– Nu är gränsen nådd!

o

Skärmavbild    kl-Antingen slutar ni sälja hus och lägenheter till utlänningar, så behöver vi inget griskött, men ska ni göra det får ni (underförstått, ta mej fan) se till att de har skinka till julen! Slå till mot mig just vid jul!!!

Det är FÖRFÖLJELSE av utlänningar!

Cyprus Today har nosat upp att det är röriga regler runt grisköttsproduktion, och en minister lovar att han ska skapa kristallklara regler.

-Ni provocerar mig, som är handlare, med tanke på att det smugglas in hur mycket griskött som helst i landet från södra Cypern. Jag HAR INTE smugglat som alla har trott!

Jag har PRODUCERAT!
-Jag har ringt veterinärerna hur många gånger som helst, och de säger alltid att ”vi är väl medvetna om din produktion och din handel”. JAG har inte gjort nått fel, sa handlaren i papperstidningen idag.

Alsancak’s Pork Shop owner Hamza Uludağ said the raid just before Christmas suggested “malicious intention” and he would “seek his rights through legal action” — but assured customers he is renewing stocks in order not to leave them without seasonal supplies. Källa– onlineversionen.

o
Det är inte så mycket fett på den som det ser ut

Om jag förstått saken rätt fick slaktaren tillbaks sitt kött… och jag har fått mina tre kilo.

Gränslöshet snart ett minne
Får vi tro energifolk är slaktaren Hamza och hans fru Gülşen först ut, som jag vet om, att sätta ner blyfoten men det kommer vi att göra kollektivt över hela klotet, om de får rätt, under 2019.

Vi har ett skriande behov av lagar och regler, som är skapade av människor för människor, och av nån form av djup sanning i botten, innan de skapas, så att folk har respekt för dem och vill följa dem.

Om de har rätt hälsar jag den utvecklingen mer än välkommen
n eVad de också har sagt länge är att vi har precis avslutat 12 000 års mörker, varav de sista 2000 lidande, och vi går nu mot 12 000 mycket ljusa år.

Längst ner lägger jag en video som visar att rövarna i USA sjunger i bästa fall på sista versen, en om folket i Syrien som firar jul ute på gatorna, en om att cancern snart är helt botbar även i väst, och en om en fascinerande ny stad som byggs i Indien.

Vi i Sverige har dock långt dit att en slaktare får upprättelse på förstasidan i den största tidningen… ett tag till!

Även jag börjar nå min gräns, och ska utreda total emigration
Åklagaren har bestämt att den man som ligger bakom att jag fick en skyddad adress inte ska åtalas.

Det går så bra så att sätta en kniv i ett däck, och placera utanför folks mantalsskrivningsadress, och meddela att man ska våldtas, och spikas upp – korsfästas – på en vägg efteråt, också om man är en välkänd våldsverkare, och offret har skrivit t.ex. Botten upp.

Enda landet i världen; 
Var tredje författare hotas | SVT Nyheter. ”Självcensuren är en realitet i dag” – Kuriren.

Den skyddade adressen lär säkert upphöra då ärendet lagts ner…

o e
Minimikrav på ett land; de ska hyra ut cyklar utan lås eftersom stölder saknas.

Däremot kan du inte ens peta på mig där jag befinner mig nu eftersom minst trettio män, samtliga som befinner sig på gatan eller runt huset, skulle ingripa direkt, bilda ring, ringa polisen, och invänta att de kommer, och ett sånt hot här ger mellan 8 -12 års fängelse, jag har frågat.

Den polischef jag frågade fick sammanträda ett dygn med andra därför att man har aldrig haft nått sånt hot där det sägs att en kvinna ska våldtas och spikas upp på väggen.

o
Minimikrav 2; Domare som inte tillåter sexuella attacker mot landets kvinnor.

Man har haft en arab som knuffade och bet en student ifrån Ukraina, och han skrek könsord mot henne, och han åkte in på sju år.

Men hotet mot mig är oändligt mycket värre, sa polisen här, som för övrigt inte förstod beslutet alls, och de förstår inte varför jag ska ha skyddad adress, som om det är jag som ska gömmas undan.

Det borde vara våldsverkare som all allmänhet  måste skyddas ifrån vilket är en stats första uppgift; skydda sina medborgare.

Men, det är ingen som förstår sig på Sverige, så det är inte ovanligt alls.

Om du misshandlar en person gör det ont i x antal timmar eller veckor medan olaga hot är raffinerat för du talar aldrig om när du tänker slå till… offret ska ständigt vara rädd för att gå ut t.ex. Därför är det ett högre straffvärde för just olaga hot.

De har alltså inte sånt här alls, eftersom konsekvenserna är för stora så är det ingen som vågar, och mentaliteten saknas, och alla män sköter sitt jobb; vakta sitt land, sin by…

Skärmavbild    klVi får se, men den svenska staten har därmed valt bort mig, och det blir konsekvensen då man är ett land byggt av kriminella för kriminella; allt ifrån UD:s försvunna miljoner, till män som denne hotande Nilsson.

Eftersom den sinnessjuka tid vi befinner oss i har en ände ska jag skriva UMS böcker klara. MEN sen också för en publik som kommer brett sen, när t.ex. BigPharmas bedragare är inom lås och bom, och folk behöver lära sig andra metoder än att svälja vita, inte sällan giftiga, piller. Paracetamol hade inte godkänts i dag | SvD.

Byt ut huvudvärkstabletten mot ett glas vatten, en tesked Himayalasalt i det, och ät en gurka.

Fisken ruttnar från huvudet
Utrikesdepartementet har så dålig kontroll på sitt bistånd att de inte borde hantera några pengar. Det anser f.d. revisionsdirektör Mats Alentun som för första gången träder fram. Två gånger har han fått i uppdrag att granska UD:s bistånd, men båda gångerna har locket lagts på.
Läs mer

Den 1:a januari kan locket flyga av krutdurken på allvar i USA

n
Minimikrav 3 är förhöjd gränskontroll pga ISIS existens i världen.

Nån gissade att 1% av befolkningen ska in på kåken som idag skyddas av;
– Äh, vi lägger locket på –  dvs 100 000 personer, hos oss, och 3,2 miljoner i USA.

Det ska bli mig ett sant nöje att få studera det längre fram där jag befinner mig på Malta, i Indien, Azorerna, Vietnam, Fidji eller här på Cypern, och jag skriver in mig sen igen när mitt fosterland inte administreras dygnet runt av kriminella, för kriminella, och när åklagarna / domarna säger:
– No excuses for sexuell attacks!

FNs migrationsavtal gör det lättare för folk att flytta på sig, så den svenska staten ska passa sig, för nu är det dags att ställa krav på den stat man väljer att betala skatt till.

Så, börja skriva din kravlista!

https://www.youtube.com/watch?v=I-8MDqyAO2c

 

 

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.