Läsare om folks psyken, och mitt ”underliga svar”

utveckling

Detta kommer inte de med höga bolåneskulder att klara av och mängder lär hamna ut på gatan som hemlösa tiggare. Inga debatter kommer att kunna stoppa vad som kommer att hända nu.
https://www.expressen.se/ekonomi/stefan-ingves-domedagen-ar-har-/

Jag pratade med en typisk svensk om detta, han svarade bara att; ”var inte så negativ, det fixar sig” och sa sedan att; ”det är bara att ta det som det är och det blir nog inga problem” och babblade på. Herregud tänkte jag!

Det idiotiska uttrycket ”det fixar sig” lär vara det vanligaste uttrycket i Sverige idag.


Jag köper det mesta av vad denne tänkare säger, och Siwert var inne på att hälften är sinnessjuka redan. Sadhguru har sagt samma sak; de tokiga blir tokigare, och de lugna blir lugnare, och det har med frekvenser och solstormarna att göra. Vi kommer att leva som i två helt olika världar. Det är nån form av snabbevolution. Energifolket är rätt eniga att processen kommer att stå på 2023-2025.

Titeln är lite missvisande men genomgången lysande:

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.