När pojkar aldrig får ställa till med problem

oDå kan man som jag brukar göra ta upp en hel skock grabbar som liftar. Det är mycket lätt att lifta i TRNC, och jag tar frekvent upp dem, om jag hyr en bil, och jag brukar intervjua dem om kulturen, landet, hur ungdomar tänker.

Det står inte sällan äldre kvinnor utmed vägen som vill ha lift, men de talar sällan engelska, men jag tar upp dem med, och ofta ger de mig en kram då vi skils.

Blomsterhandlaren nedan har låst sin butik över helgen med två rosetter, och inbrott saknas, många handlare har varor ute på nätterna, utom där det är mycket turister från väst.o

Det beror med stor sannolikhet på att pojkar och män inte får ställa till med problem. Deras jobb är att lösa problem från att de är mycket små.

Om inte är du ingen man, du bär inte upp den maskulina energin, och det är ingen som vill bli kallad för icke-man.

I det ligger att du får aldrig utsätta, du ska skydda och ge service, och då blir det inga rån, inbrott, överfall, osv.

Vår regering har talat om ”pojkkrisen”, man vet att pojkar mår allt maskulin energisämre, och det beror gissningsvis på att de inte ens får vara pojkar.

Skolan är byggd för flickor, du ska sitta still, ha gymnastik nån timme i veckan, och du får väl aldrig utöva maskulin energi alls eftersom alla ska feminiseras.

En pojke, som jag känner, och som var runt 16 år då, fick i uppgift av sin mor, de äger en krog, att lösa problemet med de störiga turistbarnen, och han byggde en lekplats med en barnpool, och där ställdes det ut nya bord, och där får västturisterna sitta med sina ofta helt ouppfostrade barn, och ingen protesterar för de uppfattar inte att de är utkörda – åsidosatta, utan de ser anläggningen som fantastisk.

Han har löst problemet utan att utsätta dem för skam, göra dem arga, upprörda – då är man en riktig man, och eftersom han och alla hans kompisar har samma livsstil ställer de aldrig till med problem – de ska ju lösa problem, inte skapa nya inte, och det är därför de har fötts – för att lösa så många problem som möjligt under ett liv som de suveräna och högt älskade män de är. Vad vore samhället utan dem? Problemfyllt! Förfärligt, och de vet att deras uppgift är mycket, mycket viktig.

o

 

Spread the love
About Lena Holfve 8964 Articles
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.