Uppdat 3: En läsarfråga, och energin i mars

Kubakrisrepris???

Denne man är ett geni.

Mars blir onekligen spännande… Vi får se hur det slår, och hur rätt energifolket får.

En läsare frågade vad jag önskar mig i födelsedagspresent, jag fyller 70 år den 8 mars, och prio 1 nu är att ni drar in folk ni är rädda om i gruppen. Man kan inte ta sig in längre hur som, ni får mejla mig på kontoret@lenaholfve.se  och be mig ta in nya manuellt.

De som vill sända ngt materiellt kan skicka mig två eller fler svenska, långa, vita stearinljus typ IKEA:s kronljus. De finns konstigt nog inte på IKEA i Nicosia. Vi har bara ynkligt pyttesmå vita  15 cm långa ljus. Lakrits har jag numera i hela fem butiker 🙂

Lena Holfve
Post box 37, Alsancak
99350 Girne
Mersin 10
Turkey


Även jag räknar med att mars blir intensivt därför att västerlänningarna lär ”gå på” Kuba-kris-manuset, som ryssarna kör just nu intensivt. Duman lär nog inte säga ja till kärnvapenkrig än på längre men man vill uppenbarligen skrämma skiten av väst, och det biter nu, mer och mer.

Det börjar också läcka ut att interventionen hade sina grunder, och då bör det bli andra analyser än de man gör just nu i väst om man får klart för sig att ett pärlband biovapen fabriker byggts utmed ryssens gräns. De började sin intervention med att säkra Tjernobyl.

Kina vill ha face to face

 

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.