Någon i gruppen som har smärtor i t.ex knän?

Skärmavbild    kl

resultat kopiaSom vi har sett via min mormors recept fanns det som kallas för ”alternativmedicin” på hennes tid på samma sätt som den finns levande här i TRNC, också inne på Apoteket. I Indien får du frågan, som utlänning, om du vill ha ”English medicin” och om du vill till ett engelskt sjukhus. Jag väljer de indiska.

I vårt land är det ett krig mellan skol- och alternativmedicinen som är rätt unikt och det pågår väl där läkemedelsbolagen har sina marknader? Men i främst USA har läkarna tröttnat på det kriget, och fler och fler tar hem metoder ifrån Asien där de inte har glömts bort, förtryckts, skuffats undan utan där de lever i vardagen.

Det kriget behöver vi inte bry oss om eftersom det handlar om ett konkurrenskrig
Finns det smarta metoder är de till för att användas, och du kan surfa på ”Raw Organic Sesame Seed Tahini + pain” eller ”Sesame Seed Tahini + pain” så kanske du är ett par veckor bort ifrån total smärtfrihet.

Plugga först, beslut sen!

15 Health and Nutrition Benefits of Sesame Seeds – Healthline

 

https://www.youtube.com/watch?v=KiUmfn83jYw

 

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.