De olika världarna ska polarisera hårt

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

Jag har en kär gäst i huset en vecka till som är till 100% helt ointresserad av politik och samhälle vars information uteslutande kommer ifrån EU:s MSM.

Det innebär att jag har haft närkontakt med reaktionerna avseende nyheten, som släppts även inom EU, att Kanada har -70C°.

Jag gör aldrig om folk i min närhet, så jag dyker givetvis inte på en sån person med min syn, men det som lär ske i den gruppen är nog förvirring.

Eftersom NASA har meddelat att kylan är på ingående får vi nog anta att det är närstående dvs som flera professorer sagt att den slår till på allvar 2020 med lite genrep i år.

Om denna individ är arketypisk, vet man inte, lär alltså många inom EU uppvisa rätt kraftiga reaktioner längre fram.

Evidens att istiden är på ingående

Manipulera väder ingår också i den kortlek, som utkom 1982
Den anses vara NWO:s handlingsplan samt att ”Global warming” ingår. Kortleken är inspirerad av boken The Illuminatus! Trilogy, av Robert Anton Wilson och Robert Shea och den kom 1975.

Jag hade också en kort ”dialog” med en som hade SvT och Vetenskapens Värld som referens och som kändes beslutsam; det ska bli översvämningar dvs varmt. Isarna smälter!

Han framför den åsikt han ska framföra just nu, helt enligt planen, dvs han jobbar gratis åt NWO. Normalt sett debatterar jag aldrig men nu ville jag se vart en sån ”debatt” skulle ta vägen, och man får rätt snart ovett. 

Jag delade ut länken till en Nobelpristagare, och den jag chattade med kollade väl inte den, och det är begripligt eftersom det var en svensk, och vi är nu det; världens oartigaste och otrevligaste folk så man undrar redan oroligt vilka nationer som ämnar ta emot dryg-svensken om vi längre fram inte kan bo i vårt eget land.

Det kommer att bli ett gigantiskt problem därför att det finns nog inga nationer alls som vill ha världens mest skuldsatta folk i hela världen, och som inte har mycket mer att säga sin omgivning än: 

Vi har sett andra uttryck förr av typen, ”Skit på er” så denne man var ingalunda värst.

Källa

Här hade jag uppmanats; ”Berätta vad du menar,  hur du ser på det!” Det beror på att man inte ”debatterar” som vi alltid gör.

Man utbyter erfarenheter och samtalar och det går inte ut på att vinna. Man förstår att alla har sina egna erfarenheter och vårt totalitära psyke saknas helt.

Och om min berättelse gett en ny infallsvinkel tackar man och hivar in en kasse apelsiner, eller erbjuder sig att köra mig om jag vill nånstans, eller bjuder på middag.

Det är fullständigt uteslutet att säga till en främling; Skitprat!
Ett skäl, tror jag, till att det är mycket skilsmässor och stök i vårt land beror på att de svenska männen visar aldrig någonsin uppskattning inför det vi kan kalla för kvinnlig intuition. De använder den heller inte utan de ska ”ha rätt”
och funkar inte det svär de eller sprutar förakt.

Jag har aldrig stött på något land där det är ett så ingrott kvinnoförakt som hos oss, och jag har ändå vistats i 78 länder. Man säger där uppe att det råder kvinnoförakt och förtryck i alla länder, utom i vårt, men det är i vanlig ordning precis tvärtom.

Dessutom tror jag att de sen sätter igång med det urtypiska svenska förtalet;

Hon är rubbad!
Foliehatt!
Egoist!

 

“Hela samhället tycks genomsyras av en negativism som gör att vi hellre misstolkar vad folk säger….
 Lotta Gröning

Vi som är 2% av Europas befolkning avgör frågan
Och jag får namnet ”klimatförnekare” och jag utgår ifrån att det är ett skällsord i NWO-kretsarna.

-underförstått att om det skiter sig är det mitt fel.

 

 

Det är nu det börjar bli riktigt fiffigt!
De ”omställningar” mannen talade om ger den energikris som också är planerad senast 1975, och när folk börjar frysa lär vinden vända och det blir än en gång de som skrikit ”foliehatt” som blir det själva.

Jag tror att planen är följande nu; 

1.) Klimathotet är ett av deras IQ-tester.

2.) Via propaganda har de fått fram en nästan religiös grupp som lever ”klimatsmart” och som jagar ”klimatförnekarna”.

3.) När man släpper NASA:s ”nyhet” att kylan står för dörren gör man det brett samtidigt som denna skapade energikris kommer bli tydlig; elransonering, förbud att ha mer än +15C° inomhus eller vad de nu hittar på.

4.) De ”klimatsmarta” kommer bli villebråd och en målgrupp för harm, hämnd och hat – de tre starkaste alkoholistsymtomen.

SvT: Brist på el hotar delar av Sverige: ”Har kommit väldigt snabbt”
Det är ingalunda ”snabbt” utan planerat sen länge för att vi ”klimatförnekare” ska göra köttfärs av de ”klimatsmarta” längre fram – vilket jag själv aldrig någonsin kommer ge mig till att göra.

De jobbar undantagslöst så; splittra för att härska
De siktar in sig på vår emotionell kropp dvs vi ska styras uteslutande av våra känslor så vi ber själva om det som är planerat sen länge att vi ska be om.

Mannen som ville få mig att se att jag är totalt korkad tog också upp det faktum att många länder skrivit på Parisavtalet, och de har även skrivit på Agenda 30, klimathotstjafset ingår i det konceptet, och för att vi ska acceptera en global diktatur.

Om hundra år, i bästa fall, vet vi hur många och vilka som skrev på under hot.

Jag svarade inte på det utan skrev bara; ”Tiden är den bästa domaren”. Det är inte stor idé att ens samtala med den här typen av svenska ”män” som till varje pris ska få en att omvärdera sin självsyn och ”hålla med dem” om att man är helt rudis, totalt värdelös, helt korkad och en idiot – för det är vad såna alltid är ute efter, och de spelar alltid fäder, de tilltalar en alltid som om man är deras dotter, när man i verkligheten är en främling.

Skulle man ha dem framför sig i tio minuter fick man nog snabbt uppleva att de spelar struliga tonåringar istället. Efter 50-60 års feministisk hjärntvätt är det ett faktum att det finns nästan inga män där uppe alls; enbart de som spelar farsor eller struliga söner.

En FB-vän som är lantbrukare, och en normal man för de finns också, skrev i sammanhanget att det spelar ingen roll om det är plus eller minus på termometern för jordbruk kräver stabilitet.

Precis som det finns sju dimensioner av verkligheten har vi sju kroppar. Varje kropp motsvarar de sju dimensionerna av verkligheten. Vi har en fysisk kropp, eterisk kropp, emotionell kropp, mental kropp, själ eller kausala kroppen, buddhiska kroppen, och den ATMISKA kroppen. Läs mer

Läsartips, tack!
Det är en läsare som försett oss med lite videos om just vädermanipulationer som således bestämdes senast 1975 att de ska spelas ut.

Längst ner har jag lagt en video innehållande samtliga spelkort och du känner igen många för de är redan utspelade. Övrig väntar vi på att få se om och när de spelas ut.

 

 

 

 

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

Böckerna finns i alla de former hos Bokus!

Om Lena Holfve 787 artiklar
Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

1 trackback / pingback

  1. Varför håller eliten på som den gör? - Författare Lena Holfve

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.