Samhällsfarliga barnungar som vilseleder alla

solstorm

Skärmavbild    klI FREDAGS VAR DET SNACK OM ATT MAN BEHÖVDE SKAFFA EN HATT.

Hjälper mot nedfallna träd?

De är så roliga; nu är det kaos för att det har kommit in vindar från Norge. Det förklarar inte varför det är kaos i halva världen. Det är långt från Norge till Indien.

Men skylla på Norge är kanske bättre än Putin?

Hur som, ser ut som om Sverige klarar sig hyfsat, den här gången. Se det som ett genrep för har proffsen rätt blir det så här i hundratals år pga solar minimum eller tills Kina får upp sin sol. Den ska startas upp i år, om jag minns rätt. Vi lär märka det i asiatisk press. Ni lär väl uppmanas att byta solglasögon? Ny hatt och nya solglasögon, inte illa!

https://www.youtube.com/watch?v=9LpxAxcwufg

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.