Ingenjörskonst och ordning är svensk kultur

PHOTO sunshine

kinaambass eJa, fram till 2012 ungefär, men nu måste vi hitta nya rutiner och system, eftersom vi lämnar industrialismen bakom oss, AI och robotar kommer ta hand om produktioner, och vi måste bli bra på nya saker.

Just nu är vi främst bäst i klassen på att förtala andra länder som vi inte har med att göra, och inte kan ändra på och som vi dessutom inte förstår oss på.

Vi här i gruppen har pluggat Kina lite, lite, lite – hur många har det? Inga…  mer än vi. Mannen till vänster är det överhuvudtaget ingen som har ens lyssnat på vad han säger.

Det blir förvirring i ett paragrimskifte, och oordning och ingen vill bli ingenjör heller, dem får vi numera importera.

Det kommer gå fort nu, och den här kanalen klagar över att det inte är som förr, och det blir aldrig som förr. Någonsin. Kommer inte att hända. Tvärsäkert inte.

Det bästa man kan göra nu är att ställa in sig på förändring, förändring och ännu mer förändring och nedbrytning av just det gamla. När finanssystemet brakar ihop är det bara att ta fram skumpan och jubla. Skitsystem.

Se det som hösten, då allt dör, så kommer en vinter, och sen blir det vår! Nya blommor!

https://www.youtube.com/watch?v=7jN1AcdIbvk

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.