Konsekvenserna står som spön i backen…

Skärmavbild    kl

https://www.youtube.com/watch?v=EfVuyEPB1qk

Epstein påstås ha försökt ta livet av sig, eller attackerats

Skärmavbild    kl
Klicka

Om inte allt är teater… Crying ’Pedophile’ Is the Oldest Propaganda Trick in the Book 

Epstein nekar, en gammal advokat säger i video 1 att han har bevis för att det är påhitt, och vi får förmodligen aldrig veta. Möjligen om femtio år?

Jag blir så trött… när hela MSM skriver samma sak blir jag lätt andfådd speciellt om jag tänker på alla de världshändelser de inte skriver om.

Där jag befinner mig finns inga löpsedlar, ingen väst-kriminaljournalistik, inga mediadomstolar. Pressen meddelar om något stort händer och sen citerar de främst domare / vad samhället ämnar göra för att förhindra en upprepning.

Just nu är det undantagstillstånd till september, poliser har pistoler och batonger, pga ett rån mot en guldsmedsaffär för ett tag sen, och som utfördes av en influgen liga. Efter turistsäsongen återgår poliskåren till sitt obeväpnade tillstånd.

Sist lägger jag en skruvad video om en som blev anklagad för att ha våldtagit en hund…

Är Epstein skyldig kan jag förstå om han vill hänga sig, och / eller kompisar vill ta livet av honom för att förhindra att han talar.

Jag vet ingen västman som vågar vara ensam med kvinnor /barn

https://www.youtube.com/watch?v=OncAuBvB3_U

 

 

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.