Energiroade uteslutande; vaccinera sig mot provokationer t.ex.

Denne kunnige man talar om energierna runt 7 mars, och 2,5 dygn framåt, som kommer att påverka alla på hela klotet samt leder till stora förändringar. Vi ska nog inte glömma bort att mycket av det jag skriver om blir allmänt känt senare; exempelvis ”Bidens” alla olika örsnibbar. Dem lär man inte kunna gömma i 100 år.

Lyssnar man på de som har nära-döden-upplevelser hör man rätt snart att de talar om att allt är energi.

Jag vill göra ett påstående; den som provoceras 7-10 mars kommer att reagera helt annorlunda och lugnare om den individen har lyssnat på denna analys innan även om vi redan vet att mars energier kommer att vara starka:

Listan

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.