Det är dags att lära sig vad democide är för något

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

Den 4 mars 2018 slutade jag kalla Sverige för en demokratur

Klicka

”Gamla” Sverige hade mycket att säga om folkmord då mörka diktaturer sysslade med sånt, och det läckte ut.

Idag finns det inte speciellt många diktaturer kvar, Sverige har goda chanser att kvala in som etta snart.

Enligt Rummels lag är det en betydande risk att invånarna mördas av staten i en diktatur.

Det föreligger dessutom en större risk för krig än i icke-diktaturer, då blir du också i allmänhet mördad, och i Sverige planerar regeringen för ett krig mot Ryssland samt ett inbördeskrig, enligt utländska källor:

Sweden is preparing its people for war 
Sweden Is Preparing For A ”Civil War”
Swedish parliament holds first war game..

 

Rummels forskning var inriktad på krig, politiska konflikter och mord
Han myntade uttrycket democide som kan beskrivas som ”mord genomfört av en nationell regering” oavsett det handlar om politiska lönnmord, politiska massmord eller folkmord.

Rummel uppskattade att 170 miljoner personer dödades genom democide under 1900-talet, jämfört med cirka 38 miljoner som dödats i militära strider.

En diktator som du inte kan flytta på:
Löfven: ”Tänker inte avgå – kan skapa ett oroligt läge i … –
”Jag tänker inte avgå per automatik” – Omni
Jag avgår inte – även om Alliansen blir större | SvD

Den före detta partiledaren för Socialdemokraterna och numera Sveriges ambassadör på Island, Håkan Juholt, säger sig vara 100 procent säker på att vi håller på att avveckla demokratin i Sverige.
– Jag är ledsen att säga det, men jag är 100 procent säker. Vi håller på att avveckla demokratin! Källa

Jag hörde vad Juholt sa, då han sa det, men det var först idag, då jag läste om Anders Hansson, som det blev solklart att gränsen för vad som kan kallas för en demokratur har nu övergått i en diktatur. Det blev också lika kristallklart varför Juholt drevades bort så nu är det hög tid att vi lär oss en del nya ord; democide, t.ex.


I en diktatur ljuger ledarna ifrån morgon till kväll

Ett exempel är påståendet ”Sverige har aldrig varit tryggare” och i verkligheten ligger riket nu på andra plats, efter krigsskådeplatsen Ukraina, som den brottsligaste nationen.

Vuxna kan möjligen hantera en sån tvärtom-situation men unga far väldigt illa av att de inte får se vad de ser, höra vad de hör, och inte säga vad de ser och hör. Det är ett bra recept om man vill skapa verklig psykisk ohälsa hos unga.

Ibland glimmrar det till sanningar
Det känns mycket sant; ”Andra länder fattar inte vad vi håller på med” och det gäller väsentligt mycket mer än kontantfrågan.

Nu var regeringen putt för att Sverigebilden har rasat, och lösningen på det problemet skulle då vara att ge kritiska journalister upp emot åtta års fängelse. Även om man fängslar journalister kan man inte kontrollera vad omvärlden säger och anser.

Britterna har resevarning mot Sverige sen länge, och i den turkiska regionen har man haft resevarningar på stora skyltar på flygplatserna och i tidningarna. Det finns nog ”ingen” i regionen som inte känner till att allmänheten varnas för att åka till Sverige.

Det är rätt uppseendeväckande med en enormt lång gul ”banderoll” på väggen på flygplatsen; ”Vet du om att Sverige har det högsta antalet våldtäkter i hela
världen?”

Det är givet att jag får frågor.

 

Artikeln fortsätter under filmen.

 

Videon nedan talar om att släppa sånt man inte kan kontrollera, och dit hör mitt barndomsland
Jag övade på det när jag var uppe i vintras. Det är dags att lägga ner synandet av Sverige för nu är det förutsägbart och lär bli tydligare och tydligare. Men jag tänker inte släppa de 1,7 miljoner landsmän som enligt Folkhälsoinstitutet har mögeltoxiner i sig därför att det problemet är för mig hanterbart.

Klicka

Nu stängdes ”Natural News” ner, och det belyser just varför jag själv inte vill leva i ett fascistiskt system. Grundaren sa att ideologin ska egentligen kallas för en blandning av storföretags- och regeringsmakt.

D.v.a. stora bolag och regeringar samverkar, och båda struntar fullständigt i folket, och samtidigt jagar man alla pyttesmå företagare för ingen får bli uppstickare eller konkurrera med de stora. SKV har använts länge som en stat i staten för att nacka i princip ”alla” som börjar anställa för många eller omsätta för mycket. Vi har heller inga mellanstora bolag i Sverige som skulle kunna bli stora – enda landet i världen?

Det är allmänt känt att den tredje största dödsorsaken i väst är läkemedelsbiverkningar och det har fått en hel massa människor att gräva fram alternativ till vita piller. Det finns i alla kulturer, ytterst levande i Asien eftersom läkemedelsbolagen inte har kunnat tränga in där på samma sätt som i väst.

Du ska få ett bra tips av mig så kan du testa själv nästa gång du har en diarré
Då pressar du en halv stor eller hel liten citron, tar två teskedar Himayalasalt, det vitrosa saltet och 10 krossade nejlikor, blanda det, fyll på ett glas med varmt vatten och svep. Det brukar ta 20 minuter så har du ingen diarré. Suveränt! Ofarligt! Verksamt!

Mitt eget rätt omfattande material kan läggas i en asiatisk server på ett par minuter, och jag säkrar också UMS-metoden bokvägen;”Utmattad” och ”Mögelförgiftad” är redan ute, och nästa vecka bör ”Sömnlös” släppas. Jag sitter nu med den fjärde boken i serien och den bör komma i maj.

Hela denna struktur som är en fascistisk ekonomi är i mina ögon helt pervers
Den leder till ett fullständigt stagnerat samhälle (vilket Sverige är sen länge) och kommer nån på nåt som är bättre, än vad som redan finns, ska den varan förhindras att nå marknaden. Hos oss innebär systemet att alla sjukdomar som det inte finns ett enda vitt piller man kan sätta in kallas för ”obotliga” t.ex. borrelia, och som är en förfärlig sjukdom. De har borreliakliniker på norra Cypern… Indien klarar borrelia.

Det finns inget vitt piller mot parasiter, och har du dem kallas symtomen för ”psykisk ohälsa”
Parasiter förnekas i princip helt, och hur man gör sig av med dem hyfsat lätt ska jag skriva en bok om nu. I USA sa man länge att parasiter finns inte. De finns enbart i den tredje världen.

Idag står man med ett gigantiskt folkhälsoproblem i USA och myndigheter gissar att 260 miljoner är drabbade.

Det bör vara samma i  Sverige, och inom UMS har vi en rätt stor grupp som har identifierat dem, och blivit av med dem.

Men, som sagt, de förnekas fortfarande hos oss.

I mörka stunder tror jag att svensken inte inte fått nån sjukvård alls de senaste 20 åren; allt är ”psykiskt”. Rekordet inom UMS är en kvinna som gick i trettio år (30!!!) med en inflammerad bukspottkörtel som ansågs vara ”psykisk ohälsa” och hon proppades full med psykofarmaka. Hon är numera opererad…  Vi hade en med en inflammerad livmoder, gick med den i 6-7 år, också ”psykisk ohälsa” och den är bortopererad nu.

 

 

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

Böckerna finns i alla de former hos Bokus!

Om Lena Holfve 787 artiklar
Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.