Robotarna som kommer

Invandring Diagram
invand
Upprörd, brydd eller arg i onödan

Stora delar av världen, utom Afrika och Indien, har för få unga och det problemet löste ett gäng japanska studenter genom att uppfinna robotar.

Påståendet till höger har ingen som helst bäring om inte vederbörande tänker städa själv tre på nätterna på Arlanda? Sist jag anlände var det enbart utlänningar som gjorde det.

Vi är ett ålderdomshem, och det kommer krävas mängder med robotlösningar framöver.

Nån hade ringt polisen i två dagar, inget svar, och en lantmätare sa mig att det kommer ta åratal innan man ens kan få ett bygglov. Bristen på sjukvårdspersonal är skriande, osv.

Men det här är nu, inte om 70 år. I nuläget gäller det att värna hälsan, och sinnesron och plugga. Kunskap är alltid makt. Jag ser dagligen hur folk spiller energi på helt onödiga problem därför att de saknar t.ex. ideologikunskaper.

Listor


Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.