En enda stark ledare för hela världen som vi inte kan debattera

putin

Idag ska jag reda ut varför ingen kan debattera ”politik”, med en endaste kompis eller granne, och skälet varför vi inte kan det lägger jag längst ner.

Putin har talat ut, Putin’s message couldn’t be clearer: The West needs to stop provoking a war we don’t want & which no one can win.

deadlock
Klicka 2 ggr

När Rysslands ledare är den ende som förefaller ha nått som helst vett i huvudet är det illa, och då tar vi fram schemat för hur man bygger en fascism.

Det talas oerhört mycket om NWO – new world order – och att det inte är en skröna vet vi eftersom t.ex. Carl Bildt har talat om det 1992 offentligt, se video nedan.

Putin bryter alltid ”deadlock” – handlingsförlamningen – och han är megapoppis i hela världen och om det är tänkt att Putin ska bli den starke ledaren – King of the nord – över hela världen och alla folk kommer det att komma ett yttre hot snart.

Man kör alltid med yttre hot och hos oss har man gjort det genom att släppa in ISIS-folk och sen släppa på maximalt med kriminalitet. Folk begår mord en måndag och släpps på onsdagen. Man slutar åtala allt som inte kan ge två år, etc.

Rekordet tror jag är den domstol som kom fram till att det inte kunde vara en gängvåldtäkt eftersom gärningsmännen inte haft sex med tjejen alla sex på en gång utan i turordning.

skadespelareMen nu ska vi tänka oss ett yttre hot mot hela världen, så att den måste enas, mot detta hot och jag kan tänka mig utomjordingar – nya skådespelare – som hotar hela klotet.

Alla dessa spektakel och legosoldater kostar pengar, och längst ner lägger jag en video där en ung smart kille talar om de triljoner dollar som har försvunnit.

.Allt för att framkalla rädsla
Ett skäl är att man vill motivera vapenkontroll. Du kan inte införa en fascism om ett folk är beväpnat och amerikanarna har för många vapen.

 

actorsDet är så här sjuka människor jobbar då de håller på med crazymaking och jag har skapat en kurs om dem. Crazymaking – eller gaslighting som det också kallas – går ut på att göra motparten tokig, i princip.

Jag ser också via UMS att man fullständigt marinerar folk i psykofarmaka och sömntabletter. Eftersom vi inte är människor utan konsumenter kan försäljning av psykmediciner vara ett av delmålen när man skapar rädsla.

Boverket har larmat om alla våra mögelbostäder men ingen bryr sig om att 1,7 miljoner anses drabbade, och ett av symtomen är handlingsförlamning och passivitet.

Västs befolkning attackeras på alla fronter och det sker inte där jag befinner mig i utkanten av Asien, Cypern räknas till Asien.

Men det främsta skälet att skapa kaos och rädsla är att vi sen ska älska lösningen; den starke ledaren som fixar allt.

amstrong
KlickaArmstron

Inte minst attackeras västs folk ekonomiskt
Armstrong sysslar med ekonomi, men har historia som bas, och han får väldigt ofta rätt.

Det finns skäl varför man har slaktat historieundervisningen då man uppenbarligen ville skapa en historielös generation. Det blir lätt att manipulera fram en fascism.

Ovanpå det har man kryddat slaktgrisarna med mycket åldersförakt, för att säkerställa att de aldrig lyssnar på äldre, varför det måste vara som att råna en oskuldsfull tussilago.

Man mariner de unga i  propaganda och kemikalier
Nu har jag hittat en påläst rackare, se video nedan, som vill göra oss uppmärksamma på Kina, som jag har varit inne på förr, och skälet till att man bör hålla ett vakande öga på Kina beror på den kinesiska historien. Kina var ett blomstrande samhälle då det brittiska imperiet anlände, och förvandlade dem till opiumpåtända slavar, och asiater glömmer aldrig samt tänker i minst åtta generationer. Kina har skäl att hämnas, helt sonika, vilket t.ex. inte ryssarna har på samma sätt.

teensJag är inte främmande inför tanken att x antal ledare är insyltade i skapandet av en världskommunism med en företagsfascism på toppen men även de blir sen blåsta av en enda gubbe och nation.

Vi får se. Vi såg häromdagen att Merkel och Englands PM känt varandra sen de var minst tonåringar och den tredje tösen på bilden sägs vara Litauens nuvarande president.

lorden
Klicka

 

”Den osynliga handen”
Ytterst få ser sambandet ”islamisering” och bygget av fascismen men jag har hittat en lord i England som ser det knivskarpt. Han kommer inte att få tala ut i Aktuellt.

Men det finns svenska tidningar som har noterat vad som har pågått länge avseende Kina:

Kina köper upp andra länder – Bohusläningen
Kina köper stora landområden och infrastruktur i Göteborg och Lysekil …
Kina köper makt – Sydsvenskan
Kinas köp av företag i Europa når rekordnivåer – Dagens industri

Sen 1965 har väst badats i droger…  
Det torde stå klart för var och en att Kina exporterar giftig mat.
Du kan dö av mat från Kina | Giftig kinesisk tandkräm i Europa |

Nu har det hänt en stor sak inne i Kina
Deras president har mer eller mindre utropat sig själv till livstidsdiktator. Det var en omröstning i och för sig och bara två röstade emot, och de lever gissningsvis inte länge till. Numera behövs det bara en gubbe som ger en order…  Detsamma gäller i Turkiet; deras president har numera en sultans makt. Krävs inte mycket mer där heller än en gubbe som ger en order.

Kinas president får livstidsmandat
Livstidsledare i Kina ger skrämselhicka


Så, vem som ska bli världsledaren återstår att se

Vi har inte sett det yttre hotet än. Den dagen du sätter på TV:n och hör om detta yttre hot t.ex. utomjordingar ska du notera vem det är som bryter deadlock – handlingsförlamningen – och som agerar resolut.

Han är det!

För tre dagar sen meddelades det att Trump vill ha kosmostrupper…
Starship troopers? Trump eyes space force, calls cosmos ’war-fighting …

Varför kan vi inte debattera med vänner och bekanta?
Därför att ingen vet, alla bara gissar, och det vi tror oss se har inte helt otroligt startats upp kanske direkt efter kolonialkriget.

Året 1689 inleddes det första av fyra stora krig mellan de rivaliserande kolonialmakterna England, Frankrike och Spanien om hegemonin i Nordamerika. Många indianska nationer drogs in i dessa krig på den ena eller den andra sidan som ett resultat av utvecklade allianser och handelsförbindelser med de olika kolonialmakterna. Nordamerika utgjorde i praktiken en perifer och periodvis isolerad plats för stridigheter som avspeglade betydligt större konflikter i Europa.

Alla amerikanska presidenter utom en, och inklusive Barack Obama, har en gemensam avlägsen släkting: John Plantagenet, kung av England 1166. Trump och Clinton är t.ex. kusiner. Det är mycket troligt att hela världen styrs av ett par klaner sen århundraden tillbaka och som har samma motto som Wallenberg: Verka utan att synas.

Det finns ingen som helst anledning att bli osams med folk pga nått så förgängligt som åsikter.

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=TdNo4qfgAb4

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.