Varför är ”eliten” så svår att brotta ner?

f kassan

Skärmavbild  klOm vi börjar med att lyssna på insiders lär vi nog få upplevelsen att de är helgalna; struntar i lagar, kör sina egna race inklusive democide och ett annat bevis är alla krig och manipulationer samt den allmänna hjärntvätten av typen ”män och kvinnor är inte olika”.

Jag har lagt ut fyra filmer där människor som anses ha insyn talar ut, och efter dem kommer två som får illustrera hur vi reagerar på galenpannor, men först ska vi ta en där en kvinna medger mord på 500 000 barn i TV! (Video 2.)

Det rusar inte in mordutredare, hon grips inte, det utreds inte…  och i nästa film skrattar en välkänd kvinna också i TV åt ett beställningsmord som är utfört till belåtenhet! (Video 3)

Då har sociologin gått väldigt långt, då det är den som lär ut att kriminell kan man bara bli eller vara om man är fattig och det är alltid män…  alltså behöver vi aldrig utreda t.ex. rika kvinnor för de kan omöjligt vara annat än goda.

Vi har sett två mord bara i Sverige som skrevs av direkt som ”olyckor”, där kvinnor numera anses vara mördare, och i båda fallen var det försäkringsbolaget IF som gallskrek och fick polisen att ens utreda.

Skärmavbild  klDet blir ingen som helst ordning innan sociologin faller och skrotas, och västs egen befolkning börjar protestera då damerna avlivar folk till höger och vänster!

Skälet till att de ens kan sitta i TV och medge sina mord beror ju på att allmänheten inte ser dem som mördare.

I den näst sista filmen, som handlar om hur de gör folk galna, sägs Skärmavbild  klatt ”coercion” dvs. tvång utfört av galningar hamnat i domstol. På tiden!

I samma film sägs att dessa dårar vill ha full kontroll över andra människor, samt begränsa deras frihet, och det känns sammantaget som en bra beskrivning av Agenda 30. (Video 1)

En intressant tanke är att Tellus är universums mentalsjukhus och fängelse…  den tanken tilltalar mig enormt därför att det skulle förklara väldigt mycket t.ex. hur en synbart helt skogstokig tant kan sitta i TV och medge mord på en halv miljon (!) barn (!) utan att omgivningen ens reagerar nämnvärt.

Skärmavbild  kl

universumLäs mer om Tellus som dårhus på allvar.

Det skulle till och med kunna förklara varför man har dillat i oss att vi är ensamma här trots att det finns 100 biljoner jordklotsliknande planeter!

Isolering är nått tokskallar alltid håller på med, också, när de vill stjäla friheten av folk.

Jag, som är född i fiskarnas tecken, det tolfte och sista, påstås vara här för sista gången nu. Man tackar och bugar!

 

 

 

 

 

 

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=z4Vij4LsVO4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=VSSiBMLmnh8&t=339s

 

 

 

 

 

 

 

UMS handlingsprogram i frågan.

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

5 kommentarer

 1. ”Eliten” har finslipat kontrollapparaten över undersåtar. Det har ju skett i tusentals år. Mentala och fysiska bojor gör det ytterst svårt att slå ett hål i deras totala makt. Dessutom förfogar de över alla tänkbara våldsverktyg. De har permanentat slaveri och det feodala systemet. Inte mycket har förändrats. Endast dekoren och narrativet har anpassats till ”moderna tider”. Hur jag än anstränger mig att försöka hitta en lösning för vår befrielse går jag ideligen i väggen.

 2. Samma här, jag går också in i väggen, dessutom är de massmördare så man lever inte nämnvärt länge om man muckar på allvar.

 3. Går det att upphäva tyngdkraften? vad jag menar med frågan är att mängden det goda och det onda är konstant. Det finns förmodligen sämre men också bättre världar nånstans där ute. här på Jorden finns både himmel och helvete på samma gång. En läroanstalt för våra själar.

 4. Det är precis vad jag brukade säga på på FB och dom gamla bloggarna. Att det här är en fängelseplanet och jag vill inget hellre än att komma härifrån. Jag står inte ut längre.

  I amerikanska filmer eller serier som utspelar sig i fängelser. Så brukar det räcka med bara en liten förseelse så ser vakterna till att fången hamnar i isoleringscell för kortare eller längre tid. Oftas en kal cell utan någon sysselsättning en sina egna tankar och ångest.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.