Lena Holfve är försvunnen men ring inte Missing People

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

I oktober 2016 hade 14 390 personer skyddade personuppgifter i Sverige. När man får det försvinner man från hitta.se med flera tjänster och nås via adressen:

Lena Holfve
Skatteverket
Förmedlingsuppdrag
Box 2820
403 20 GÖTEBORG

Ett fåtal tjm inom SKV vet var man bor.

”Omfattningen större än vi trodde”
– Det vi har kunnat se genom den här undersökningen är att hoten och trakasserierna inte bara berör några enskilda personer utan så många som en sjättedel har blivit utsatta under det senaste året. Omfattningen är större än vi tidigare trott, säger Katharina Tollin.

Ytterliggare en sak undersökningen visar och som utredare Katharina Tollin ser allvarligt på, är att hoten verkar få konsekvenser för kulturutövarna och bidra till en självcensur.

– 14 procent av de utsatta säger att de beslutat sig för att inte skriva eller göra vissa saker på grund av risken för att bli utsatt . Det påverkar i sin tur yttrandefriheten och den konstnärliga friheten i Sverige, vilket är allvarligt.

Läs mer ur ”Var tredje författare hotas”  SvT

Inget nytt under solen
Det är 30 år sedan SvT:s personal sa mig att de var så glada för att jag ställde upp.
– Det är såå svårt att få kvinnliga författare att vara med i TV:s debatter!

Det är lika länge sen jag själv hade olika polisskydd men det var inte var tredje kollega som hotades på den tiden. Andra hyrde in Securitas själva.

Jag gjorde en anmälan för någon månad sedan avseende olaga hot och sexuellt ofredande varför man kan säga att det har gått fort.

Kommunen hostade snabbt upp en ny stensäker bostad; portkod, dörrögon, fel namn på dörren,  och sekretesskyddet.

Det är bara att tacka gärningsmannen med tanke på att Sverige ser ut som det gör, och jag ändå tänker skriva framöver.

På norra Cypern saknas register helt och du kan i princip inte leta rätt på någon alls om denne inte vill det. Privatlivet är heligt.

Mentalsjukhusen släppte ut enorma mängder farliga människor
Jag tillhör den grupp som grät då mentalsjukhusen stängdes, och att så var fallet såg man direkt i Tingsrätten. Ut släpptes cirka 90 000 rätt farliga människor, varav säkert 3000 av dem mycket farliga, och jag tror på att 30 000 dog rätt snabbt dvs de som inte ens kunde laga mat.

Idag ser jag en helt historielös generation som påstår att skälet till att alla typer av brott ökade som en raket skulle bero på invandrare, Sveriges scapegoats.

Klicka så blir den stor

Dels beror det på att man hade mage att tömma mentalsjukhusen och dels beror det på att man slog om från allmänpreventionen till individualpreventionen.

Med facit i hand kan man påstå att man började bygga upp mot polisstaten och en galloperande korruption sakta men säkert.

I samma veva sänktes många påföljder vilket snabbt ledde till att organiserade ligor började ta sig an Sverige som en brottsmarknad.

Hela arbetet att kasta ut de psykiskt sjuka leddes av Anna Lindhs svårt alkoholiserade man som inte ens var betrodd att vara ensam med de egna barnen.

Klicka

”Läkare slår larm: Utan ny mentalvård dör de psyksjuka
Överläkaren Markus Heilig är så lågmäld, så försynt, han tassar så tyst i strumplästen i sitt trista kontors rum, att det dröjer en stund innan hans enorma vrede syns.

– Dom dör. Tar livet av sig eller fryser ihjäl, dör i någon sjukdom.
– Dom sitter illaluktande i tunnelbanan, skriker i högljudda och aggresiva samtal med inre röster.
– Det är dom som är utkastade från psykvården och jag vill inte tro att det är medvetet. Att det sas att man skulle slänga ut skräpet så att samhället sparade pengar och blev av med ett problem.

Markus Heilig är chefsöverläkare och docent i psykiatri i Stockholm.
Han har sett. Han har förfärats. Han är maktlös.

Varför stängdes de svenska mentalsjukhusen?
Vart tog patienterna vägen?
Var finns de idag?

Avlivade minst 30 000 rätt raskt

De som tycker att händelserna i Gulag, Auschwitz, barnhemmen i Rumänien et cetera är viktiga att minnas, bör ha i åtanke att under 80- och 90-talet dog kanske 30.000 mentalsjuka svenskar på grund av politiska beslut gällande  nedstängningen av svenska mentalsjukhus. Listan är lång.  Fakta saknas. Historien är nedtystad. Sekretessbelagd som det heter. För de döda patienternas eget bästa? Och Janne Josefsson har annat för sig. Och Svd.

Men låt oss läsa denna utmärkta artikel från Aftonbladet 1999.  Läs mer

 

Eller, vad tror du?
Om jag ber dig rita en bild föreställande en brottsling kommer du inte rita människor som förekommer i länkarna nedan, eller de som blåste oss på pensionerna, men det är inte helt otroligt att du kommer att inse på djupet varför pressen idag är Kriminalnytt med väder.

Ju mer man urholkar kärnverksamheterna, ungarna har  inte ens skolböcker idag, desto fler gangsters kommer du att få se i media.

Man kommer att bli helt besatta av kriminalitet och straffande av de kriminella dvs folk ur socialgrupp 3-5.  Det mesta kriminologerna säger kan vara fel påstår (SvD) och så är det, säger försvunna Holfve, och i samma takt ökar korruptionen.

Miljarder i felutbetalningar * Skattepengar går till ”änglamingel” * Omfattande fusk med assistentbidrag * Mona Sahlin 14 milleKommuner har som policy att inte polisanmäla korruptionMisstänkt korruption i Halland * Göran Persson med fru 40 mille *Miljoner i fallskärm till skurk Uppsagd stadsdirektör polisanmäldes aldrig * Polis stal guld * Riksdagsmännens förmåner Bilprovningen mutmisstänkt * Wallström 5 mille *Pengar rullar i Hem och skola  
Saabkorruption * Utlandsboende blåser CSN * 78 mille till politikerKorruption i s-borgar Risken med offentligt ägande * Muthärvan sprider sig till Mariestad * Landstingschefer får miljoner för att byta landstingAxfood-VD indragen * Chef sökte skrämma kvinna till tystnad * Krimchefen byggde hus Muthärvan växer * Toppchef mutad * Brottsmisstänkt chef fick 2 mille Tillsätt en mutkommission * Glad att Göran Johansson avgick … Bolagisering ökar risk * Familjevårdare 325.000:- Mutfall i flera kommuner * Korruption en farlig farsot  * Fängelsebyggen en lukrativ affär * Banverket porrsurfar * Skatteverkets folk söker nya jobb på arbetstid * Landstingsanställd 151.000:- Miljarder upp i rök bara i upphandlingarna * Slöseri vår nya folkrörelse * IT-slöseri * Slöseri med regionalstödKorruptionen *  Stöd till en näring få efterfrågar * SlösO * Blåste CSN på 900 000:- *  Dyra statliga flygbiljetter * Clark Olofsson rättegång för 1,6 mille * Pengarna rullar i Almedalen * ALMI vet hur man sprätter pengar* EU kostar vanvettigt med pengar * Korrumperade FN kostar pengar * Stockholm lika korrumperat som Göteborg Korruptionen i byggbranschen ökar våra hyror * Förskingrade patientavgifter Svinn tvingar butiksägare att stänga * Mat slängs * Pro Patria * Läkemedel upp i rök * Svinn inom storköken * Förskingringar * Tjänstemannaförskingring * Politikerförskingring * Svindel på 120 miljoner Svartjobb och ekobrott 133 miljarder Statligt skattefusk *Bidragsbedrägerier * EU-bedrägerier * Assistentbedrägerier * 20 miljarder i felutbetalningar * Ungdomsförbund fuskat * Rektor förskingrade skolresekassaStudenter som fuskar * Återvändarbidragsfusk * Försäkringskassan blåst på 40 miljoner av personal * En till, 180 000:-* En till, en halv miljon * 75 miljoner * LO-ledare, ett par hundratusen * Handläggare, 30 miljoner * Stölder på jobbet * Anställda stjäl för miljarder * Sno knark på jobbet * Om det korrumperade Göteborg Läkemedelsstölder Smita från jobbet att ta hand om gamla * Palme, Persson och Kronblad förskingrade pensionerna * Göran Persson väntar folkstorm då folk fattar Personal på äldreboende drogtestas vilket kostar klöver
* Fler assistentbedrägerier* Vilken korrumperad sossemaffiaNarcissisterna kostar kulor * Våldtagen pojke på dagis kommer att kosta klöver * Folk som slåss på jobbet kostar klöverMisshandlade bussförare kostar klöver * Miljonärer på fusk * Vi avslöjade mutade tjänstemän redan på 70-talet * Karolinska läcker – mot betalning? * A-kassefusk för miljoner * Befäl hotar folk till livet på betald arbetstid * I Sverige kan man knata omkring med vapen på stan * Väntad hackning av folks privatliv på facebook – men det kan bara hända i Sverige * Vapen som flödar kommer att kosta klöver och liv* Matpriserna måste givetvis upp för att täcka alla snatterier * SEB:s kunder blåsta på 52 mille* Mäklarpar blåst sina kunder * Du som vill ge din partner AIDS har fått en egen site! * * Du kan fuska i 10 år innan du åker dit * Risk för ökad korruption * Mutskandalen i Göteborg sväller * SvD granskar revisorerna med fog * Pengar går före rätt och moral *Expressens ledare: ”Rensa upp” * S-politiken en ren familjeangelägenhet * Korruption, maktmissbruk och legitimitet

 

Bit för bit byggs den ekonomiska fascismen upp
Om vi studerar schemat nedan, för hur man bygger en fascistisk ekonomi, ser vi att besatthet av kriminella och bestraffning ska byggas.

Vad jag har kunnat se är det främst Expressen och SvT som kör på nu och vi har sett artiklar om att kriminella slipper sitta i fängelse etc. Klippen ovan är ifrån Expressen som redan ser ut som Kriminalnytt med väder.

Vi vet också sen tidigare artiklar att sociologin är uppfunnen av Karl Marx som finansierades av sina släktingar Rothschilds, se film nedan.

Sociologin påstår, helt felaktigt, att kriminell kan man bara bli om man är fattig. Det blir bara den som kommer ifrån socialgrupp 3-5.

Man har alltså börjat ifrågasätta teorin;  Det mesta kriminologerna säger kan vara fel | SvD

Men hela vårt rättsväsende vilar på denna av Rothschilds beställda ideologi.

Expressen och SvT kommer också att tuta och köra nu för högtryck och visa upp just den typen av brottsling dvs. de som kommer ifrån socialgrupp 3-5 och den svartmuskiga typ av brottsling du med stor sannolikhet hade ritat om jag hade bett dig göra det.

 

 

Hur är det då att hotas?
Jag tar aldrig sånt personligt. Otrevliga nissar som inte ens känner mig?

Nej, dem lägger jag inte ner energi på
Däremot höjer jag säkerheten, min chaufför jag alltid använder på Cypern som har namngetts i texter är t.ex. borta, och som ändå ska in i politiken.

Jag har en helt ny, och ett 30-tal andra sånna kända ”vanor” är brutna.

Säkerhetstänk är jag van vid, eftersom jag har arbetat som yrkesförfattare i många år på 80-90-talet.

Kan man också fundera på; är Sverige enda landet i världen där var tredje författare hotats. Jag tror det.

Nedan har jag lagt ut bra filmer om att inte ta sånt här personligt.
– Not my cirkus, not my monkeys.

 

 

 

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

Böckerna finns i alla de former hos Bokus!

Om Lena Holfve 788 artiklar
Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

1 kommentar

  1. Jag får väl tacka för tipset den gången Aschberg hälsade på. Att jag skulle stoppa utpressarlappen i en plastpåse och tillsluta. Dom måste själva ha följt dialogen i realtid på FB. För det har aldrig hänt nåt efter det. Dom insåg väl att deras bluff hade blivit synad. Hade kunnat åkt på 5 lakan men väst hade nog den offentliga förnedringen blivit. 🙂

1 trackback / pingback

  1. Youtube raderade en film om vår historia men här är ljudet… - Författare Lena Holfve

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.