Allt fler svenska unga planerar landsflykt?

Skärmavbild  kl

Videon har ett kristet perspektiv.

Skärmavbild  klJag är fascinerad av viljan att flytta till utlänningar för att slippa utlänningar som ett ”svar” på alla provokationer.

Man kallar tyvärr ISIS-soldaterna för utlänningar, flyktingar, män trots att de uppför sig som just soldater. Det fenomenet är i mina ögon mer än märkligt men förklarar kanske varför man först matar svensken med en helt skev världsbild, först?

Då tror folk på allvar att det är ”normalt” att våldta sig fram?

Skärmavbild  klMan provocerar mest i de stater som inte har varit nämnvärt nationalistiska, och nästa steg är att EU, FN med flera organisationer faller samman, under folkens jubel.

Det är meningen, och ISIS-soldaternas ena uppgift, liksom de revolternade Gula västarnas, är att motivera polisstaten. När den är skapad försvinner ISIS-soldaterna, och nya kort lär spelas ut.

Sen är vi framme vid världskrig med Europa som slagfält – för tredje gången
Artikeln nedan är intressant därför att den förmedlar självbilden; vi är de enda som begriper nått, och vi är bäst,Skärmavbild  kl samt bilden av främlingar, som en enda homogen grupp som inget begriper, och som är sämre.

Med den attityden vet jag inte något land i världen som kan bli trivsamt eftersom man är omgiven av utlänningar, som vet precis allt, och själv begriper man ingenting, utan får fråga Skärmavbild  klsig fram i minst tre år.

Man tror följande om oss generellt; ”ett hårt arbetande folk med gott rykte” och det beror väl på vart man vänder sig i världen om lokalbefolkningen gillar svenskar eller inte. På Cypern gör de det därför att vi hjälpte dem i nästan 30 år via våra ”blå baskrarna”.

Nåväl, här är en av många reaktioner på främst det dragna Jihadkortet:


Krönika: Allt fler svenskar planerar landsflykt
[…]

Men nu verkar det som om den vakna delen av befolkningen helt enkelt kommer att ge upp och påbörja utflyttning – numera diskuteras det på parmiddagarna vilka länder som är bra att flytta till.

[…]

Januariöverenskommelsen blev droppen som fick bägaren att rinna över för många, men även PK-korridoren, de höga skatterna, risken att utsättas för våld och andra brott, de dåliga skolorna, ilskan mot våra usla politiker och den kommande islamiseringen anges som skäl.  Några tänker sig Mallorca, Spanien eller Portugal, andra Österrike eller England.

[…]

Till omvärldens stora förvåning är det alltså detta arbetsamma och strävsamma folk som den politiska klassen i Sverige har bestämt sig för att byta ut. Vi kan bara hoppas att vi svenskar är välkomna någon annanstans i världen. Kanske kan vi bli världens nya valloner, det vill säga ett hårt arbetande folk med gott rykte som kan flytta till olika länder och bidra. Läs mer

Videon har samma kristna perspektiv som ovan.


Fascismen byggs runt en enpartistat med ”den starke ledaren” som centralfigur
nAlla andra partier / ledare SKA ”försvinna”. Det är alltså meningen, och planerat.

En av grundstenarna är nationalism, och för fem år sen funderade jag på hur de skulle fixa den? Numera vet jag, provokation efter provokation…

Landsflykt…
Vad jag vet sammanträder t.ex. hotellägare runt hela Medelhavet om hur man ska hantera skandinaverna, eller helst slippa dem, därför att de super som babianer, knullar ohämmat på stränderna, är ouppfostrade och otrevliga, Skärmavbild  klskickar sina 15-åringar solo, som super huvudet av sig de också, och de stjäl som korpar.

Ett rekord är mannen som hyrde ut lägenheter och den svenske ”gästen” stängde av huvudvattenkranen så att han kunde skruva bort alla kranar, som också stals.

Det finns givetvis snedseglare ifrån alla nationer, på samma sätt som det finns bra människor, så det är nog rätt smart att gå på vad folk gör och inte varifrån de kommer.

Flytta ut för att de spelar ut Jihadkortet, nu?
Skärmavbild  klFlytta ut enbart för att ett kort spelas i den kortlek, som anses var NWO:s handlingsplan och som utkom 1982, tror jag inte ett vitten på. Det finns inget politiskt drömland, och ett lands politik kan ändras över en natt, och vi vet inte var nästa kort spelas ut.

Killer Satellit-kortet anser många är 5G-satelliterna varför man nog bör lokalisera dem om man vill flytta på sig samt plugga hur man ska hantera dem.

Vårt problem är väsentligt större än att ISIS-folk kör skymningskrig nu dvs vi har problem med deras uppdragsgivare som torde vara samma massmördare som hittar på allt annat.

https://www.youtube.com/watch?v=8WZOwLFsSaw

 

Det tar tid att förstå ett land
modi
Om man flyttar ut och läser lokalpressen, och samtliga det landets författare, och talar med tusentals människor, och bor där i minst tio år lär man se även det landets skavankerna.

Konsekvenserna av NWO-byggarnas framfart syns i princip överallt inklusive i Indien där Modi vräker ut kreditkort över folk. På vems uppdrag? Gissa tre gånger!

NWO-byggarna snickrar nog inte på någon ”globaliserad värld” för de bygger nationalism precis överallt, även här, och det ihärdigt också.

”Alla” är mycket upprörda
Det som hänt här på ön är att det har kommit in många nya, några osynliga händer har byggt mycket, och man har haft nio mord, om jag minns rätt, förra året mot normala 4-5. Det talas om att kriminaliteten har fördubblats på ett år ifrån tre bostadsinbrott om året till sex, och det var en uppmärksammad våldtäkt utförd av en turist i höstas. För tre år sedan stals en bil vid flyget, inte hänt på säkert 20 år om någonsin, och det fick minst fem lokalbor som jag lyssnade på att säga;
 -Det går inte att bo här längre!!!

fascismVi ler, men lokalbefolkningen är mycket upprörda, och jag undrar vad som händer om de får sitt första bankrån?

CMIRS survey shows 81.61 per cent of respondents believe life in the TRNC is not ‘heading in the right direction. More than half of Turkish Cypriots do not look to the future with confidence, according to a new survey which revealed “worrying” results for the mental state of Turkish Cypriots. People in the TRNC are “unhappy”, “angry”, “pessimistic”, revealed the three-month snapshot — covering the period from September to December — by the Centre on Migration, Identity, and Rights Studies (CMIRS) revealed. Källa

Klimatet kommer att driva iväg folk
Den super grand solar minimum som är på gång är däremot ett skäl att maka på sig, och verkligen sätta sig in i frågan.

 

 

 

 

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

3 kommentarer

 1. Jag är från 2 vallonsläkter. De kom till Sverige ca 1624 med löfte om ett bättre liv då de inte var katoliker och det 30-åriga kriget pågick nedåt Europa. Väl i Sverige skulle den ena släkten prägla kopparmynt åt kronan och den andra tillverka kanonkulor. Lönen blev lite utsäde och mycket brännvin varav den senare blev rätthaverist under alkoholens inflytande, dömdes för ett flertal våldsbrott och landsförvisades utan sin familj till Norge. Dagens stat är lika skrupellös när de lurar hit folk med fagra löften de aldrig håller enbart för att behålla makten några år till.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.