Därför ska Afrika tömmas på en miljard

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

Energifolket har rätt samstämmigt sagt att vi står inför ett vägval nu i månadsskiftet; kärlek eller rädsla, äkthet eller falskhet, fakta eller fantasier, etc.

Det är kallt på Cypern, Grekland har haft -23C°, det har snöat i Sahara och de som vill sälja på oss ”klimathotet” får det allt kämpigare, och varför ska vi reda ut.

Det ser ut som om det verkliga hotet är kyla, och inte värme, vilket förklarar att Kina har uppfunnit en artificiell sol. Den har inte varit billig att skapa, och längre ner lägger jag en video som handlar om hur Kina förbereder sig för denna kyla.

”Klimathotet” i form av uppvärmning återfinns också i den kortlek som anses vara NWO:s handlingsplan, och den kom ut 1982 men är inspirerad av en bok som kom 1975.

Senast då bestämdes det att man skulle spela ut ”Global Warming”.

 

Det som styr temperaturerna, och allt annat, är solens energier / kvantfysik

Vi förväntas gå mot en ”Grand solar minimum”, och när folk som studerar energier är i farten ser de efter vad som har hänt bakåt i tiden när det har varit exakt samma energier.

I det här fallet ser man tydligt att imperier faller alltid då det uppstår en Grand Solar Minimum. Kika bakåt är inte konstigare än att vi inte går ut om det spöregnar och åskar för vi vet hur blöta vi blir… eller att vi tänder lampan klockan sex, fast det fortfarande är lite ljust, för vi vet att det är mörkt inom kort.

Vi vet… för vi har erfarenhet
Om vi känner efter rent intuitivt inser vem som helst att väst befinner sig i någon form av ”botten”, och därmed finns ett slut, och tanken att det amerikansk och brittiska imperiet går hädan framöver kan inte kännas långt borta för någon därför att väst vilar på lögner, och icke hållbara värderingar.

Sätt dig in i denna fråga, som är värd en hel månads studier, för den lär påverka ditt liv om du ska skaffa dig kläder för Antarktiskyla, regnställ och sjöstövlar, stanna eller lämna.

 

RISE AND FALL OF THE ROMAN EMPIRE
If we look at the Roman Empire, it’s apparent the sun was at the heart of everything.

The period from 200 BC to 150 AD — when the Roman project was at its most healthy — also coincided with what is often referred to as the ‘Roman Climate Optimum’, when the weather warmed up due to high solar activity.

Pliny the Elder, writing in the first century AD, described how beech trees, which used to grow only in the lowlands, started climbing up mountains as the temperature rose. Olives and vines were grown further and further north. The Empire became a giant greenhouse. Läs mer

Svensk text – Googleöversatt

Som grädde på moset går vi också mot andra stora, stora förändringar
Samma sak med denna nya energi är att den är värd studier, och lär påverka precis allt.

Whether people like it or not it’s happening. Our overall consciousness is rising despite it all, even if some have a reverse response. So many are increasingly aware, not just to the truth that we’re in an engineered society from within a plethora of world views, but a
central point of debate and inquiry is regarding the very nature of reality. Just listen to the language of today and the topics being covered as opposed to just a few years ago when it began to kick in. It’s happening across every strata of society.

True pioneering science and new ancient archeological and hidden historical facts continually coming to light tell the same story. Läs mer – eng text

Svensk text – Googleöversatt

Allas vår uppgift
Västs befolkning måste växa upp, fatta egna beslut grundade på genomlysta fakta, och ta ansvar för dem. Dvs vi måste börja ta hand om oss själva och kan inte förlita oss på någon korrupt stat; inte som den vi har behandlar t.ex. gamla och sjuka.

Innan jag bestämde mig för att skriva om denna förväntade kyla började jag skapa en ny slags flytta-ut-säkert-tjänst, som jag bygger på nu, och lär presentera den 1-2 februari. Min tanke var att det är så stökigt i Europa, många kommer att vilja lämna, och jag hade ingen nämnvärd tanke på klimat.

När jag valde material till denna artikel sprang jag på video 1 nedan som handlar om en förväntad migrationsvåg år 2019-2023.

Jag har tidigare konstaterat att jag inte kunde hitta en enda text, inte en!, som gick ut på att folk är tacksamma för FN:s nya ”regler” om lättare migration.

Med stor sannolikhet är den skapad förhållandevis snabbt därför att det spelar ingen roll om det är värme och översvämningar på gång, eller +75-100C° kyla, därför att Skandinavien, Nordeuropa och delar av USA går helt bort som möjlig boplats.

Vi har sett förut via EU:s egna texter att de planerar att trycka upp en miljard afrikaner till väst, och vi hade en smart läsare som kom på varför de vill i princip tömma Afrika.

Vi kan lägga till bilden ovan så förstår vi varför de vill tömma Afrika…

Jag har tidigare skrivit att vi utan minsta tvekan utsätts för IQ-tester i ett, och det här är nog en av dem. Lars Bern har kommit fram till att ”globalism leder till fascism” och det är precis så vi ska tänka!

De vill globalisera!
Vi får inte vara nationlister! Det finns absolut ingenting, och speciellt inte i isolerade Sverige, som tyder på att de ens vill ”globalisera”.

Vårt påhitt kallat ”personbevis” finns väl bara hos oss, och duger inte i nått annat land för övriga vill ha foto, din namnteckning, stämplar, en tjänstemannaunderskrift etc på ett sådant ID-dokument, och inte ett A4:a som vem som helst kan snickra till i Word.

Ville de ”globalisera” hade de väl moderniserat – internationaliserat – åtminstone personbeviset!

De vill inte globalisera, och de vill att vi ska bli nationalister, därför att de vill ha ett krig i Europa först, och de gör vad de kan nu för att locka snedseglare norrut, och locka vanligt folk att flytta sydöver. ”Flytta till solen!”, skriver kvällspressen regelbundet sen 10-15 år tillbaka.

Det brittiska och det amerikanska imperiet vill stjäla Afrikas mark, få så många bråkstakar som möjligt att bege sig norrut, och som alla andra -ister vill de sortera upp folk i unga-gamla, friska-sjuka, smarta-dumma i huvudet, osv.

När de sen stänger gränsen har de ”fångat” de som de inte vill ha i norr
Förvånad? Det kan ingen bli som kan det brittiska imperiets historia. De fungerar som vilka mördare och bedragare som helst men framfarten blir ”större” än i normalfallet.

Kommer de att lyckas?
Inte om historien upprepar sig, och imperier alltid faller då det uppstår en Grand Solar Minimum. Faller de förändras hela världen socialt, politiskt, ekonomiskt – som över en natt – men klimatfrågan består.

Plugga!

Kina förbereder sig för kyla

Vad är en Grand Solar Minimum?

 

 

 

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

Böckerna finns i alla de former hos Bokus!

Om Lena Holfve 787 artiklar
Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

6 kommentarer

  1. Ja, det här är vad jag hållit för mest trovärdigt när jag för ett par år sedan läste om hur västlig militär ockuperat sig med en bas någonstans mitt i Afrika utan att verka krigförande och frågetecken reste sig upp kring dessa. Afrika kommer förmodligen vara en av de fantastiska kontinenterna med bördighet på vissa områden och som jag förmodar kommer få en utbredd bördighet genom klimatförändringarna. Hur kommer det se ut på det södra halvklotet, Australien och New Zealand, någon som vet?

    • Aldrig pluggat det. Afrika har toppenklimat, är världens rikaste kontinent avseende råvaror och de har jordbruksmark…

4 trackbacks / pingbacks

  1. Därför ska Afrika tömmas på en miljard – Författare Lena Holfve – Life, Death and all between
  2. Nu går vi in i helt skilda världar - Författare Lena Holfve
  3. Varför håller eliten på som den gör? - Författare Lena Holfve
  4. Det är vad det går ut på, och det ”ser” alla som tänker efter - Författare Lena Holfve

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.