Vi vet svaret

Folk lär bli alltmer förvirrade. Bankerna sticker ut som arkitekter allt oftare. Mount är medveten om målen. Han peppar folk att köpa guld, som man inte kan äta. Knappast gå ut för att sälja heller.

Kidsen är fenomenala på att laga billig men näringsrik mat, och det är nog länge sen som en svensk först kokar ben, då får man benbuljong, och sen silar av allty och använder det vattnet för att koka ris, och i det tillsätts hackade morötter, t.ex. Då får man en mycket mättande middag, som gissningsvis kostar 3 kronor per portion, eftersom benen är gratis hos slaktaren.

Lära sig laga näringsrik mat spöar guldtipsen tusen gånger eftersom du inte kan äta guld, och i en kris kan man inte handla med metaller heller, du kommer inte utanför dörren. Konserv- och matlager är smartare.

https://youtu.be/oZQECvJQAz4

Listan

 

 

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.