Vi kanske ska tänka lite baklänges?

Skärmavbild  kl

Skärmavbild  klDet var en läsare som blev arg igår, och som tyckte att jag sänkte SwebbTV, och det var en ny läsare, varför jag förstår reaktionen. Men om vi backar bandet till maj började diskussionen med att Ingrid C sa mig i ett poddavsnitt att hon är djupt orolig för hela alternativmedias trovärdighet pga Pedofilfrossarna. IC sa väl i sändningen att hon fattar inte att sådana som Dammergård går på det.

Det kanske pågår ett anfall mot samtliga?
Jag sa en läsare att det är obegripligt hur en fd. polis kan sitta precis ”överallt” och ljuga folk blåa, och läsaren svarade:
Skärmavbild  kl

Ja, man börjar undra, och det hände också en märklig sak i maj. Bakom Kulisserna sa mig att jag gillar inte mamman för hon satte dit Kapten Klänning. Om vi faktasöker på ordet ”Klänning” i samtliga mina artiklar, och arkiven, kommer vi finna att det finns ingen bäring.

Jag har aldrig varit emot det, tanken i sig är befängd
Skärmavbild  klLäser vi Trolles bok om hur det gick till då Kapten Klänning greps ser vi att Pedofilfrossar-mamman är inte med alls. Det var en rätt ung kvinna som satte Krim på spåret i samband med ett mord. Bakom kulisserna har åkt på två lögner; dels att jag skulle ha varit mot gripandet och dels att Pedofilfrossarmamman ska ha varit den som satte dit honom. Dessa två lögner bör komma ifrån en fd. polis.

En som fått åtminstone en läsare att undra om det är organiserat
Påståendet att jag var emot hänger nog samman med ryktesspridningen att jag är med i skumma pedofilnätverk i Sverige, som jag knappt besökt på tio år, själv. Det är ju så; alla som inte håller med dem är pedofiler; pedofilrådmannen, pedofilåklagaren, Lena pedofilfrossan Holfve, Ingrid har förlorat sin journalistiska heder, osv.

Räddad av Hecksher och Götblad… mot fackets vilja

Skärmavbild  klDet senaste utspelet nu, sa en läsare, är att sitta hos just Dammergård och spela väldigt, väldigt upprörd över att Pedofilfrossarmamman fördes in i domstolen i handfängsel. Alla häktade förs in i handfängsel. Det är normalt. De är häktade…

Jag såg ett ”resultat” online igår; folk vill ha en oberoende utredning av rättsväsendet. Ja, det är begripligt om folk tror att Tingsrätten omhändertar barn och att alla lämnas ut till en pedofilring.

Vi ska inte glömma bort att jag är polisanmäld för förtal, av en jurist som jag inte ens tror är jurist alls, och den lär läggas ner därför att man kan inte förtala ett fiktivt namn. Det borde en jurist veta…  Jag kan åka på förtal om jag namnger en civilperson, t.ex. dig, och skriver texter som går ut på att jag vill att alla ska tro att du är ohederlig.

Men är du det minsta ”offentlig person” får jag mer svängrum
Jag har skrivit om en ”Anna”, som allmänheten omöjligt kan identifiera, jag har heller inte publicerat domarna, trots att de är offentlig handling, just för att jag inte vill att identitetens ska kunna röjas. Den fd. polisen är en offentlig person, en debattör, vilket ger mig ett helt annat lagrum att spela inom; tryckfrihetsförordningen.

Jag personligen tror att vi måste tänka baklänges väldigt ofta i dessa knepiga manipulationstider
ulfEn läsare gav mig filmen nedan, tack, och det vet ”alla” att de vill globalisera, införa en kommunism i botten, med en fascistisk ekonomi på toppen.

Men det finns ett kort i leken som går ut på att vi ska tro det; en världskommunism är på ingående! Vi ska inte få prata! Man försöker ta livet av oss via 5G, etc.

Det finns också ett kort som går ut på att vi ska bli nationalister dvs nästan alla kort är motsatta gestaltningar av vad som sägs.


Crazymaking på en hög nivå! Men bara i väst, och massor i Sverige!
Där jag befinner mig spelas det inte ut några kort, finns ingen Greta, ingen global waming, inget snack om NWO, 5G, osv. Existerar inte! Du kommer aldrig kunna chippa en indier t.ex. De har redan tackat nej, och infört biologisk bevisning dvs fingeravtryck och foton på sina ögon.

 

New World Order – Communism By The Backdoor 

https://www.youtube.com/watch?v=Bf0qU597-tQ&feature=youtu.be&fbclid=IwAR1NyUEEP0WmdbapOKsJnZahUyGwTqjqMQQlHlJeH_uXcMyJPZFBu4dInY8

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

4 kommentarer

 1. Han var skum. Gav new age-vibbar med sin indian-utstyrsel, lite flummiga snack. Vilket sedan motsades av att han ständigt gick med laddad pistol.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.