Uppvaknandet och 1982-1984 knyts ihop nu?

Skärmavbild  kl

Jag lyssnade på David Palmer igår kväll
Han gick bl.a. igenom hur energierna såg ut i början av 80-talet, och rätt noga avseende åren 1983-84, som jag minns kristallklart.

Det är 1984 som ”Älska lagom” och ”Häktad på sagolika skäl”, kommer ut i februari respektive augusti, och som ledde till en brakdebut. Det är också våren 1984 som författaren Anna Wahlgren kontaktar mig, och helt säkert räddade mig ifrån många misstag, som aldrig gjordes, eftersom jag lyssnade.

Håll ögonen öppna från nu fram emot den 22-23 april, och se om du upplever game changing i relationer så får vi se hur rätt David har eller inte.[swpm_protected]
Jag har bandat en kort snutt ur Davids nya film, klicka:Hur folk kan leva utan energifolkets analyser blir alltmer en gåta. Jag förstår också varför vi lärs att skrika HUMBUG.

Många genomgick revolutioner 1983-1985
Det hände också väldigt mycket för mig privat, och trots att jag har intresserat mig för energifolket i snart 35 år har jag nog aldrig gapat så stort som nu. Det är 35 år sedan… Och jag sitter nu år 2019 och förstår saker på djupet, som jag inte har haft kläm på förr, och enbart via Davids energigenomgång runt dessa 80-talsår.

Man tror inte att det är sant… men det är det
Skärmavbild  klWe have reached the turning point in relationships […]

It goes back in time and looks towards the future, to understand how this Full Moon is a literal game changer with how the collective and individual souls will experience the greatest change in relationship decisions in their lives.

[…]

Be prepared, this is not for people who aren’t open minded… Källa – leder till siten där han säljer filmen för ca 15 dollar, och priset halveras lite längre fram i april.

Det började alltså för 35-37 år sen, enligt David
Säcken knyts väl ihop i år, och enligt David spelar det ingen roll om du inte ens var född 1983, och det gäller alla i den kollektiva energin att manuset för relationer skrivs om nu, och har han rätt – brukar han ha – så kommer det även att explodera nytänkande framöver, och det är precis vad Tellus behöver.

Han varnar också de som inte följer sin livsväg, som söker smita undan, och enligt David kommer de inte att leva utan mer studera livet, som om de betraktade en tavla, men de stängs av ifrån själva livet.

Vi behöver inte fler som underhåller oss eller som reagerar
Skärmavbild  klVi behöver folk som agerar. Fritjof Persson får stå som en symbol för de som reagerar, och som numera vädjar öppet till NATO att de ska invadera Sverige, och hur det ser ut i ett land efter NATO:s räddningsaktioner vet vi väl alla.

Men, Perssons energi är som vi ser helt död. Vädjandet på engelska har skrapat ihop 534 visningar på tre veckor, och i bästa fall står det för att pratkulturen dör nu.

Bra det, för vi kommer aldrig att kunna debattera oss ur de problem vi har. Vi måste sluta reagera och börja agera, och det ser ut som om det är på gång – 325, 310, 376 visningar på två månader – precis som energifolket säger.

Skärmavbild  kl


Folkhälsoinstitutet anser att 1,7 miljoner är mögelförgiftade

Boverket ville ha en haverikommission, och Reinfeldtregeringen la locket på, och som jag redovisar i min bok ”Mögelförgiftad” – som också innehåller handlingsprogrammet hur man tar sig ur. Du kan prata och prata och prata i terapi efter terapi, eller debattera sjuka hus, men det är bara handling som kan ta dig ur det helvetet liksom alla andra helveten.

Skärmavbild  kl
Klicka

Jag brukar säga att jag har väldens roligaste jobb
Ett konstigt ”vårdjobb” har jag, så långt att mina texter för människor som Petra från mörker till ljus. De botar sig själva, inte jag som gör. Jag har skrivit handlingsprogrammen, hur man gör, för att ta sig ur. Men jag behandlar ingen, säljer inga hälsoprodukter, har ingen provision från de som levererar, så det går inte ens att kalla mig för kvacksalvare utan det blir nog till att titulera mig författare.

Igenkänningsfaktor 100%
Skärmavbild  klJag känner igen allt i filmen nedan, och i den återfinner vi att man har ett vårdande jobb på slutet i den beskrivna processen.

När jag såg filmen, första gången sommaren 2012, trodde jag inte på hela innehållet och inte minst på grund av vårdpåståendet.

Innehållet kändes för övrigt rätt flummigt.

Miljoner själar aktiverades i december 2012 – redan 1983 eller tidigare?
Det går bara att gissa, men de som gjort det tror att det kan vara så många som 100 miljoner människor som har gått igenom den ”uppvakningsprocess” som beskrivs detaljerat i filmen dvs 100 miljoner människor har startat varsitt eget litet UMS. Samma typ av film finns i överflöd på bland annat engelska.

Skärmavbild  klJag läste t.ex. nyligen om en som har uppfunnit ett smart sätt att rensa upp haven från plast.

Min indiske son har en rätt stor grej på gång också, och det är värt att notera att uttrycket ”vakna” betyder i Sverige ungefär att man ska rösta på sd. I övriga världen är det detta fenomen som avses och där vård av människor – moder jord, etc ingår.

Skärmavbild  kl”Symtomen” som beskrivs liknar utmattning lite, och jag har skrivit om filmen sent i skolans material, och av skolans 3432 medlemmar är det 38 som anser sig tillhöra denna grupp dvs lite mer än 1%.

MEN utifrån vad som sägs internationellt kommer samma process att ”drabba” precis alla med tiden, och tecken på det syns redan, så långt att även gangsters vaknar upp och blir spirituella – det handlar inte om religion alls.

David säger också i videon att vi redan är inne i en helt ny värld, och vi går mot lysande tider, och tar vi enbart det jag sysslar med som exempel lär Sverige vara helt och totalt förändrat den dag 1,7 miljoner är avgiftade från de mögeltoxiner de har idag där ett symtom är att man faktiskt inte kan tänka.

hjarnan

Många säger, allt oftare, att svensken är dum i huvudet, och jag envisas nog med att påstå att svensken är i princip läkemedels – och mögelförgiftad.

1,6 miljoner går på psykofarmaka
1,7 miljoner har toxiner i sig, och jag lägger symtomlistan sist. Peka på varje symtom som du själv tror hamnar på psyket idag… Peka på varje symtom som du tror skapar oro och problem i hela samhället… i skolan, på jobb, i bilköerna…

Föreställ dig ett Sverige där 1,7 miljoner återfår normal tankeverksamhet… Föreställ dig att 1,7 miljoner säger;
-Som jag saknat min hjärna!

Internationella symtomlistan:
Minskad förmåga att koncentrera dig (hjärndimma), depression, magont, värk, personlighetsförändringar, humörsvängningar, ökad ångest och panikreaktioner , letargi och apati, aggression, nedsatt närminne, (hjärndimma), oro, blödande tandkött, blödningar i hjärnan, blödningstendens, blod som inte koagulerar, dimsyn och synrubbningar, benmärgsstörningar, brännande känsla i munnen, bröstsmärta, kronisk trötthet, återkommande infektioner och influensakänslor, minskade sensorisk skärpa, koma, förvirring, hosta, krypningar i huden, skador på hjärtat, diarré, andningssvårigheter, koncentrationssvårigheter, ökad tendens till alkohol, socker och cigarettberoende , långsammare reflexer och svårare att tala, desorientering, yrsel, dåsighet, ögonskador, ögoninflammation, feber, håravfall, hallucinationer, huvudvärk, hörselnedsättning, inflammation i hjärtat, inre blödningar, nedsatt immunförsvar, oregelbundna hjärtslag, kliande näsa, gulsot, ledvärk, stelhet i leder, minskad sexlust, leversjukdomar, lågt blodtryck, minnesförlust och minnesproblem, muskelsmärta, illamående, näsblod, domningar, lungödem, röda ögon, rinnande näsa, anfall, skakningar, försämrade reflexer, halsont, stickningar, darrningar, kräkningar, kräkas blod, svaghet, viktminskning, väsande andning och stressat beteende.

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.