Begripa sig på artificiella solar… men de lär lösa problemet

o

Den slukar lika mycket energi på fyra timmar som ett enda hushåll gör av med på ett år, men å andra sidan har den gigantisk potential: Miljövänligt bränsle till jordens alla bilar och flygplan.

Ljuset är 10 000 gånger starkare än solljuset här på jorden och varje ljuspartikel räknas när det tyska rymdfartscentret Deutsches Zentrum für Luft- und Raumfahrt (DLR) försöker tvinga fram världens renaste bränsle – väte – ur vanligt vatten.

Om tyskarna lyckas med sitt storslagna projekt skulle det kunna revolutionera jordens energiförsörjning.  Källa

Tyskarna? Hm… Kina
Men det är så västerlänningen gör; ljuger ihop sin identitet ofta. Vi är bäst, alla andra är idioter. Det är inte så konstigt om folk har en världsbild som känns som Kalle Anka med panikångest.

Sanningen är nog den att väst ligger långt, långt efter pga sitt eviga pratande i 60 år
Min svenska tandläkare påstod att Europa ligger 60-70 år efter bara inom tandläkeri, se sista videon. Jag opererades år 2012 i Gävle med en metod resten av världen slutade med 1962, och jag vårdskadades, och bihålorna sprängdes, så jag inte kunde bo i Sverige vintertid. Man slutade 1962 i resten av världen för den metoden var ett feltänk. Isoleringen är total. Finns ingen anledning att kolla rön utanför naveln; alla andra är ju ändå idioter.

Den eller de som införde pratkulturen i väst visste vad de gjorde
Skärmavbild    klTill mig säger kommunfolk att det finns ingen som vågar fatta beslut… alla bara pratar… så det kommer med stor sannolikhet inga artificiella solar till Sverige. Men tyskarna ser ut som om de kanske kan klara biffen? De har åtminstone ingenjörer kvar, och det har inte vi.

Inte kan du ifrågasätta pratkulturen heller för då går många bananas;
-Va!?! Får man inte tycka vad man vill!? ALLA har RÄTT till en ÅSIKT!!!

Bra! Tänd den åsikten i natt så får vi se hur bra den skiner.

 

Och så fasar Kina ut gatubelysningen med en måne

 

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

2 kommentarer

  1. Jag är faktiskt helt förskräckt av denna teknologi utvecklingen..Konstgjord sol och artificiell belysning överallt..Jag förstår att det är nödvändigt om den naturliga solen tappar styrka men är tyvärr inte optimistiskt att det är bra för människan…att denna teknologi gör att vi tappar kontakten med jorden vårt naturliga hem som i samklang med vår själ.. mer och mer lever vi i en konstgjord värld.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.