Intressant!

Längst ner har jag lagt videos som förmodligen förvånar?

Vi såg att turkarna ställde in möten. Det står för att de inte vill ha med oss att göra och steg 2 är att samarbeten, handel ställs in, och slutligen allt.
-Nämn inte deras namn, de är döda.

För nu 12-13 år sen skrev jag en artikel kallad ”Kulturen vi inte kan förstå” där jag påpekade att väst kommer slutligen att isoleras helt.

Hån är och förblir alk-drogsymtom.

Klicka

Karin Olsson kallar en annan nations president för ”sprätten” och har gissningsvis inte en aning om att 90 miljoner turkiska män men framförallt kvinnor lär klassa henne som mentalsjuk. Det är man om man ser ner på folk och vill skada andra. Det råder äkta jämställdhet i denna kultur; du ska behandla alla lika vänligt.

Jag får frågan:
-Älskar inte ni era barn? (Eftersom de saknar uppfostran och bildning samt får åka solo till Turkiet som 16-åringar och supa huvudet av sig.)

Det är inte bara hängda dockor, karikatyrer som spelar in utan även företagare som är svin: Svenska företag beter sig värre i Turkiet än hemma – Arbetet. Vi kan lägga till turister som super, pissar och skiter i folks trädgårdar.

Klicka

Det är första gången jag ser i svensk press att det sägs att Turkiet har flera partier, och reportern reagerar inte.

Frågar jag Svensson så finns det nog inget parlament alls. Erdogan är diktator.

Turkietkännaren kunde inte ange vad som kommer att hända men det tror jag att jag kan:
-Nämn inte deras namn, de är döda.
Total isolering, inleds nu.

Källa klippet

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.