En helt ny värld är redan byggd bakom din rygg

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

 

Personligen upplever jag det som helt sinnessjukt att jag ens har kunnat läsa en artikel i AB som beskrev Kina som ett stenåldersland och att Indien alltid beskrivs som världens fattigaste land.

De som TROR på alla de sagor som förmedlas har nog goda chanser att bli knäppa på allvar när verkligheten tränger in, och vi ska studera vad som är på gång.

Film 1: Kina har meddelat att man nu kan göra guld av koppar så den gamla tesen att guld är alltid värt… får vi nog lägga ner.

Film 2: Kina har uppfunnit en artificiell stjärna som är sex gånger starkare än solen så klimatfanatikerna får nog också lägga ner därför att de lär klara den mini-istid man anser är på väg.

Film 3; Kinas utveckling av kärnkraften…

Film 4; Ett av Kinas teknologiska centra…

Film 5; ”Fattiga” Indiens teknologi kontra ”stenålderslandet” Kina

Film 6; Framtida planerade projekt i Kina

Film 7; Kina byter ut gatubelysningen mot en artificiell måne

Film 8; Hur Afrika kommer in i bilden

Film 9, En film kallad ”Hur din framtid stals för 100 år sedan”

Film 10: Davids syn på framtiden innehåller varningar för dogmer inte minst för att vi lär byta värderingar.

Vilka dogmer?!?
På nationella provet år 2015 skulle du svara ”Indien” på frågan vilket land som är fattigast i världen. Då var de på sjätte plats, och hade passerat England, i VERKLIGHETEN, och är nu på väg mot den tredje största världsekonomin.

Ljög du inte blev du inte godkänd… och vi slutade skicka u-hjälp till Indien för bara några år sedan. För ett, två år sen skulle Löfven skänka 20 miljarder till toaletter bland annat till Indien… (De anser oftast att västtoaletterna är farliga.)

Vi har en femtonåring, som är utsedd som klimatexpert, i en tid där Kina uppfunnit en ny sol, en ny måne och en stjärna… och i ett land där pressen tiger om det, också.

Folk är upprörda för att vi har censur t.ex. hets mot folkgruppslagen… i en tid där allt som sker i Asien, och även i Afrika, är belagt med en stor, stor munkavel sen minst 30 år.

Jag har testat och frågat svenskar om de känner till det filmerna visar… Nej!

Dogmer är då du bestämmer något, hur osant det än är, att så är det…
Kina är stenåldersland! Basta! Indien är ett u-land!


Jag har under en mycket lång tid, och i flera bloggar, dragit i världshändelser som förtigs i Sverige, och vi närmar oss nu slutet av 2018, och enligt David i sista videon har vi ett år på oss att ”hänga med”, skulle jag vilja kalla det.

Vi måste byta världsbild, och jag menar måste
Siwert var inne på att svensken inte förmår ta sig an den nya världen, och du får väl fundera på det.

Jag tror att det är rätt individuellt, men att det nog krävs att man lämnar Sverige, därför att vår regim kommer göra vad den kan för att hålla omvärlden ifrån oss. Och gör man det inte fysiskt bör man nog skippa svensk press.

Det kanske låter konstigt eftersom ”alla” tror att de vill globalisera
Det finns inget som tyder på det egentligen. De vill isolera, så hjärntvätten kan fortsätta i minst en generation till. Ett åttaårigt barnbarn sa mig då vi steg av ett plan i Spanien:
– Är de fattiga här?

De lär sig det i skolan att alla är fattiga utom vi. Om det hade varit så att man ville ”globalisera” hade jag med lätthet fått ut UMS-böckerna på t.ex. mitt gamla förlag, och inte mötts av:
– Du måste ha svenska studier som backar det du säger! (Numera finns en svensk studie.)

Vilken av dessa två världar är din?
Verklighetens eller dogmernas? Du kan säkert räkna upp 500 dogmer rätt lätt… muslimer hatar julen och hundar och så har de gruppsex och alla i Afrika bor i hyddor…

Klart är att svensken är utsatt för crazymaking
Och en propaganda som kan göra mig andfådd!

Frågan är varför man vill sänka oss / Europa eller driva befolkningen till vansinne? Beror ju på var ”den osynlig handen” sitter. Jag får nog sova på den frågan kanske i åratal. Inte helt omöjligt är ingen, mer än vi själva, inblandade därför att dogmer styr.

Våra barn får lära sig värdegrunder i skolan men inte mycket mer – dvs. allas lika värde – som är en felöversättning av en FN-text. Korrekt är; alla har rätt till värdighet.

Organplundraren har inte samma värde för oss som kirurgen 
En svensk familj, med en 14-åring, erbjöds plats i skolan bland nioåringarna i TRNC för det svenska barnet kunde inte mer matematik, engelska, osv än vad nioåringarna kan här. Det kan nog inte bli allvarligare än så avseende den svenska skolan.

De får inte ens lära sig stava, och det behöver inte lärare kunna heller. Men de måste ha rätt värdegrund… och eleverna ska sen konkurrera på världsmarknaden med asiater?

 

Vad har vi sysslat med under de år Asien och Afrika studerat och byggt?
Krigat – alla krig är banksters krig – ljugit samt supit. Filmen nedan  ”Hur din framtid stals för 100 år sedan” är övertydlig.

Det är modernt att var lite rudis, alla ska vara lika… så nog stals västs framtid redan för 100 år sedan.

Fint med kunskapsförakt!
Jantelagen… mördar alla uppfinnare snabbt, och nu kommer räkningen och vi får bita i det sura äpplet.

Det är alltså västländerna som är u-länder.
Det är väst som är ”världens fattigaste” med enorma skulder.
Det är väst som är ”stenålder”.

I sista filmen, med David, säger han mycket tänkvärda saker om var vi befinner oss, och om vår framtid och vilka val som står till buds.

Hur allvarligt illa ute vi är kan du ta reda på själv på nästa större middag eller tillställning genom att bara säga;
– Kina har uppfunnit en ny sol… och kolla in vad du får för svar. Meddela mig om någon säger,
– Jag vet!

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

Böckerna finns i alla de former hos Bokus!

Om Lena Holfve 747 artiklar
Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

6 kommentarer

  1. Undrar när sådant här börjar tränga igenom massturismen till ”all inclusive” där man skålar till sin egen oförmåga till förståelse? Hjärntvätten av väst och polarisering går att förhindra om ett antal av de som förstår sätter sej samman och konstruerar en fungerande strategi.

    • De är helt inlåsta, turisterna, också de som köper hus utomlands. Även vi har turistgetton långt, långt ifrån vanlig byar.

1 trackback / pingback

  1. En helt ny värld är redan byggd bakom din rygg – Författare Lena Holfve – Life, Death and all between

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.