Håll koll, och se om du kan uppfatta skiftet

energi

Det är mycket snack om politisk censur nu…
Privata företag som t ex Facebook, Youtube etc har rätt att ta bort och spärra dig om du bryter mot de regler de satt upp. Om du t ex skriver något som kan uppfattas som hets mot folkgrupp kan Facebook ta bort det. Varför? Därför att de inte vill bli förknippade med människor som hetsar mot folkgrupper. Facebook är inte Sverige eller EU. Minns ni när jag raderade en medlems alla kommentarer? Det är samma här; min domän, jag som bestämmer. Du bestämmer om du vill vara kund hos Facebook. Du bestämmer också om du kan köpa mina regler.

Om alla som nu hetsar mot t.ex. muslimer bytte ut ordet ”muslim” mot ”avlönade legosoldater” slapp de a) åtal  b) gjorde nytta. Vi kan alltså konstatera att den juridiska allmänbildningen är skrämmande låg. Folk säger mig ofta, ofta att ”svensken är helt korkad”. Jag muttrar mögelförgiftad, och numera erkänns förgiftningar.

Nu sägs att vi ska bli mindre korkade och en robust kärna ska utvecklas kollektivt
SnipVi tänker oss att du är hemma, och stillheten är din kompanjon, och du påverkas inte nämnvärt av den storm som tornar upp i öster

Men om ytterdörren öppnas, samman med två stora fönster, förändras bilden radikalt. För att inte tala om då våren ger vika, och sommaren dominerar.

Allt sånt förstår vi, och i gruppen har vi lärt oss att solen är i princip allt.

Men vi vet mycket lite om sol-eclipser…
Nu finns det energimänniskor som kan sätta ord på konsekvenserna av olika energiskiften. Den första videon kan man väl beskriva som en matematisk-fysisk beskrivning av den ljusa energin som slår in nu mot jorden.

Vi är lärda att tänka; socialt, psykiskt, arbetsrelaterat som orsak om vi känner oss låga. Få tänker;
-Solstorm!

Ännu färre tänker om nån bryter ihop i morgon den 2 juli:
-Eclips!

 

July 2nd brings the New Moon in Cancer, but it will double the fun with the Solar Eclipse taking place along with it! When the New Moon has the Solar Eclipse as its companion, optimism comes upon you.

It’s a fresh cycle with loads of positive energy coming your way. Spend this amazing moment with family and friends – share some of the positive energy with them too.

The New Moon is all about health and wealth. Since it is known to bring people together, this might be a good time for peace agreements. Open-mindedness always helps when many people are together; it creates a circle of acceptance. Läs mer

En del kan inget om energier men känner ändå av stora samhällsförändringar som är på G
– som lär glädja ”alla”… Vi går nämligen mot mycket ljusare tider mycket för att vi kollektivt håller på och blir mindre korkade.

https://www.youtube.com/watch?v=NhUrRlDg-l8&t=132s

 

Skärmavbild    klOch så har vi gänget som mäter och räknar, och de vilar ofta på erfarenhet.

Vi kan säga att de vet i förväg vad som händer i ditt hem om  ytterdörren och två fönster ställs upp, och det är storm ute.

De vet t.ex. att det är exakt samma energier nu i juli som det var under Kubakrisen – men nu har vi nått helt nytt; USA är helt isolerat.

De första två talar om kärnan
Den energi som flödar in nu leder till att vi skapar oss en egen stark kärna.

nEn läsare skrev just det till mig häromdagen att han numera är noga med vad han har för folk omkring sig. Det är samma sak, och en medvetenhet om energier ligger bakom ett sådant beslut. En annan bransch-vän säger ofta;
-Jag orkar inte med mer skit!

Han uttrycker också vad som anses vara på gång, och om ingen REAGERAR längre på t.ex. löpsedlar så kommer de som vill hålla oss fast i rädsla ingenstans.

Den tredje videon återknyter till vad energifolket sa i början av året att alla måste sätta sig på Ärlighetsexpressen.

De sa då i januari att det kommer en kraftig vändpunkt i just juli. De som inte gjorde det åker dit, och det påstås att de har sin absolut sista chans nu under eclipsen den 2 juli.

Pressen leder också till att vi fokuserar på det som är viktigt
Det kan leda till att nyckelpersoner talar ut t.ex. Vill man utreda olika energimänniskor så lyssnar man, antecknar vad de påstår är på G., kollar sen in verkligheten, lyssnar igen en månad senare, och mäter hur träffsäkra de var.

Varför är deras prognoser viktiga för vår egen sinnesro?
Får du ett utbrott i min mejl i morgon så vet du ju vad jag tänker… Kommer nån och säger att jag ska skilja mig ifrån min fru efter 30 år så vet du ju vad jag svarar; Vänta en vecka… eclips nu!!!

-Ja, ja jag vet att du är lärd att skrika HUMBUG. Men vi är lärda så mycket skit så det struntar jag i.

https://www.youtube.com/watch?v=-1VjN9QYs0A&t=19s

 

 

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

6 kommentarer

  1. Mycket intressanta saker att ta del av som du vant oss med Lena. Tack återigen ! Följer dig dagligen och erkänner också som en annan själ förre mig här att jag blivit lugnare sedan jag börjat följa ditt forum för ett tag sedan och en del av oron är borta.Önskar dig det bästa i livet! Kram Rodi

  2. Orkar inte med mer skit jag heller. Jag undviker att umgås med folk i större samlingar men jag gjorde ett undantag i helgen för en som fyllde jämna år. 2 timmar klarade jag och sen kokade det ordentligt i huvudet. Det känns som dagen efter en sömnlös natt.

  3. Blev lite förvirrad. Trodde Brother Nathanael blev bortplockad. Men så bläddrade jag igenom mina prenumerationer och han har tydligen två kanaler och bara den ena blev bortplockad. Har över 1oo prenumerationer och kollar inte alltid igenom alla. Förutom nu då.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.