Många som ska in på kåken sen

gp

King Abdullah last month decreed jail terms of up to 20 years
for belonging to “terrorist groups” and fighting abroad.
Källa


Vad ska västledarna säga?
– Jag glömde att googla på engelska?
– Jag visste inte…

Saudi and the Brotherhood: From friends to foes | News | Al Jazeera
13 reasons to declare Muslim Brotherhood a terrorist organization
The Muslim Brotherhood: Wellspring of Terrorism – Gatestone Institute
Qatar slammed for funding terrorist Muslim Brotherhood in UK |Arab …
The Muslim Brotherhood’s Ties to ISIS and Al-Qaeda | Counter …
Saudis name Muslim Brotherhood a terrorist group |

Det påstås att denne man nedan i videon säger att det är bättre med en troende som mördar och våldtar än en icketroende som inte gör nånting. Kan vara missförstånd men vi leker att det är så.

Då förstår jag varför han inte är välkommen med sina predikningar här på norra Cypern, och varför lejonparten av de muslimska länderna har förbud mot dem.

sisKronprinsen i Saudi vill att alla, cirka 40 länder, går samman och sveper dem av jordens yta, och det beror på att inga önskar få stopp på dem mer än muslimerna själva.

Jag kan förstå det eftersom jag skulle bli sisskogstokig om ett rövarband kallade sig för svenskar och for omkring överallt och begick brott, och jag fick lida för det.

 

Vad kommer att hända längre fram då alla ska stå till svars?
lmarSkyddande av brottsling är ett brott enligt 17 kap 11 § brottsbalken.

Brottet kan bestå i att man hjälper den som begått ett brott undkomma eller genom att undanröja bevis.

Straffet är böter eller fängelse i högst ett år. Är brottet grovt är påföljden lägst fängelse i sex månader och högst fyra år.

Artikeln fortsätter under filmen med mannen som tycks gilla mord och våldtäkter om han nu är rätt citerad:

 

 

Jag ser detta i ett
Jag skulle kunna skriva en tjock bok om svenskar som begår en massa brott men de tycks inte fatta det själva för om man påpekar det får man ofta svaret:
-Va?!?

När varje kotte vet det jag nu har skrivit om har vi hundratusentals som ska åtalas
Landsförräderi har traditionellt bestraffats mycket hårt. I Sverige är det lägsta straffet fyra års fängelse, och det högsta livstids fängelse.

isisDet krävs bara lite tid, och att en majoritet vet det alla i Mellanöstern redan vet, och en helt ny makt där uppe.

Just här och nu är det omvärlden som får hicka då de förstår att Sverige skyddar ISIS-folk, och att de till och med har fått sin flagga legaliserad, har tillgång till SvT, SR, osv.

De som hjälper dem nu fattar förmodligen inte att de i många fall begår brott som de kan åtalas för längre fram i domstolen i Haag om inte annat.

De fattar förmodligen lika lite som Fru Svensson, som stjäl fikon här nere som hänger framför henne på en gren som sticker ut från en privat tomt.
– Gott, säger hon.
– Minimistraffet för stöld från en enskild är ett års fängelse, säger jag.
– Va?!?

nDet är ju så; det är bara en fråga om tid, om inte Muslim Brotherhood förvandlas raskt till änglar, och det känns ju inte direkt som om kronprinsen i Saudi tror på den utvecklingen.

De har förhöjd beredskap vid gränserna på Cypern mot dem men han bygger en 600 mil lång mur för att hålla dem ute. Han skulle näppeligen ge dem en statlig radiomikrofon.

 

 

 

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.