Den personliga energikartan

Skärmavbild    kl

Ovan har vi en bas-energikarta, och till höger ser vi att det finns många olika, beroende på vad det gäller.Skärmavbild    kl

Jag har fått e-brev ifrån flera av er, och jag glömde skriva i artikeln att ens födelsetid finns i arkiven.

Det underlättar om du har din mammas personnummer, och om du vet vilket sjukhus du föddes på.

Man får aldrig riktig ordning utan den uppgiften
Sök sen på ”arkiverade patientjournaler + ditt län” så hittar du arkivet.

Nu är det bra om ni håller er till KRSchannel  eftersom han är testad av mig. Han har fått frågor jag visste svaren på, och han ljög inte, och han har kollat min karta för nu många år sedan, och hittade det han skulle.

Jag är väldigt glad för att de kan få studielån i Norge för att plugga det här. Det leder nog till att det kommer även till oss, 50 år senare?

Jag betraktar alla uppgifter som förberedelse för…
Vi säger att du ska träffa en mycket viktig person, och denne bestämmer om du ska få ett jobb du vill ha, eller inte.

Då skulle jag kolla av den personen energimässigt, och om den individen är född i fiskarnas tecken, som jag är, skulle jag stoppa i mig minst soltecknet, och absolut om det handlar om just en fisk. Vi  missuppfattas konstant.

Nu ska jag ägna förmiddagen åt; The Leo King Preparation – Destiny Call som är mer än två timmar lång och som jag lär få lyssna tre gånger på. David Palmer är också utredd av mig; samma där att han fick frågor jag vet svaret på, och han har kollat in min karta, för sju år sen?, och hittade det han skulle.

Jag har hållit på med denna utredning sen tidigt 80-tal,och är inte klar än.

 

 

 

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.