Första läsarbidraget om energi

Denna lady har jag studerat i sex, sju år, men inte fört statistik. Hon är ingalunda ensam om att tala om skiftet 7 mars, det gör ”alla”. Vi kan jämföra det med om en väderleksgubbe säger på TV att nu är det slut på vintern, över en natt, nu kommer våren.

Vi vet alla vad det betyder, för vi kan väder, nämligen att det slutar snöa och vitsipporna tittar fram. Det är så varje år, inträffar vid lite olika datum, men vi kan säga helt säkert i förväg att då våren kommer leder det till såväl vit- som blåsippor, och sen liljekonvaljer och gullvivor.

Vi vet det för vi har sett det år ut och år in, och det är exakt samma sak med dessa människor. De studerar ibland tusen år bakåt, vad som händer på jorden om en speciell kraft står och slår mot Tellus. Det är egentligen inga konstigheter men räknas då till avdelningen humbug förmodligen för att kunskaperna är ursmarta samt ger en makt – eller en större valfrihet – över ens liv på många sätt.

lb

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.