Vi kan inte förstå det som händer nu utan…

Skärmavbild  kl

Skärmavbild  klOm vi studerar alla NWO-korten ser vi att de tar upp västmänniskor, och händelser främst i väst. Det är som om öst inte existerar… i planerna…

Jag har sagt länge, 40 år?, att de nationer som har skäl att hata väst intensivt finns i Asien t.ex. Kina. Bakom det hatet ligger inte minst Opiumkrigen. Du kan se lite konsekvenser av dem här.

Även Indien och Afrika har skäl, den osynliga handen som manipulerar enligt planerna bör sitta i Asien, och det hela går ut på att dels förstöra västbefolkningen samt krossa hela väst. Payback…

Vi anser att hämnd är helt förkastligt; vill du ha hämnd kan du gräva två gravar; en till dig själv…

Men det gäller inte asiater
Skärmavbild  klDe kan vänta i en, fem, tio generationer men hämnd ska utkrävas för att balansera karma bland annat.

Du vet aldrig vad en asiat tänker, och de har den högsta IQ:n på klotet.

Vi tänker inte ens tre år framåt men de tänker ofta i minst åtta generationer
Just nu köper Kina upp gårdar i t.ex. Rumänien, sprutar in pengar i Afrika, för att få fram mat till sitt folk. De köper i princip upp hela världen.

Skärmavbild  klVi anser rasism förkastligt, och de anser nog, liksom afrikaner och indier, mer att vi är helt sinnessjuka som bryr oss mer om andra än våra egna.

Tvärtom… vad det än gäller
En snabbanalys av Opiumkrigen kan skrivas så här; Asien hade en vida, vida överlägsen kultur, och det är säkerligen helt sant att våra genier snodde det mesta i Asien och inte minst i Indien.

Det brittiska imperiet knarkade ner tillräckligt många, och kunde lätt dels manipulera och dels krossa hela detta mäktiga imperium, och det skedde under de mest förödmjukande former.

Skärmavbild  klAsien, och inte minst Kina, slungades tillbaka till stenåldern men vi har sett att bakom vår rygg har de byggt en helt ny värld numera.

De har hämtat upp sig, med råge
Idag är de åter på sin plats; överlägset smartast vilket märks på deras uppfinningar t.ex.

Skärmavbild  klDe har också extremt hårda nypor; bränner kristna kyrkor på löpande band, sätter muslimer i läger, bränner byar och tvångsförflyttar kineser till nya smart citys – allt i NWO:s anda.

Ingen ska ju bo på landet – alla ska in i smart citys och det finns ingen nation som kommit så långt i bygget av dem som Kina – vad jag vet.

Vi har sett att imperiet vill tömma Afrika, och vi ska provoceras ut, men det känns som om Asien – Kina – blåser Imperiet… som får göra skitjobbet!

Till sin hjälp har de möjligen haft den ene dumskallen efter den andre?
Bush t.ex. hade varit arbetslös i 30 år innan  han blev president, och han var själv förvånad med tanke på att han i princip bara är ett fyllo. Junker… fyllo…  Knarket och spriten flödar över väst… Europas folk är på väg att supa ihjäl sig. Unga knarkar som aldrig förr, inte minst är de apoteksknarkare. Kokain… samhället går sönder. Mycket av de aparta händelser som sker i väst är drogsymtom / konsekvenser / drogrelaterat.

Känns igen?

Vi bör fråga oss VARFÖR har just Kina kommit ABSOLUT LÄNGST i NWO-bygget?
Därför att huvudarkitekterna sitter där? Jag tror det.

 

 

 

 

Lite smarta tänkare:

https://www.youtube.com/watch?v=Kd3pLH7D5kQ

https://www.youtube.com/watch?v=s2wINH2n3Lc

https://www.youtube.com/watch?v=W7MFf-RUAQs

https://www.youtube.com/watch?v=sgYl0m1qehE&t=19s

 

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

2 kommentarer

 1. Som jag ser det.
  När människor i ett viss geografiskt område börjar ställa de viktiga livs och existentiella frågor, när de börjar utvecklas till kropp och själ – då kommer en kraft som förnedrar dessa människor, traumatiserar och våldtar på olika sätt. Dagen IQ i väst är ett resultat av detta. Denna destruktion och förnedring har pågått i tusentals år. Tillbaka i tiden är det de slaviska länderna som var förnedrade av den katolska kyrkan med kristendomens intåg, Sverige har varit satt under stark press med överhöghet, betygsättning, kyrkans översitteri i form av kyrkoplikt m.m. Tyskarna blev förnedrade några gånger och traumatiserade på olika sätt där den sista traumatiseringen skedde med Berlinmurens fall och anslutning av DDR till Väst. Människor i DDR fick utstå mycket förnedring.

  I huvuddrag utnyttjas dessa traumatiseringar för att skapa nya generationer och framtvinga en annan samhällsstruktur så att förslavning och kontroll över befolkning kan behållas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.