige, ett tilltäppt nionde hus, och jag skriver, så svaret är att ingen annan som skriver befinner sig utomlands tillräckligt länge för att inte vara insvept i den svenska energin.

Åker jag upp tar det ett halvår maximalt så är jag inne i den, och ser inte heller, och just nu är min egen energi koncentrerad i just det nionde huset, så är jag utomlands också!

För att Rahu i den Onde Rike Mannens (Jupiter) händer ska kunna blåsa upp informationsbubblor måste man blockera eller åtminstone filtrera bort så mycket opasslig information från utlandet (9e) som möjligt. Sid 194 i Folksjäl, som i en filterbubbla.

Det upplever jag dagligen att man just blockerar…
Skärmavbild    klVi har sett att i Kenya finns taxi i form av små flygplan, och vi ger det landet hur mycket u-hjälp som helst…  1,7 miljarder.

Det är inte konstigt att asiater ofta säger att ”västerlänningarna har helt tappat förståndet”.

Vi har alltså folk som har 3-4000:- i pension
Men vi skickar miljarder till Kenya… som bygger skyskrapor och flyger taxi…

Skriver jag en artikel om saken i Dagens Nyheter lär jag förmodligen mordhotas snabbt därför att jag är elak som vill ta maten ur munnen på svältande människor – om jag nu skriver att vi bör nog lägga ner u-hjälpen för det finns inga u-länder.

Sid 237: Nationens folksjäl inkrupen i sitt fjärdehusprivata vill helt enkelt inte ha med omvärlden att göra och invandrarna märker direkt det här nationaldraget. Däremot reser svenskarna som sagt gärna utomlands. Sådana här motsägelser är vanliga i en människa och även i en nationell psykologi.

Helt stängd dörr
Nej, det vill vi inte så innovationer av typen artificiella solar når inte oss och 80% av det jag skriver om ”finns inte” i Sverige. USA t.ex. vet sen länge att den sjukdom som kallas för ME är direkt kopplad till mögeltoxiner – svensken tar livet av sig om man får ME…

Sid 271: Det är i vardagsupplevelser som denna man inser att Sverige slutat fungera och att ”ringdansen” mellan eliten och utlandet innebär att de bäst ställda faktiskt äger landet och har sålt ut den här lilla ytan till USA att rumstera med efter eget gottfinnande. Det är Fattigsvensken igen, vårt egosvaga och bräckliga land som så innerligt gärna vill vara Någon i omvärldens ögon, om det så innebär att man tvingas sälja sin själ. En fullgången process av detta slag berövar en nation dess existensberättigande,  sett från de högre himlarna varifrån makten utgår att kasta pest och torka och andra farsoter över ett folk.

Mycket få svenskar ser att vi är dels en lydstat till USA, och att besluten fattas på Wall Street eller i Bryssel, och inrikes slåss folk om man ska rösta på sd eller inte, och man ”vet” att ISIS är muslimer. Du får inte en journalist att publicera vad Trump respektive Obama säger i dessa två videos – no way:

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.